My Blog List

Tuesday 8 June 2021

Hungarian: Mohamed, az iszlám prófétája, „házasságot kötött” egy 6 éves gyerekkel. Milliók hirdetik ennek következtében a gyermekházasságok és a pedofília szentségét

Hungarian: Mohamed, az iszlám prófétája, „házasságot kötött” egy 6 éves gyerekkel. Milliók hirdetik ennek következtében a gyermekházasságok és a pedofília szentségét.

 

 

 

Angol változat: www.inthenameofhumanrights.com

 

 

Ez egy véletlenszerű fordítás, és megkegyelmez a sok hibáról és következetlenségről is. Ennek ellenére a szöveget érthetőnek kell lennie.

 

Mohamed, az iszlám prófétája „házasságot kötött” egy 6 éves gyerekkel. Milliók hirdetik ennek következtében a gyermekházasságok és a pedofília szentségét. Kérjük, ellenőrizze az internetet, hogy rájöjjön, hogy ez semmiképpen sem túlzás.

 

Ez az e-mail egy csak elküldött figyelemfelkeltő kampány része. Az Ön e-mail címét nem használjuk újra, és nem is adjuk meg.

 

 

 

 

Ennek a petíciónak az volt a célja, hogy az embereket megismerje egy egyszerű tényről:

Mohamed, az iszlám vallás prófétája, „házasságot kötött” negyedik feleségével. TÖBB 50 ÉVES volt, amikor a „házasság” helyet foglalt el, a „házastárs” egy kis lányt hívtak AISHA-nak, 6 éves volt.

 

 

-A legnagyobb demokráciának minősített Indiában a nők nem léphetnek ki azokból az épületekből, amelyekben szexuálisan „kizsákmányolják” (kizsákmányolt, hangos kapitalizmus), az emberek minden tetőn, minden ajtónál és utcasarkon készek megölni őket a első menekülési kísérlet, ez túlmutat a szexuális rabszolgaság súlyos borzalmain egy ma gazdag és összekapcsolt világban.

 

 

-HOGYAN KÍNA Cenzúrázza az összes véletlen videót és blogot (míg Oroszország következhet). És most hozzáférhet-e az európai piachoz a Huawei és az 5G-Kína, akik már az Afrikai Unió után kémkedtek a körzetbe beültetett szervereknek köszönhetően?

Kína, a porcelán és a cenzúra révén minden bizonnyal ellenőrizni kell a „társadalmi hitelt”, az „expanziót, az öv- és közúti kezdeményezést”, a „tibeti inváziót” és a „szervkereskedelmet Kínában”.

 

 

- A nemi szerveik megcsonkításával a gyermekek transzneművé alakítása olyan módszer, amellyel meleg gyermekeket és másokat kínozhatunk és gyalázhatunk, ami nem felel meg a bizonytalan és gyanúsan titkolt, szórakoztatott és fenntartott hiedelmek és ötletek hátrányos és súlyosan sérült normatív hozzáállásának. a nemekről általában.

 

-Ebben a korban az olyan fasiszták, mint az államfők, például Trump, támogatják a halálbüntetést. Az imént kimondott lelkiállapotot követve, milyen büntetést kell kiszabni az emberekre, lehetővé téve a természet szennyezését és további pusztítását?

 

- Oroszországban bebörtönzött emberek tüntetés vagy a közösségi médiában való közzététel miatt bírálta Putyint vagy a Krím vagy Ukrajna invázióját.

 

-Az illegális migránsokat hihetetlen veszély fenyegeti, ha szerveikért emberkereskedelmet folytatnak.

 

- Ma 40 millió ember áldozata a modern rabszolgaságnak, 25% -a gyermek.

„Az ENSZ Kábítószer és Bűnözés Elleni Hivatala (UNODC) adatai azt mutatják, hogy az azonosított áldozatok csaknem 80% -át szexuális kizsákmányolás céljából kereskedtek emberekkel”.

Évente legfeljebb 300 000 18 év alatti amerikait fenyeget a szexuális kizsákmányolás.

Az áldozatok átlagos élettartama 7 év (gyilkosságoktól, helytelen bánásmódtól, kábítószerrel való visszaélésektől, szexuális betegségektől, öngyilkosságoktól számítva).

 

- Hogy lehet, hogy az olyan témák, mint a gyermekekkel folytatott szexuális kereskedelem, nem kerülnek hírbe ? nem kell összeesküvésnek lenni ahhoz, hogy megértsük, hogy amikor olyan témák, mint a modern rabszolgaság és a gyermekek elleni szexuális visszaélések, a tömegtájékoztatásban sehol sem láthatók, akkor ez egy olyan társadalom tagadhatatlan jele, ahol az elit valótlanságokkal és uralommal táplálja a dolgozó embereket elnézve az emberek (és minden más lény, valamint az élők) elleni legkevesebb támadást.

 

 

Népirtások, amelyekről nem tudunk, vagy nem akarunk tudni.

inhumanrights.com/2013/10/the-inside-of-green-house.html néven

 

- Tudna adni néhány magot (őrölni a kisebb madarak számára) a madaraknak, stb.? A hajléktalanságon túli státuszuk éhezni és széttépni fogja őket, hogy növekedjen az a heves gyűlölet, amely méltán kioltja az embert.

 

(Meg kell próbálnia a hálózatépítést az olyan borzalmak, mint az emberkereskedelem, leküzdésére, ne habozzon ezt megtenni).

Mindezen fiókokon kíváncsi voltam arra, hogy vendégelőadókat keres-e podcast / blog számára.

 

SOS ENDORSE VEGANISM.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mohamed, az iszlám prófétája „házasságot kötött” egy 6 éves gyerekkel . Milliók hirdetik ennek következtében a gyermekházasságok és a pedofília szentségét. Kérjük, ellenőrizze az internetet, hogy rájöjjön, hogy ez semmiképpen sem túlzás.

 

 

 

 

 

ISZLÁM GYERMEKEKKEL FELNŐTT „HÁZASSÁGOKAT” HIRDET.

 

 

TILOS A GYERMEKHÁZASSÁG ELŐADÁSÁT.

 

 

 

Ez az e-mail egy csak elküldött kampány része. Az Ön e-mail címét nem használjuk újra, és nem is adjuk meg.

 

 

 

 

Ennek a petíciónak az volt a célja, hogy az embereket megismerje egy egyszerű tényről:

Mohamed, az iszlám vallás prófétája, „házasságot kötött” negyedik feleségével. TÖBB 50 ÉVES volt, amikor a „házasság” helyet foglalt el, a „házastárs” egy kis lányt hívtak AISHA-nak, 6 éves volt.

 

 

ELTÁVOLTAM AZ IDE SZERKESZTETT ÁDOLÁSOK LINKEIT. EZT KELL TENNEM, HA NINCS TÚL SOK A LINK KÜLDENI. Mindannyian hivatkoznak és kapcsolódnak a blogomhoz.

 

Mohammed 6 éves korában házasodott össze Aishával, és a „házasságot” (sajnálom, sajnos nincs más szó annak igazolására, hogy társadalmaink mindennap hivatalosan iszonyatos szégyent és bűnösséget vallanak) 9 éves volt. Van némi vita az iszlámban a koráról, de az elsöprő konszenzus 6. Az alábbiakban bemutatjuk a hadíszt (Mohamed cselekedeteinek feljegyzései, amelyek nagyon is az iszlám részét képezik) ennek alátámasztására:
 

Khadija három évvel azelőtt halt meg, hogy a próféta távozott Medinából. Körülbelül két évig maradt ott, majd feleségül vette Aishát, amikor hatéves lány volt, és ezt a házasságot kilencéves korában fogyasztotta el. Sahih Bukhari 5: 58: 236


Aisha (Allah örüljön neki) beszámolt róla: Allah apostola (legyen béke vele) hatéves koromban vett feleségül engem, és kilencéves koromban felvettek a házába. Szahih muszlim 8: 3310

 

Abu Dawud szunnanjának hadísztól, 2. kötet, 2116. szám Aisha azt mondta: Allah apostol hétéves koromban vett feleségül. (Sulaiman elbeszélő azt mondta: „Vagy hat év.”). - 9 éves koromban közös volt velem.

A wikiislam által.

 

 

Ezek a szövegek a Hadísz, arab Ḥadīth („Hírek” vagy „Történetek”) szintén leírta Hadītot, amely Mohamed próféta hagyományainak vagy mondanivalójának feljegyzése, amelyet a vallási törvény és erkölcsi útmutatás egyik legfontosabb forrásaként tiszteltek és kaptak, és csak a Korán, az iszlám szent könyve.

A BRITANNICA enciklopédia.

Hadísz a kifejezés szinonimája lett Sunnah .

 

A helyzet azonban nem inkább arról szól, amit a szentírások mondanak, hanem arról, hogy a muzulmán prédikátorok, hívők vagy követők által előállított több ezer dokumentum teljes mértékben helyesli, tiszteletben tartja és ajánlja egy idős férfi és egy kisgyerek házasságát.

Ez az információ pontos. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az iszlám vallás szempontjából alapvetőnek legitimált „ezeket a tanításokat” ezren találják meg az interneten egy nagyon egyszerű szókereséssel.

Annak a hirdetése, hogy Mohammed házassága egy kislánnyal helyénvaló, vagy annak felfogható, vagy a modellnek súlyos és aljas következményei vannak. A gyermekházasságoktól kezdve az olyan országokban, mint Szaúd-Arábia, egészen az imámok sok történetéig, amelyeket Nagy-Britanniában kamerára vettek, és beleegyeztek, hogy feleségül veszik a gyermekeket, és ezt megfelelő gyakorlatként mutatják be az iszlám alatt.

A kampánynak és a petíciónak két célja van: az egyik annak biztosítása, hogy az emberek tudják, mi történik. A „házasságok” önmagukban, de az is, hogy a gyermekek felnőttekkel kötött házasságait valójában az iszlám tanításával vallják. Másodszor, ezután arra kéri a kormányt, hogy szankcionálja a pedofília és a gyermekházasság (pedofil házasságok) közvetlen vagy közvetett ösztönzését és ösztönzését. Pragmatikailag ez azt jelenti, hogy az iszlám tanítóknak szisztematikusan el kell ítélniük a gyermekházasságot, és szigorúan szankcionálni kell őket, amikor támogatják azt. Mohamed életének dicsérete a gyermekházasság kifejezett elítélése nélkül valójában a pedofília támogatását jelenti.

Mohamed prófétát nagyon dicsérik, és folyamatosan emlegetik, hogy ő az iszlám prófétája és egyetlen prófétája. Neve szinte minden kommunikáció és verbális vagy írásbeli eszmecsere bevezetése az iszlám kultúrában.

Senkinek sem kell belépnie a madraszákba, az iszlám iskolákba, hogy rájöjjön, Mohamed életét példaként és példaként adják.

 

 

HAGYJA MEG A GYERMEKHÁZASSÁGOT ÉS A GYERMEKHÁZASSÁGOT.

 

 

PS: Ezeket a cselekedeteket vagy megállapodásokat hagyományosan gyermekházasságnak nevezik. Remélhetőleg továbbra is gyermekházasságnak nevezzük őket, emlékeztetve arra, hogy kit mindenképpen védeni kell. Ha pedofil házasságnak nevezzük őket, a pedofilok és a paedofil kultúrák bűncselekménnyé nyilvánításának középpontjában állhat, és ez ösztönözhető. Ha „gyermekházasságnak” nevezzük, abbahagyja annak megnevezését, amely, ha már tudjuk, mindannyian bűnrészessé tesz minket, mivel nem állítja meg.

 

 

PS: Felhívjuk figyelmét, hogy két korábbi petíciót figyelmeztetés és megfelelő indoklás nélkül elutasítottak vagy eltávolítottak, a főbb petíciókra szakosodott webhelyeken is, a petícióknak korlátozott idő van az aláírásra.

 

A petíciót, amelyet az Egyesült Királyság kormányának honlapján megkíséreltem, nem felelt meg a kritériumoknak, és leírhatatlan kulturális kérdések közé sorolták.

 

 

 

Ezt a bálványt, amelyért az iszlám és gazdája nagyságát nem vitató vita tolerálható, és valójában most híresen halálbüntetéssel szankcionálják. Nem hívják terrorizmusnak, a szabályoknak, itt a saríának és más iszlám törvényeknek, amelyeket az adott ország hatalma vagy valamelyik hatalma követ el.

 

Kivégezhetik-e a muszlimokat megtértért?

A hitehagyás vagy a hit elhagyása nagyon ellentmondásos kérdés a muszlim világban, és a szakértők szerint a tudósok többsége úgy véli, hogy halálsal büntetendő.

Maga a Korán is kijelenti, hogy a vallásban nincs „kényszer”.

Által az BB C.

 

Al-Taqiyya, Dissimulation

A nem hívőknek való hazudozásnak számos formája létezik, amelyek bizonyos körülmények között engedélyezettek, a legismertebb taqiyya (a síita számára). Ezek a körülmények jellemzően azok, amelyek előmozdítják az iszlám ügyét - egyes esetekben azzal, hogy elnyerik a nem hívők bizalmát, hogy kiszűrjék kiszolgáltatottságukat és legyőzzék őket.

Által a béke vallása.

 

 

 

 

Tiltsa be az iszlám prédikátorok - és minden más - gyermekházasság-prédikálását.

 

 

 

Hogyan tiltja Kína cenzúrája az összes videót (míg a következő Oroszország lehet), valamint a nyugati kultúrák blogjait: a kínai emberek nem túlzás nélkül nem férhetnek hozzá egyetlen YouTube-hoz sem, a google-hoz (csak néhányat említve), ezek a webhelyek csak teljesen és kimerítően tiltottak, és utoljára évi internetezők börtönbe kerülhetnek, ha megpróbálnak hozzájuk hozzáférni (a tűzfal átugrására képes szoftver megvásárlásával). A FELTÉTELRE VONATKOZÓAN HORRENDOS, DE SEMMITEN TISZTÁLVA A MAINSTREAM MÉDIÁBAN, NÉHÁNY TÉNYLEG TÁMOGATVA ÉS ISMÉTELVE AZ ELLENPOSITOT (mint a BBC és tudomásom szerint a többi nagy médiaintézmény is saját gyakorlata, annyi a 4 th hatalom, birtok és 4 th kormányhivatal), EZ HITEK HITELEKBEN A NÉP NAGY TÖBBJÉHEZ, AMELYBEN TÖBBEN E CSOPORTOKBAN Békés szándékúak és jól megalapozott doktrínák vannak, miközben bárki vitatkozik rajta, ha komolyan kutatna, tudná.

 

Nem lehet hiperhivatkozni, mert a rádióban volt, de a BBC méltó eleme, amelyre itt hivatkozni fogok, mert miközben az összes informális (minden blog és videó) és művészeti nyugati forrás cenzúrázása zajlik, és hogy a fő média nem beszél erről közvetlenül , sok blog és alternatív bejegyzés készült róla (talán főleg azok, akik Kínában éltek - a múltban a nyugati blogolás (csak a kínai nagy tűzfalat megkerülő szoftver segítségével lehetséges) Kínából bűncselekmény. Mindazonáltal a BBC (frissített és úttörő - ez történik) az egyetlen, amelyről tudom, hogy arról beszéltünk, hogy a kormány hogyan tárolja az állampolgárok internetes döntéseit és tevékenységeit, és hogy ez hogyan befolyásolja (pozitívan vagy negatívan) jóléti államaikat , a munkahelyek kilátásai, a köztisztviselőkké válás vagy az állami szolgáltatások előnyeinek kihasználása (Kína bizonyos részein az emberek nem engedhetik meg maguknak személyi igazolványukat és több igazolvány-kérelmüket), ha az állam úgy gondolja, hogy az állampolgárok a „rossz” vagy a „megfelelő” lehetőséget választották . Vessen egy pillantást a kínai „szociális kreditrendszerre”, amely jó vagy rossz pontok hozzárendelésével és terjesztésével szociálisan bünteti az embereket. Abból, amit tudunk arról, hogyan működnek a (tisztességtelen) államok, el lehet képzelni, hogy a jó maffia köztisztviselőként keresetet, jövedelmet ingatlanügynökként és a rendszer tiszteletdíjait és jutalmait kapja (hamarosan bevétel, amikor a nepotizmus jól meg van adva). olyan szomorúan alkalmazkodni a korrupció bármilyen méretéhez.

 

 

 

 

Népirtások, amelyekről nem tudunk, vagy nem akarunk tudni.

the-inside-of-green-house.html

 

Tekintettel arra, hogy ez zajlik az USA-ban, ahol mindenki biztosan rémületbe esett, és nem beszélhet tovább anélkül, hogy nemzetei ellen lépne fel. Vagy azzal, hogy beáll a véglegesen virágzó démon mellé, vagy anélkül, hogy bármit elrettentenének kollégáiktól és szomszédaiktól - lehetőség a kkk-betegek megtisztítására. Még akkor is, ha ez a szélsőjobboldali elnökség megszűnt, a szakadás, az álszentség, az ostobaság, a büntetlenség, a rossz cselekedetek és a hűtlenség mind együttesen meggyógyul, soha nem gyógyul meg egyetlen generációban. És kinek fog profitálni az üzlet? Kinek fog profitálni az a diktátum és félelem, hogy beszédet vetett?

Hozta ki azt a nem hiteles fickót, amelyet álhírek rendszerének jellemzett (a populista kapitalizálásban fogságba eső reklámszórakozás zaja, amelyet az újszülött, mint a maffiánál is rosszabb politikus alak hajtott, mert köztisztviselők lettek, és reméljük, vagy imádkozz vagy mondd, hogy nem lesznek képesek kikerülni a nyomozásukat. Mivel ha többek között az adócsalók állnak az élen, akkor jelenteni kell, hogy a demokráciát meggyilkolták (és újra és újra lemészárolták, nevezetesen a legnagyobb vállalatok és államok, amikor nemzetközi szerződéseket húztak le, amikor megpróbálták csökkenteni ugyanezen ügynökök lehetőségét kisajátítás és megsemmisítés - a baktériumok képesek [jajgatni] ugyanezt) jóval azelőtt, hogy a filozófiák, a politika és a vallások [többség és akarat] egyértelmű többsége elpusztította az állatokat és a környezetet, mint a haladás és a felvilágosodás fogalmát. halott, vagy inkább nem, ezt úgy csinálják, hogy: soha nem élt, de minden darabja megosztott), amely fátyol és megerősítő folyamat - eljárási büdös mutatvány, hogy emboliókat erősítsen A-szintű cenzúra módszerrel és útvonalon , a „nincs hír” rendszer (a legrosszabb esetben).

Azok az emberek, akik ezt a médiát támadják előszeretettel, valójában nagyon nem lehetnek boldogabbak (szemben az elégedettséggel) azzal, amit a média tesz, csak azt akarják, hogy többet tegyenek. A mainstream újságírással dolgoznak, és nem foglalkoznak másokkal; mert a különféle kampányok megkísérlése - a milliókkal beszélő néhány száz emberen kívül - ugyanolyan társadalmi és politikai hatású, mint jelentetlenül elrabolva, eltűnve a sivatagban és meghalva. Nem kell golyó a sípolóhoz, csak egy zsák és egy öklé kell. Ami a gyújtogatók kirúgását illeti, náluk vannak a kulcsok, bár nem az olimpiai égig.

Apropos-sivatag, ha úgy gondolja, hogy néha hűvös van, akkor az a jég és a hó miatt olvad, mint ahogyan mi többünk is, műanyaggal a forgattyúkon és a száron, és jobb mérgezéssel. Hányás, amit beadunk a padlónkba? Nem a miénk, de még a halálunk is el lesz vetve attól, amit egy olyan anyával tettünk, akinek a natális természetű a munkája.

 

 

Tiltsa be az iszlám prédikátorok - és minden más - gyermekházasság-prédikálását.

ELTÁVOLTAM AZ IDE SZERKESZTETT ÁDOLÁSOK LINKEIT. EZT KELL TENNEM, HA NINCS TÚL SOK A LINK AZ ELküldendő Üzenethez. A FORRÁSOK MINDENKÉNT hivatkoznak és hivatkoznak erre a weboldalra.

 

 

Ø  Az Egyesült Királyságban az ápolásról szóló tétel, míg a rendőrség és a szociális szolgálatok bűnrészesnek vagy passzívnak bizonyultak. Több tucat saría törvényszék vagy tanács működik az Egyesült Királyságban a kormány jóváhagyása alapján.

A birminghami 6 iskolával folytatott „trójai faló” botrány megállapította, hogy az iszlám rezsimet és diszkriminációt ró az állami iskolák tanáraira és tanulóira. Vagy Németországban (míg az uk királyi királyok német eredetűek) évszázados társulásaival és az oszmán birodalommal való együttműködésével.

Minden negyedik gyermek az Egyesült Királyságban a szegénységi küszöb alatt: nem titok, gyakori cím, legalábbis az Egyesült Királyságban.

Miközben a szélsőjobboldali fenyegetés átterjedt egész Európában, az Egyesült Királyság a legjobb célpont a női nemi szervek megcsonkítására.

 

Ø  Németország most hozta létre a legjobb törvényt a gyűlöletbeszéd körül az internetes platformok ösztönzésére, bár ezek nem platformok, hanem privát koncertek, WHO (nem az, aki) moderál és szelektál, tönkreteszi az emberek e-jelenlétre és létezésre vonatkozó reményeit, törli a megjegyzések milliárdjait, a számlák millióit, a politikai beszámolók ezreit, főleg miért? Mivel a kommunikáció vagy a láthatóság egyetlen rése abban rejlik, hogy súlyos díjakat kell fizetni a sivatagban lévő adalékokért, ami a nagyvállalatok számára a kicsi fokozatos vérzését, siránkozását (pénz, fájdalom, erőszak, az ördög reménye, hogy véget vessen) ezért további gyilkosságokat folytat annak érdekében, hogy énekeljen, felhívja és érezze valaminek (imádkozni és zsákmánynak lenni), és meghalni.

 

Ø  Míg Európa kiváló emberkereskedelemben kezd mutatkozni, és a szervek betakarítanak. Ez idő alatt a populáció egyre többen halnak meg olyan halálos szennyezés okozta légzőszervi megbetegedések miatt, amelyek csak egyforma mértékben pusztulnak el az ország felől, nem pedig az urak hiánya, hanem az a fa és faj, amely már nincs, de gazdaságok elpusztítják a természet bármelyik sarkát, majd élvezik az állattenyésztést-kultúrát a vágásokhoz.

 

Ø  Hogyan fizetik az egyetemi díjakat és a kutatásokat a bankok, amelyek eldönthetik azokat a hallgatókat, akik vállalják, hogy elküldik vagy el nem küldik („toborozni” vagy „nem toborozni”, az általuk vezetett és kezdeményezett felmérésekre, valamint az általuk elért eredményekre közzétenni. Nincs formáció, csak formázni.

Hogyan kell csak egy első félév a politikatudományokból ahhoz, hogy a kezdők tudják, hogy a népszavazást széles körben potenciálisan teljesen demokratikusnak tartják. Tudja, szeretné-e megszavazni, hogy lgbt-embereket tépjen ki házasságkötési jogaiktól (ez az egyik hagyományos lépés az emberek jobbágyságnál rosszabbá tételéhez) újdonság.

 

Ø  Hogyan tolerálják a „gyermekházasságokat”, még akkor is, amikor törvénytelenül sor kerül olyan sok „muszlim” és „keresztény” országban, beleértve az USA-t is, ahol a legtöbb ilyen bajt a világon Afrikában, például Nigerben, CAR, Csád, Banglades, Burkina Faso, Mali…

 

Ø  És hogy Franciaországban, különösen a hátrányok és az üzleti élet megúsznak mindent, ami az újságírókat rángatja a bíróságok elé, amikor millió eurót kérnek, amikor a sajtó nyilvánosságra hozta vagy információt keresett. Charlie Hebdónak számos nemzeti szervezet (számos iszlám, katolikus, szélsőjobboldali) részéről számos karral kellett megküzdenie pusztán azért, mert karikatúrákat tett közzé, azzal a egyértelmű céllal, hogy szórakoztasson, gyakran olyan helyzeteken kívül, ahol az emberek olyan diszkriminatívak, hogy mit csinálnak, és sikeresek, ami nevet használták utolsó gyógymódként, sokáig már nem vígjátékként. Az inkvizíció megalomániáján, vagy hogy milyen olcsón fog hangzani most egy filozófus király ötlete. Ami a többit illeti, a szélsőség szimpatizálni fog az oroszral, aki elképesztően uralkodik a fegyverkezési armádán, a többiek pedig olyan mocskosak és gazdagok, hogy nem kell messze lenniük bármelyik oldaltól, csak istenek, ugyanúgy, ahogyan tisztelik a rovarokat , ellenőrzik, ugyanúgy, ahogyan a közönséggel is megteszik, az állampolgárság tisztességtelen. Az a férfi és nő az utcán, akik cserébe barangolni fognak, hogy mindenki a semmibe kerüljön, amelyet sokan felsorolnak, és akiknek megkülönböztetésre van szükségük, amikor az uralom megsemmisül. Franciaországban minden ötödik gyermek él a szegénységi küszöb alatt.

 

Ø  Érinthetetlen nem engedhető be az úgynevezett templomokba.

A vörös negyed Indiában, amely valójában nők millióit forgalmazza minden ajtóhoz és tetőhöz, maffia megakadályozza őket a menekülésben.

 

Ø  Reméljük, hogy a zsidó hívők soha nem folytatják az állatáldozatokat, ha a harmadik templomot újjáépítették. Reménykedjünk még bennük is, mert egyértelmű lenne, hogy ki hív majd így.

Nekünk pedig, hogy lehetővé tegyük.

 

Ø  Ne gondolja azt, amit hidegnek érez, ami cáfolja a globális felmelegedés egzisztencializmusát. Ez a jégből érkező hideg és a hó olvadása, eltűnése. Valóban hideg.

 

Ø  A hír okozza a mérgező anyag szintjét a vérben, mindenhol, olyan vegyi anyagokban, amelyek soha nem szabadulnak meg. Tudja például, hogy a Teflon termékeinek köszönhetően a világon mindenkinek pozitív a tesztje a perfluor-oktánsav nyomáról? Mi a helyzet a műanyaggal, a gázzal, a finomított olajjal, a rákkeltő porokkal és minden mással, ami feloldódik, megkövesedik, mielőtt fermentálódna azon, ami életben kell lennie, és rúg.

 

Ø  A gyűlölet-bűncselekmények miatt halálra ítélt adumról. Mit kell tenni a globális felmelegedés tagadói és a sok törvény miatt, amely mindannyiunkat, és különösen sokakat megöl, mind inter, mind pedig nemzetközileg? És a hüvely egyéb szánja (slay-eve)? Szita, cibet?

Vagy nem olyan dolog, amely a g-versenyre vár, hogy csatlakozzon. GI.g8.

 

 

 

És gyilkosságok dignitákkal, svájci stílusban - egy másik fiskális paradicsom, a pénz tisztításának emblémája, és amikor az „életpárti pártok” többnyire azok, amelyek csapdába esnek, fenyegetést, torkot és nemi erőszakot okoznak.

De természetesen mindezt és még többet a szélsőjobb és a baloldal visszaveszi, eldobva a felelősséget, a felelősséget, ha nem reagálnak más csoportokra, miközben országaik kifosztották. És bár túl gyávák és méltatlanok ahhoz, hogy megszólítsák saját országaikat, nemzeteiket és munkásaikat, és azt mondják, hogy nem állíthatjuk meg a nyomorúságot, mert a nyomorúságot szeretnék vállalni és előállítani nagyon nagy és szisztematikus léptékben, mint felső középosztály, és a többiek segítik őt, ez csak hagyja, hogy megtörténjen.

CDX Most elképzelheti, hogy a rendőrség munkájával ez ösztönzi a szélsőjobboldalt! Míg a rendőrség a legtöbb országban olyan országokban él, ahol szélsőjobboldal nagyon szívesen tagja „ultranacionalista” tagoknak, ösztönözze a polarizált, fasiszta álláspontot a tizenéves nemi erőszakokkal vagy a biztonsággal kapcsolatban, amelyekkel nem foglalkoznak, ezért kibővített és feldühödött lakosságot vagy populistát hoz létre reakció. Ha igen, elképzelhető-e a következő lépés, egy puccs, amelyet megrendezhetnek. Ha elhanyagolja az ember munkáját, hogy kényszerítse az embereket - pártjára szavazzon.

 

Nehéz a rendőrségnél (vagy a szociális szolgálatoknál) dolgozni, amennyiben nem tudja megmutatni, hogy elkötelezett vagy beltenyésztett unokatestvér.

( Sajnálom, még egyszer nem igazán világos - az elmélet itt a rendőrség gyakran szélsőjobboldalt szavaz ). Azt is gondolják, hogy az általuk kizsákmányolt áldozatok hibájából, mások hibáiból vagy egyszerűen nyers kényelméből fakad, hogy társulnak és azonosulnak a valósággal. A rendőrség ekkor nem tesz semmit az emberekért. És amikor olyan emberek (akik nem örülnek a mocskolódásnak, a gyilkolásnak, a huligánoknak, a gazdagok megragadásának, az aratásként való nemi erőszaknak és az árucikkek címkézésének), akkor azok, akik eleve nem értenek egyet a szélsőjobboldallal, még a megrögzöttek is ellen, amúgy is egyre radikalizálódni, mert amúgy sincs védelem. És akkor mi van? Szélsőjobboldalt szavaznak (ne feledje, melyik párt javasol társadalmi projektet, amelynek kulcsfontosságúak a munkahelyek, a tisztességes megélhetés és az ökológia? Nem, azt akarják, hogy növekedjen, táplálja a rákot és megszabaduljon a már felépítettektől). A rendőrség egyik fele (amikor és ha a rendőrség szélsőjobboldali… és amikor ez így van, természetesen nem az igazi rendőrség, nem érdemlik meg a nevet, de mégis ők azok, akik Az alkalmazottak. A fogottakat elküldeni és megvédeni azokat, akiknek meg kellene tisztítaniuk a helytelen cselekedet tervét. Tehát erkölcsös? A rendőrség (vagy az igazságszolgáltatás, anélkül, hogy azt kellene mondania), hogy nem ad szart, ösztönzi a félelmet, amennyiben az ok (ok) énekel, és arra készteti az embereket, hogy a szélsőjobboldal mellett szavazzanak, és akkor a rendőrség elvégzi a munkát. A szélsőjobb egy jó munkaadó, aki nem semmi bobbi, ami biztosítja, hogy a táborok tele legyenek nemkívánatosakkal. Nem a rendőrség, hanem a milícia ígéretes munkája, de ezzel sok minden rendben lesz.

 

 

 

Által www.inthenameofhumanrights.com

 

 

 

 

 

 

Érinthetetlen nem engedhető be az úgynevezett templomokba.

Az indiai vörös negyedek, amelyek valójában nők millióit szállítják az ajtókhoz és a tetőkhöz, a maffia megakadályozza őket a menekülésben.

 

Reméljük, hogy a zsidó hívők soha nem folytatják az állatáldozatokat, ha a harmadik templomot újjáépítették. Reméljük még őket is, mert világos, hogy kit hívnának így.

Nekünk pedig, hogy lehetővé tegyük.

 

 

 

Ne gondolja azt, amit hidegnek érez, ami cáfolja a globális felmelegedés egzisztencializmusát. Ez a jégből érkező hideg és a hó olvadása, eltűnése. Valóban hideg.

 

A hír okozza a mérgező anyag szintjét a vérben, mindenhol, olyan vegyi anyagokban, amelyek soha nem szabadulnak meg. Tudja például, hogy a Teflon termékeinek köszönhetően a világon mindenkinek pozitív a tesztje a perfluor-oktánsav nyomáról? Mi a helyzet a műanyaggal, a gázzal, a finomított olajjal, a rákkeltő porokkal és minden mással, ami feloldódik, megkövesedik, mielőtt fermentálódna azon, ami életben kell lennie, és rúg.

 

A gyűlölet-bűncselekmények miatt halálra ítélt adumról. Mit kell tenni a globális felmelegedés tagadói és a sok törvény miatt, amely mindannyiunkat, és különösen sokakat megöl, mind inter, mind pedig nemzetközileg? És a hüvely egyéb szánja (slay-eve)? Szita, cibet?

Vagy nem olyan dolog, amely a g-versenyre vár, hogy csatlakozzon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Covid-19: WUHAN-ban a világ azon kevés laboratóriumainak egyike, amelyek halálos vírusokkal foglalkoznak. Azt, amelyben a denevérek koronavírusait vizsgálják.

 

Koronázás .

 

Ezek nem kormányok.

 

 

Franciaország vizsgálja a Wuhan laboratóriumi kapcsolatait; ismét megjelenik az eltűnt állampolgári újságíró; vírus követi a CCP kapcsolatait - Egyesült Királyság

https://www.youtube.com/watch?v=y2oML9BpQ5g

 

 

Kína megakadályozta a francia szakértőket abban, hogy felügyeljék a biztonságot első, magas biztonságot nyújtó víruslaboratóriumában, amely francia állítások szerint most állítja, hogy ez a koronavírus-járvány oka.

A laboratórium Wuhan városában, ahol tavaly kezdődött a Covid-19 járvány, Kínában elsőként rendelkezett 4. biológiai biztonsági besorolással (BSL 4), amelyet a potenciálisan halálos kimenetelű ügynökökkel dolgozó intézmények számára tartanak fenn. Kutatást folytatott koronavírusokról, amelyek némelyik denevérekből származnak, és amelyekről úgy gondolják, hogy a kórokozó származik.

A létesítmény 2015-ben nyílt meg, miután Franciaországgal partnerségben épült, amelynek célja az volt, hogy 50 magas szintű francia kutatóval szállítsa a technikai szakértelmet a 2017 és 2022 közötti munka miatt. Nem tették

https://www.thetimes.co.uk/article/coronavirus-china-bars-safety-experts-from-wuhan-lab-brbm9rwtm

C: sajnálom, hogy a The Times, nem egy ingyenes elem látható.

 

 

A nyugaton mostanában a legszélesebb körben elterjedt hipotézisek szerint egy magas biztonságú wuhani biológiai laboratórium egyik tudósa véletlenül megfertőződött és elterjesztette a vírust, vagy hogy a több laboratórium egyikében hanyagul ártalmatlanították a szennyezett kutatási anyagokat.

Szintén áprilisban Kína párizsi nagykövetét, Lu Shaye-t negyed évszázad óta először hívták be a francia külügyminisztériumba, amely komoly lépés a diplomáciai kapcsolatok megszakításánál.

Lu naponta többször tweetel a Covid-19 ügyekkel kapcsolatban. Megismételte Zhao Lijian, a kínai külügyminisztérium szóvivőjének állítását, miszerint a vírus az Egyesült Államokból származik. Azt állította, hogy a francia parlamenti képviselők támogatták a WHO etióp igazgatójával szembeni rasszista tajvani megjegyzéseket, és azzal vádolták a francia idősek otthonában lévő gondozókat, hogy „egyik napról a másikra elhagyják pozícióikat, együttesen dezertáltak és lakóikat éhen és betegségben halták meg”.

Ha valami probléma adódik, ez bizonyos média hibája - folytatta Lu.

C: milyen furcsa, trombita stratégiái. Trompeur kötelességtudóan meg kell mondanunk. vámmentes.

 

Labor pletykák

A vírus eredete Párizsban különösen érzékeny, mert Franciaország felépítette az egyik wuhani biológiai laboratóriumot, amelynek biztonsági gyakorlata megkérdőjeleződött.

Wuhan a legfranciásabb kínai városok közül - írja Antoine Izambard oknyomozó újságíró a világjárvány előtt megjelent Franciaország-Kína című veszélyes összekötőkben.

 

Wuhani Betegségmegelőzési és Megelőzési Központ, a biológiai biztonság 2. szintű laboratóriuma, amely kevesebb mint 300 méterre található a tenger gyümölcseitől, ahol a kínai hatóságok azt állították, hogy a járvány elkezdődött.

A Washington Post április 14-én kiderült hogy a Wuhani Virológiai Intézetben 2018 januárjában látogató amerikai diplomaták figyelmeztették Washingtonot, hogy a laboratórium nem biztonságos. A kábel 2018. január 19-én az új laboratórium szerint „komoly hiány van a megfelelően képzett technikusokból és nyomozókból, akiknek szükségük van a magas elszigeteltségű laboratórium biztonságos üzemeltetésére. . ” A kábel figyelmeztetett arra, hogy a laboratórium denevérkoronavírusokkal kapcsolatos munkája a 2003-as Sars-járványhoz hasonló járvány kialakulását kockáztathatja.

Kína akarja a technológiát, de nem akar együttműködést . ” Állítólag ötven francia kutató dolgozott a P4 laboratóriumában. Mindössze egy hajó van.

Macron elnök „hegemónikusnak” nevezte a pekingi billió dolláros öv és út kezdeményezést, amely kínai utakat, kikötőket és ipari központokat építene szerte a világon.

https://www.irishtimes.com/news/world/europe/europe-s-relationship-with-china-is-now-one-of-mistrust-and-hostility-1.4242000

 

C: míg Boris Johnson ismét nagyszerűnek nevezte az öv és az út kezdeményezést.

Franciaország nagyon nagyon mocskos és buta dolgot tett, és a kínai kutatók egy francia forrás szerint, miután a projekt teljes mértékben beindult, megszegték ígéreteiket, a szerződést, ( https://www.courrierinternational.com/article/vu-de-letranger-le-laboratoire-de-wuhan-symbole-dun-echec-de-la-cooperation-franco-chinoise ), de egy biztos, hogy a francia állampolgárokat évek óta kínai büntetéssel büntetik franciáknak. Az angolok, az Egyesült Államok, az ausztrálok és a kanadaiak (arany útlevéllel rendelkeznek, képesek csak határokon átnyúlni, mintha bűvös kulcsuk lenne, a migránsok nagy népe, de akik láthatják, hogy hatalmuk semmivé zsugorodik, amikor elveszítik nyelvészeti előnyeiket , a fordítások globalizálódnak és automatizálódnak, mint a munka többi része - a nyelv megtanulása a szakszerű használatig olyan teljesítmény, amely a munkás (wakie) minden szegény évét megeszi, miközben ezt meg kell csinálnia a bennszülött kiejtés lehetetlen, és elárulja azt is, hogy az emberek milyen születésűek és halmozódnak. A „helyes” akcentussal és (id) idiómákkal való beszélgetés csak a naivak csalogatása, akik azt gondolták, hogy a nyelvek csak a lábukon gondolkodó világra borítanak terra Cota). Kínában minden más európai állampolgárságot és másokat, akiket láttam, ... egy papírlapot kérnek a kínai vízum megszerzéséhez, a franciák számára pedig egy külön listát, amely háromszor annyit követel meg, mint amennyit más állampolgárságú útlevéllel kérnek). egy adminisztrátor kapta meg, ami valóban megnehezíti számukra a vízumkiadást, ha lehetséges. Hogy miért? Franciaország miatt, amely időről időre kiáll az emberi jogok mellett.

 

Kína akarja a technológiát, de nem akar együttműködést. ” Állítólag ötven francia kutató dolgozott a P4 laboratóriumában. Mindössze egy hajó van.

https://www.irishtimes.com/news/world/europe/europe-s-relationship-with-china-is-now-one-of-mistrust-and-hostility-1.4242000

 

 

De míg az Egészségügyi Világszervezet (WHO) kiadott egy kézikönyvet a különböző szintekről , a szabványokat egyetlen szerződés sem érvényesíti

Balesetek történnek. 2014-ben elfelejtve himlő fiolákat találtak egy kartondobozban egy washingtoni közeli kutatóközpontban. 2015-ben az amerikai katonaság véletlenül élő lépfene mintákat szállítottak döglött spórák helyett akár országszerte kilenc laboratóriumba és egy dél-koreai katonai támaszpontba.

Négy esetben 2003 és 2004 között véletlenül a Sars vírus szabadult fel laboratóriumok Szingapúrban, Tajvanon és Pekingben. Négy esetben 2003 és 2004 között véletlenül szabadult fel a Sars vírus a szingapúri, tajvani és pekingi laboratóriumokban.

Az úgynevezett átjárási kísérletek során a vírusokat vagy baktériumokat laboratóriumi állatokról továbbítják a másikra annak tanulmányozása érdekében, hogy a szerek hogyan alkalmazkodnak gazdáikhoz. A múltbeli kísérletek segítségével az alacsony technológiájú módszerrel a vírusokat jobban átvihetővé tették az állatok között.

https://www.bbc.co.uk/news/science-environment-52318539?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

 

 

Michel Barnier, az EU Brexit-tárgyalója, aki akkor Jacque Chirac külügyminisztere volt, aláírta a wuhani labor 2004-es létrehozásához vezető rendeletet. . De a francia cégek csak kisebb szerepeket kaptak a labor épületében, és mire 2017-ben megnyílt, az együttműködés összeomlott. https://www.telegraph.co.uk/news/0/wuhan-virus-inside-story-laboratory-blamed-donald-trump/

A Technip, a francia cég, amelynek igazolnia kellett volna, hogy az épület megfelel a biztonsági előírásoknak, ezt megtagadta, miután 2015-ben kivonult a projektből. , és ötven magas rangú francia tudós, akiknek Wuhanba kellett költözniük, hogy ott működjenek az első öt működési évben, a Le Figaro és a France Inter, az állami műsorszolgáltató szerint soha nem érkeztek meg.

A Challenge, egy francia üzleti magazin arról számolt be, hogy a projekt akkor jött létre, amikor a francia katonai tisztviselők megtagadták Kínának a halálos vírusokkal vagy antivírus-öltönyökkel való ellátását arra az esetre, ha biológiai fegyverek kutatására használják őket.

Ezzel azonban nem ért véget a nemzetközi együttműködés. 2013-ban egy amerikai csapat pótolta a hiányt amikor a Texasi Egyetem Galvestoni Nemzeti Laboratóriuma, az Egyesült Államok legkiválóbb kórokozó-kutatóintézete megkezdte a kínai kutatók képzését a BSL-4 laboratóriumokban való munkára.

A lépés következtében néhány francia tisztviselő azt sugallta, hogy Párizs elvesztette az amerikaiakat.

Április 24-én, egy héttel Trump úr legújabb nyilatkozata előtt az Egyesült Államok Nemzeti Egészségügyi Intézete hirtelen megszüntette támogatását.

https://www.telegraph.co.uk/news/0/wuhan-virus-inside-story-laboratory-blamed-donald-trump/

 

C: fent, a távirat, miszerint az amerikaiak átvették a wuhani kutatás egyes aspektusait, miután a franciák elmentek.

 

 

A veszélyes vírusok laboratóriumi kibocsátása nem ismeretlen. 2003-ban például a SARS-ért felelős vírus megbetegedett egy végzős hallgató aki néhány hónappal azután, hogy a járvány ott véget ért, egy szingapúri laboratóriumban dolgozott.

Így állítja egy biológusok, fertőző betegségek kutatói és biológiai biztonsági szakértői a a Nature Medicine folyóiratban megjelent jelentés : Nem gondoljuk, hogy bármilyen típusú laboratóriumi forgatókönyv elfogadható.

mert „a Kínai Kommunista Párt nem volt hajlandó együttműködni a világ egészségügyi szakértőivel”.

Harvard mikrobiológus William Hanage szerint a tények nem támasztják alá azt az elképzelést, hogy akár egy hanyag tudós, akár egy őrült zseni megpróbálta meglévő koronavírust biofegyverré változtatni.

https://www.latimes.com/science/story/2020-05-09/was-the-coronavirus-made-in-a-wuhan-lab-heres-what-the-genetic-evidence-shows

 

 

Mark Milley tábornok, az Egyesült Államok vezérkari főnökeinek elnöke kedden kijelentette, hogy az amerikai hírszerzés azt jelzi, hogy a koronavírus valószínűleg természetes módon fordult elő, szemben azzal, hogy Kínában egy laboratóriumban hozták létre, de mindkét irányban nincs bizonyosság.

A komplexum tartalmazza Ázsia első maximálisan kezelhető laboratóriumát 4. osztályú kórokozók (P4) - veszélyes vírusok, amelyek nagy kockázatot jelentenek a személyek közötti átvitelre, például az Ebola.

https://www.france24.com/hu/20200418-france-says-no-evidence-covid-19-linked-to-wuhan-research-lab-set-up-with-french-help

 

C: kissé ironikus, hogy a P4 és a P5 francia besorolású, amelyet a pszichológus a francia katonaságban használt arra, hogy mentálisan túl instabilnak ítélt embereket mentesítsen a katonai szolgálat teljesítése érdekében besorozóktól.

 

 

A wuhani laboratórium azon a csúcsponton van, hogy felszámolják, hogy működjön együtt a világ legveszélyesebb kórokozóival. Ez a lépés része annak a tervnek, hogy 2025-ig öt és hét 4-es szintű biológiai biztonsági (BSL-4) laboratóriumot építsenek az egész kínai szárazföldön, és sok izgalmat és aggodalmat keltett.

A SARS vírus többször megszökött a pekingi magas szintű elszigetelő létesítményekből, jegyzi meg Richard Ebright, a New Jersey-i Piscataway-i Rutgers Egyetem molekuláris biológusa. Tim Trevan, a CHROME Biosafety and Biosecurity Consulting alapítója a Maryland-i Damaszkuszban , azt mondja, hogy a nyitott kultúra fontos a BSL-4 laboratóriumok biztonságának megőrzéséhez, és megkérdőjelezi, hogy ez mennyire könnyű lesz

A kínai kutatók kevesebb bürokráciával szembesülnek, mint a nyugatiak, amikor a főemlősökről kell kutatni

. Hozzáteszi, hogy a kormányok feltételezik, hogy az ilyen felesleges kapacitás a biofegyverek lehetséges fejlesztését szolgálja. https://www.nature.com/news/polopoly_fs/1.21487!/ menu / main / topColumns / topLeftColumn / pdf / nature.2017.21487.pdf

 

C: Kína kevesebb vörös csapokkal szembesül, amikor Afrikában és más helyszíneken, például a szomszédos országokban szerződést kell kötni személyzet felvételére, bányászatra és illegális fakitermelésre.

 

 

 

 

 

 

 

Ezek nem kormányok.

 

Vannak kormányok a bezáráshoz, kormányok inkább, mivel a parlamenti képviselők zárva vannak, amelyek biztosítják a fizetéseket az elzárás időszakában.

Vannak olyan kormányok, amelyek akár 80% -os béreket is biztosítanak a 30 000 eurót vagy fontot kereső kiváltságos emberek számára.

 

Azok az emberek, akik nagy összegeket keresnek, lehetővé téve számukra a pazar élet finanszírozását, nem tartozhatnak kormányzati védelem alá. Bátorítás, márkajelzés, divattervezés, a felelősség és képesség teljes hiányának kihasználása az önmegőrzés és a kivetítés terén). Amint a bezárás megszűnik, magas a munkanélküliségi szintje, a munkásosztály minden körülmények között, minden nyomorúság miatt, elsősorban nyomorúságos helyeken, ahol elhanyagolás, erőszak, szabályok diktálása és terrorizmus van.

Olyan városokban élnek, ahol a bérbeadás egyre elterjedtebbé vált, valójában már régóta, vagy soha nem volt más, csak megfizethetetlen. Ahol meg kell találni olyan helyeket (de beditsits), ahol megoszthatja a konyhát és a fürdőszobát idegenekkel, általában zárható hely vagy egyedi hely nélkül, hogy megbizonyosodjon arról, hogy holmijuk senkinek nincs kegyelme. Lopásra készen áll, és ez az elrendezés is, amelyet a hatóság enged a nehéz helyzetben lévő embereknek. Sok sikert neked ahhoz, hogy ételt tárolj a hűtőszekrényben, stb. ... egy olyan nyomorúság, ahol semmi sem a tiéd, és ezt a helyi tanács úgy tervezte, hogy felépít egy épületet, és milliókat pazarolnak el. Legyen, mindenki és minden kegyelmébe állítsa az embereket, a személyzetet és a bérlőket.

 

Visszatérni vidékére? Az ottani sport a bátor szarvasmarhák fakitermelésével és levágásával foglalkozik, akik még mindig gondolkodnak (ugye, mert talán éppen olyanok, mint mi, várva a végzet napját) (végzetnap, ahol az emberek minden élőlénytől elkárhozva fognak logikusan köznyelven beszélni), ahol erdőt esznek (takarmányt) vágtak le először. Látni a szennyezést, a cementet és a kátrányt, azokat az embereket, akik csak távozhatnak innen, onnan az állatok életének kárára.

A szerelmesek érte mentek. És kiváltság ott lenni. Itt vagy, terre.

 

 

 

Azok a kormányok, amelyek támogatják a magas fizetéseket, és amelyek lehetővé teszik, hogy a felső középosztály úgy éljen, mint az elsődleges metszésű, büszke font font poncás hercegek, akik nem tartoznak felelősség alá, egyszerűen nem kormányok. Olyanok, és helyükre támaszkodnak, hogy nincsenek finomságok, finom sublet kapcsolatok, maffia.

 

 

Ezek nem kormányok. Olyan emberek életmódjának fenntartása, akik abban reménykedhetnek, hogy minden szezonban fizetnek a repülőgépek, hogy több szünetet fizessenek maguknak, akik akár egynél több hely megszerzését is remélhetik, befektethetnek a tőzsdére vagy valamelyik földesúri rendszerbe, akiknek a legfőbb problémája az, hogy tudják, hogyan birtokukból profitálni fognak - ma ugyanannyi aránytalan pénzt kapnak nyugdíjcsomagban.

 

Emellett gondolkodni kell azon munkavállalók visszatartóztató problémáiról, akik szünet nélkül dolgoznak, és akik a többiek számára biztosítják a szükségleteket, miközben veszélybe sodorják magukat. És semmi sem állt fenn az élelmiszer-pazarlás romlásának elkerülése és az élelmiszer-biztonság veszélyeztetése érdekében.

Ezek nem kormányok.

 

 

Egy dolgot, amit nem hallottam gyakran a rádióban, nyilvánvalóan a covid akár 3 órán keresztül életben maradhat a levegőben.

 

Ahelyett, hogy a bujkáló kínaiakat zaklatnák az AIDS járvány ugyanúgy fog tenni, mint mindenki, vagyis ökocidát követ el vidékén, abbahagyja az állatok fogyasztását.

 

 

 

 

Mint egy ilyen sértő ember, aki semmiről sem számol be a mainstream médiában (a kanóc nemzeti csatornák inkább az önreklám platformjai, viták nélkül, bármi más, csak információ, szakértelem vagy nyomozást végző szakértők valós műsora) nemzeteink megtalálhatnák a módját, hogy ezeket a védőfelszereléseket moshatóvá és újrafelhasználhatóvá tegyék, mi történt a forralással? Úgy értem, hogy nem forralom, mert rosszat tenne az anyagnak, hanem valami jót. … Anyone?

 

Oly sok évvel ezelőtt bárki, aki megfigyelte a kórházakban a rituálékat, megértette volna, hogy ez a rengeteg műanyag dobása a személyes védelem formája alatt csak azt legitimálja, hogy mindannyian nem tudunk tejet vásárolni, vagy szinte nincs elérhető élelmiszer vagy bármi, amit szállítunk anélkül, hogy a halálos műanyag folyamatosan felhalmozódna. Talán egy zseni egyszer megtalálja, de senki sem fogja kitörölni, hogy a lények milliárdjainak sokkal katasztrofálisabb és hatalmasabban dühöngő és nem élő, vagyis nem mozog, csak halott és marad, mint mi tettük, ugyanolyan esélytelenséggel, mint bolygónk és gyermekei, akiket biztosan megöltünk, mint bármilyen szerves betegség, de olyan vegyi anyagok, amelyek megtámadják és eltűnnek, mint az Alzheimer, éppen az a hús, amelyen keresztül gondolkodunk, érezzük és reagálunk a dobottakra, az esőre és a kötelekre, de most egyik sem marad sav nélkül. A keselyűk a következő túlélő lények nedves hálója, amikor a hangszerelők több mint egy napig a holdon lesznek.

 

 

Sok hűhó semmiért.

Köszönöm a BBC-nek, amelynek millióit olyan személyek bérére költötték, mint a „szigorúan táncolni vágyó horgonyok”, akiknek régi, elvetemült férfi horgonya évek óta (2004–2013) állt, mindenki számára szem előtt tartva minden táncos nőt a tévében élőben beszélt, nem megfelelő és valóban szexuálisan megható volt. Ugyanis „ezekben a furcsa időkben” ugyanazon a programon ismétlik az egész világot (élő tapogatós műsor Saville-féle ismétlésként, amikor az országban elterjedt csoportos nemi erőszak és szúró kultúrákra adott válaszok a rendőrség, a szociális szolgálatok és a tanács hatóságai által ). Úgy értem, semmi sem tudta, hogy szükségünk lehet egy kis archívumra? Az archívumok használatához először valódi kérdésekről (a középiskola és az egyetem minden természettudományi és humán tárgyáról lenne kedves kezdés) tudást kellene előállítania, nem csak az aktuális ügyek papagájlolásáért, max. 10 percig (így felszámolva) ) kitérő alanyoktól, vagy kérdezzék meg a mindenütt jelenlévő tanúi programjukat, milyen vacsorát és vacsorát fogyasztottak azon a napon és egész reggel, amelyet a kimondhatatlan vagy alig kimondott vagy cím nélküli menstruációnak, hőhullámoknak és Jane Austen osztályának lelkiismeretes problémáinak szenteltek reggel.

Hatalmas reklámügynökség, oly módon és úgy, hogy a di la di di do mellett álljon, di la di di da dilly Doolally napi sértések és önértékelési utasítások, amelyek a nemzet számára törekednek.

Amikor a média akkor és csak akkor sugároz, amikor valakivel üzletet kötni vagy visszavonni akar.

 

Nagyon szép 2020, ennek az új évezrednek a korához közeledve, ne feledje, hogy nem ezt kérdeztük ide-oda.

 

 

 

 

Az alapverés vadállatának gyártmánya és jelölése a megfigyelésen:

Míg az amerikai elnök mindent megtesz azért, hogy 666-osnak mutassa be magát, nagyon várták. Egyébként nagyon tanulságos kutatni az ördög témáját, a fenevad bélyegét stb., Az Egyesült Államokban nagyon sok keresztény szekta előadásain. Szinte mindannyian egyetértenek egy tézisben, az ördög vagyona, amely be fogja vezetni az apokalipszist, a régi Európa és maga az Európai Unió. Egy bekezdés, amely ellentmondásokat mutat inkább, mint paradoxon, de jól. Trumpot illetően véleményem szerint a dolgok sokkal súlyosabbá válhatnak, mert nem lehet egyértelműbb, hogy valójában nem épeszű. Minél több lesz Amerika szuper beteg a koviddal szemben, annál kevesebbet tudnak majd szavazni, a lehető leghosszabb ideig az inkumbens maradhat a helyén (akárcsak Franciaországban [és ez egy következő poszt tárgya lesz - a rendőrség bebizonyosodott, hogy a szélsőjobboldalt is szavazza !!! Nem kell többé csodálkozni azon, hogy az emberkereskedelem miért gyakori hely, és miért nem hajlandóak a rendőrök kivizsgálni akkor is, ha megfelelő címeket adnak meg… - az Ön országában ez az eset? flörtölne a szélsőjobbal politikailag, az önkormányzat késett).

A műanyag használatának abbahagyása kellett volna, hogy nyugvópontra lépjünk, amikor a fenntartható, megtisztelő és szörnyű vásárlási módot kellett átszervezni.

 

V az irus akár 3 órán át is tartózkodhat a levegőben. A fertőzés a legrosszabb a családokban, mert nagyon közel állunk hosszú ideig. Ezenkívül a fertőzés, a hordozó vagy a betegség által megfertőzött időtartam bizonyos esetekben valóban hosszabbnak tűnhet, mint általában. Aki szerint vakcina nélkül nem szabadulhat meg tőle, annyi az állomány immunitása? vad állatokat kínoznak, és logikájukat arra szeretnék alapozni, akiket felnevelnek és megkínoznak.

tudjuk, miért olyan alacsony a porcelánköltség: ez a halál a kórházakban. A szociális kreditrendszerrel ki tudja, milyen nyomást gyakorolhatnak, ha kórházakba fordulnak.

 

 

 

 

Csak néhány információ a covid-ról - nem dolgozom rajta, és nem is frissítem, ezért a vírusról itt minden „információt” ellenőrizni kell.

Nem bíznék az ázsiai alakokban a koronán. Kínában a cenzúra annyira elterjedt, hogy határ menti diktatúra. de még így sem kell a szokásosnál többet cenzúrázniuk, mert még mindig a kórházban bekövetkezett halálesetek kompatibilisek. jöhetnénk Kínával (és nem tudom Koreával) ugyanúgy, mint a segélyjárvány vagy a munkanélküliség esetében, olyan számokkal, amelyek nem léteznek. De mindenesetre Kína minden bizonnyal annak köszönheti sikerét, hogy sok ember keményen dolgozik, nem fogyaszt semmit és a földet jóval jobban elrakja, mint a pokol feleslege - de most elkerülhetetlenül lelassulnak a dolgok, mivel mennyire undorító a rendszer, amikor 200-szor közel felfújták túlságosan nyilvánvaló a hibája és a fellobbanó csapdák.

Kérem, minél többet izoláljon, az általam olvasott vírus 3 órán át a levegőben maradhat. Ne gondolkozzon mentálisan az elszigeteltség miatt, az olvasás a legszebb felfedezés. Ami az ételeket és egyéb kellékeket illeti, mossa le a csomagolásokat és mindent, amit nem főz, vagy tegye karanténba azt, amit nem moshat.

A fertőzés a legrosszabb lehet a családokban (vagy hosszú órákon át a közös munkaterületen), mert nagyon közel állunk hosszú ideig - amikor egyáltalán lehetséges, hogy az emberek különböző helyeken tartózkodjanak-. az is, hogy mennyi ideig lehet fertőző, hordozó vagy fertőzött a betegség, bizonyos esetekben valóban hosszabb lehet, mint általában (egyeseknél hosszabb). A spanyol influenza esetében a második évben voltak a legtöbb áldozatok. Valóban beszédes, hogy a WHO, valamint más nemzeti és nemzetközi intézmények csak kórházi haláleseteket alkalmaznak, ahogy csak azok is számítanak, akik hozzáférnek ehhez, és költséges gyógyszeres szabadalmaik. Mi van azzal, hogy Dél-Afrikában milliók gyógyulnak meg a HIV-től? Megölt populációk. Aki szerint vakcina nélkül nem szabadulhat meg tőle, annyi az állomány immunitása? zaklatnak, vadállatokat fognak és kínoznak, logikájukat pedig arra szeretnék alapozni, akiket nevelnek, zaklatnak és kínoznak.

azt hiszem, mielőtt bármilyen gyógyszert szedne, meg kell kérdeznie az orvosokat, ha úgy gondolja, hogy megvan (például nem tudják, hogy az ibuprofen súlyosbíthatja-e a tüneteket.

 

 

 

Összegyűjtött információk, amelyeket még meg kell erősíteni:

Nem bíznék az ázsiai alakokban a koronán. Kínában a cenzúra annyira elterjedt, hogy határ menti diktatúra. de még így sem kell a szokásosnál többet cenzúrázniuk, mert még mindig a kórházban bekövetkezett halálesetek kompatibilisek. jöhetnénk Kínával (és nem tudom Koreával), csakúgy, mint a segélyjárvány vagy a munkanélküliség esetében, olyan számokkal, amelyek nem léteznek, vagy olyan kritériumokkal, amelyek annyira lazaak, hogy mindenki Kínában dolgozik. Nem véd a szegénységtől és a szeméttel való éléstől a rejtvények és a vidék teljes része rejtvényt jelent, mivel a szemetet soha nem veszi fel a párt !! Minden kritikán túl.

Mindenesetre megsemmisítik a vidéket és a városokat, hogy az emberek fiatalon haljanak meg, vagy kénytelenek legyenek távozni, és birtokért, egyre több épületért, üresen és ürülten veszik el (az egész világon az építőipar a legjobb hatékony maffiák közé tartozik, amennyiben ez nem az étellel…).

 

 

Kérem, minél többet izoláljon, az általam olvasott vírus 3 órán át a levegőben maradhat. Ami az ételeket és egyéb kellékeket illeti, mossa le a csomagolásokat és mindent, amit nem főz, vagy tegye karanténba azt, amit nem moshat.

A fertőzés a családokban lehet a legsúlyosabb, mert hosszú ideig nagyon közel állunk - amikor az emberek egyáltalán különböző helyeken tartózkodhatnak -. továbbá az is, hogy mennyi ideig lehet fertőző, hordozó vagy fertőzött a betegség, bizonyos esetekben valóban hosszabb lehet, mint általában (egyeseknél hosszabb). A spanyol influenza esetében a legtöbb áldozat valóban a második hullámban volt. Aki szerint vakcina nélkül nem szabadulhat meg tőle, annyi az állomány immunitása? zaklatnak, vadállatokat fognak és kínoznak, logikájukat pedig arra szeretnék alapozni, akiket nevelnek, zaklatnak és kínoznak.

 

Kína a COVID-19 kezelésére népszerűsíti a medve epét

Laura-Lisa Hellwig

Sajnos nincs jó hír a medvékről Kínában és Délkelet-Ázsiában. Kína Egészségügyi Bizottsága a COVID-19 súlyos eseteinek kezeléséért hirdette a medveepet.

A hongkongi központú jótékonysági szervezet Állatok Ázsia Alapítvány , volt a medvetenyésztés vége érdekében kampányol hosszú ideje. Több mint 20 000 medve fogságban tartják a medve epe telepeken. Az állatok Ázsia vizsgálatai azt mutatják, hogy a medvéket túl kicsi ketrecekben tartják, hogy meg is fordulhassanak, és a medvebocsokat gyakran olyan ketrecekben helyezik el, amelyeket egész életükben nem hagynak el. Nem csak a farmok medveit használják ki epe miatt. Egyesek úgy vélik, hogy a vad medvékből származó medve epe jobb minőségű, ezért magasabb árat fog fizetni érte.

2020.04.01

https://www.viva.org.uk/blog/china-promotes-bear-bile-treatment-covid-19

 

Kína koronavírus kezelésként népszerűsíti a medve epe

https: // www.nationalgeographic.com / animals / 2020/03 / kínai-kormány-elősegíti-medve ...

Kína kormánya a COVID-19 súlyos és kritikus eseteinek kezelését javasolta medveepe-port tartalmazó injekcióval. Nincs bizonyíték arra, hogy hatékony lenne a ...

 

C: olyan országból, ahol az ősök tudása arról tanult, hogyan lehet felszabadítani a szerveket a test más részein lévő pontok ellazításával. Mit gondolnának ezek az emberek akkor arról, ha megölnek, mintha betegségeket kezelnének? Nem tennék, ez csak az a politika, hogy minden dolgot eltárolnak, ami puszta féltékenységből él, és ellopják a földet. Ez a mániákus öröme, és azok a pszichopaták alakja, akiket ismerünk (talán hozzáadott képességgel táplálják hasonló gondolkodású pártját), olyan sikeresek a mai minden országban és vállalati rendszerben.

 

Koronavírus-hír: Kína vadon élő állatok és növények kereskedelmének tilalmát ...

https: // www.express.co.uk / hírek / természet / 1261342 / koronavírus -hírek- Kína vadon-kereskedelem ...

KÍNA A koronavírus-válságra reagálva a vadon élő állatok és növények kereskedelmének tilalmának állandónak kell lennie az állatok „szörnyű szenvedéseinek” megszüntetése és a jövőbeni egészségügyi válságok megelőzése érdekében - figyelmeztették a jótékonysági szervezetek.

 

Egzotikus állatkereskedelem van kitéve

https://www.youtube.com/watch?v=HeE9MNKn-zg

 

 

Kutya temető: Több tízezer háziállat Kínában, hogy ...

https: // www.express.co.uk / hírek / world / 1236590 / koronavírus -legújabb- Kína - háziállatok - lemészárolták ...

Kutya temető: Több tízezer háziállatok Kínában hogy a hatóságok megöljék HÁZI KEDVENC TULAJDONOSOK Kínában utasítást kapott, hogy ÖLJE meg állataikat, vagy kockáztassa meg őket, hogy a kormány megölje őket.

 

 

Kína arra utasítja az állampolgárokat, hogy szabaduljanak meg kedvenceiktől - vagy kockáztassák meggyilkolást - attól tartva, hogy az állatok elkapják a koronavírust

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7952487/Communities-China-threaten-cull-residents-pets-coronavirus.html

C: Ismétlem itt, hogy Kína erre ugrik át, a lehetőség, hogy megöljön és megöljön, és újra megöljön, megtisztításra hivatkozva, a kínzó vadon élőket és azokat, akiket a koronáért tenyésztettek. - mint a melegek segédeszközein. Ismét észak segített. Ez mindenkinek a kielégítésére szolgál, gyilkolás, gyilkolás, az emberek halálos és szomorú szomorúsága.

 

Trump veszélyes koronavírus-kezelési ötleteket lebegtet, ahogy Dr. Birx nézi

https://www.youtube.com/watch?v=BalDN6iGYpE

 

Be kell adnia magát.

Anon.

 

 

 

 

 

A fejlődő világ számára ez szörnyű lesz. A dolgoknak meg kell mozdulniuk, és a fejlettebbektől kell segítséget nyújtaniuk.

 

 

https://www.thenewhumanitarian.org/news/2020/05/14/Tanzania-government-hidden-coronavirus-cases

COVID-19 leplező félelmek Tanzániában

A tanácsadó, az Egészségügyi Minisztérium több munkacsoportjában tevékenykedő tanácsadó elmondta, hogy a járványt „biztonsági kérdésként kezelik, nem pedig közegészségügyi kérdésként”, vagyis az egészségügyi miniszter nem mondja ki a végső szót.

Minden, ami a koronával kapcsolatos, most a [központi] kormány kezében van - értett egyet egy másik egészségügyi tanácsadó. Hatalmas politikai nyomás nehezedik az elnöki hivatal részéről mindezek ellenőrzésére.

Titkos temetések felvételei állítólag a COVID-19 miatt halt meg a köröket a közösségi médiában , míg a parlamentet három törvényhozó halála után felfüggesztették, ismeretlen okokból gyors egymásutánban - ami a járvány kiterjedésével kapcsolatos spekulációkat táplálta.

https://www.thenewhumanitarian.org/news/2020/05/14/Tanzania-government-hidden-coronavirus-cases

 

TAIWAN FIGYELMEZTette A SZAVAK EGÉSZSÉGÜGYI SZERVEZETÉT DECEMBERBEN AZ EPIDÉMIARÓL !! Ezt megelőzi Kína!

 

A WHO késõbbi válasza késõbb, a pandémia közepén, aki alapvetõen azt mondja, de te nem mondtad el nekünk, mi volt a betegség súlyossága !! Mintha Tajvannak abban a helyzetben lenne és kötelessége, hogy teljes meggyőző aktát küldjön az új betegség minden aspektusáról, mielőtt a WHO felelőssége lenne a rúgások kivizsgálása.

NEM, a teljes alkalmatlanság, az impotencia és az egész lakossággal szembeni gondozási kötelezettség elhanyagolása miatt az az oka, hogy Kína nem ismeri el Tajvant függetlennek. Miért kellene ezt tenniük? Talán azért, mert Tajvan, ellentétben másokkal, nem a határait feszegető diktatúra.

 

 

Tajvan bizonyítékokat szolgáltat, amelyek decemberben figyelmeztették a WHO-t a koronavírusra

Által World Tribune 2020. április 15-én

Ami viszont még rosszabb, Tajvan megpróbálta kifújni a sípot a wuhani koronavírusról decemberben, amikor riasztották a WHO-t.

https://www.worldtribune.com/taiwan-produces-evidence-it-warned-who-of-coronavirus-in-december/

 

 

Tajvan szerint a WHO elmulasztotta a koronavírus átvitelét ...

https: // www.ft.com / content / 2a70a02a-644a-11ea-a6cd-df28cc3c6a68

Tajvan azzal vádolta az Egészségügyi Világszervezetet, hogy elmulasztotta közölni a koronavírus emberek közötti átterjedésével kapcsolatos korai figyelmeztetést, ami lelassította a világjárványra adott globális reakciót.

 

Tajvan szerint figyelmeztette WHO-t a koronavírusra decemberben ...

https: // dailycaller.com / 2020/03/20 / ki- taiwan - koronavírus -Figyelem

Tajvan kizárták a WHO által január 21-én összehívott sürgősségi bizottságból annak megállapítására, hogy a koronavírus kitörése nemzetközi válsággá nőjön-e a kínai nyomás miatt, hogy Tajvan ne tartson be a nemzetközi szervezetekben - áll a Foreign Policy jelentésében.

 

 

Tajvan azzal vádolja a WHO-t, hogy lebecsüli a kínai koronavírus terjedését ...

https: // nypost.com /.../ taiwan -vádolja-ki-kicsinyíti-porcelán- koronavírus -terjedés- jelentések

Tajvan azzal vádolta az Egészségügyi Világszervezetet, hogy lebecsülte a koronavírus Kínából való terjedését, és decemberben e-mailt küldött az ENSZ ügynökségének, amelyben megkérdőjelezték, hogy a COVID-19 lehet-e ...

 

Tajvan, a WHO ismét megspórolja a koronavírusra vonatkozó információkat ...

https: // www.reuters.com / article / us-health- koronavírus - taiwan -idUSKCN21T0BA

FÁJL FOTÓ: Az ingázók arcmaszkokat viselnek, hogy megvédjék magukat a koronavírus betegség ( COVID -19) elterjedt a reggeli csúcsforgalomban Tajpejben, Tajvan 2020. április 8.

 

 

 

C: itt szerintem egyértelmű bizonyíték a leplezésre, jóval a figyelem középpontjába került wuhan előtt, és az oltárra hozott, a többi országhoz hasonlóan feljelentő füttyögők, gyertek, gyertek, tudtok sok olyat, akinek sikeresen fütyül? ?? az összes szélhámos és szemérmetlen maffiagyakorlattal minden szakmában és minden megyében.

 

Vizsgálja meg azt is, hogy a tömegesen nagy országok vezetői hogyan kezelik a koronát, ha nem lépnek ki, nem csak Shitna.

 

Érdemes megnézni a WHO-ban és főként az ENSZ negyedében elterjedt korrupcióról szóló jelentést is, féktelenül. Ez a legjobb módszer a szükséges általános intézmények felszámolására, amelyek nélkül nem lehet következetes munkát végezni. Tegye őket fészkekbe haszontalan  elitek számára, fizető akadémikusoknak, ijesztő, fenyegető és kontraproduktív, pénzügyi lyukat, rosszindulatú és maffiaépítést.

 

https://www.abc.net.au/news/2020-03-14/satellite-images-could-show-mass-coronavirus-burial-pits-in-iran/12053030

 

 

A nyugat már nem akarja a délit, mivel attól tartanak, hogy értékeiket, remélhetőleg rossz, bolond, a demokrácia és az emberi jogok aláássák azok, akiket pozíciókkal és munkával adnak.

Valójában a déli értékek, ha kevésbé jóindulatúak, mint a nyugati értékek, hogyan lehetne élni olyan országban, amelyet megelőzhető betegségek, megelőzhető éhínségek öltek meg az emberkereskedelem és a háborúk csapásai alatt, a nyugat pedig gyémántokat és kőolajokat szervezett a főbb akciókhoz gazdagságban és valamilyen ártatlanságban élnek ezután, nevetést és kulturális paraméterek gyenge elfogadását ösztönözve, miközben soha nem akarnak tudni arról a bölcsességről, amely győztessé tehet minket.

Tehát félnek a déli értékektől, amelyek az újkolonizációból stb. Származnak ??

Nem félnek, egyre inkább a fasizmustól, minden színtől, szektásságtól és ellopott pénztárcától, az ilyen zsarnokoktól.

 

 

Ami azonban a covid válságot illeti, hangosan rám ugat, hogy éppen ebben reménykedhetett adu. Az amerikaiak halálának elengedésében ez a legdiplomatikusabb gesztus, amelyet Trump és mások tehetnének a társakkal, a diktátorokkal társakkal és azokkal, akik inspirálják vagy arra vágynak. Talán a világ hatalmas, talán elsöprő része, amely egyszerűen nem mond nemet.

 

 

Ami az Egyesült Királyságot illeti, a BBC valóban megkérdőjelezte a bányászok előtt, hogy az első intézkedések nem voltak-e túl lazák (az utánzási játék nem működik az Egyesült Királyságban, mivel nem olyan, mint Európában, többnyire vidéki területeken, és hogy az emberek koncentráltabbak mind a lakóterületeken, mind pedig a munkakörülmények között, de még mindig legalább napi 400 halálesetet követnek el 2 hónapos bezártság és folyamatos választás után 1000 halálozás esetén, az Egyesült Királyság két hét alatt tervezi, hogy a vállalkozások felhívhassák munkatársaikat a irodák - úgy néz ki, hogy a főnökök nem fogják nagyon sokáig fizetni az életbiztosítást ilyen áron, vagy időt adtak maguknak arra, hogy befektessenek vagy dezinvestáljanak, ahol tudják, hogy az orosz szabályuk 5 golyónál van?

 

Remélem, minden családja jól van. Amint a kormány megengedi, 8 órán át vissza kell térnie az irodájába. Rettegek, mert úgy tűnik, hogy ez a második hullám érkezik ilyen körülmények között. VÍRUS TERHELÉS .

 

Vagy a május közepi kiadás kezdete, szelektív, leírhatatlan, a foglalkoztatásra vonatkozó szabályokkal, amelyek lehetővé teszik, hogy mindenki június elsején normálisan viselkedjen, a nyári napfordulóra készen álló második hullámot jelölve, ez hihetően hangzik ezeknek az újoknak erdei rovarirtó szerek witan wackos.

A járvány megengedő és laza álláspontjai lehetővé teszik a munkáltatók számára, hogy visszahívják alkalmazottjaikat a normál hosszú napra, miközben továbbra is otthonról kényszeríthetik őket, vagy megkérhetik őket, hogy csak rövid foglalkozásokra jöjjenek az irodákba. Hívja őket vissza a halál csapdájába, csak azért, mert egy új, neo-liberalizmusban a szabadságot felvállalva megölhetik munkatársait, ha csak akarják, csak azzal, hogy fütyülnek rájuk és egy újabb hullámzással.

 

Meglátjuk, hogy az Egyesült Királyság képes lesz-e szavazni egy olyan srácra, akinek nincs elég tárolt becsülete ahhoz, hogy hivatalosan is elismerje minden gazfickóját (mint a házasságon kívül élő gyermekeknél), hogy néhány év múlva átalakuljon London polgármestereként. gettóvá (lehetetlenné téve a munkavállalók számára a buszjegyet - néhány éven belül a boris johnsoni polgármesteri hivataltól. Jelenleg, az ezredforduló 2020.05.15-én, aminek a kora elérkezik, egy párt, a jelenlegi londoni polgármester, Saddick Kahn, munkáspárti játékos, a Fordizmus óta esetlegesen legsúlyosabb recesszió közepette, megint emeli a szállítás költségeit , a munkavállalók lassú jegyei nem fizetnek semmit, mérföldeket utaznak részmunkaidős állásokra, miközben megmentik a kövér (nem gyors) idióta macskahálózatot. Ez minden bizonnyal ugyanezt fogja tenni az összes többi országgal, nemzeti szervezeteknek és intézményeknek kell lenniük, ha A szerencse hiánya miatt az irodában marad, és köszönetet mond az életét megmentő NHS munkatársainak, hogy nagyrészt rangsorolják, miközben másokat le kell állítaniuk. Bocsáss meg, utasíts vissza.

 

 

Csak emlékeztetőül, mivel az én negyedévemben a személyzetet tapssal fogadják, hogy az élvonalban vannak. Ugyancsak kulcsfontosságú munkatársak lesznek egy másik fajta nagyszabású megbeszélésen, amelyek jelentős számú sorsdöntő döntést hoztak most. Az eutanázia vagy az irgalmat megölő viták néma inváziója. Az orvosok úgy döntenek, hogy letesznek minket, ha nem most, úgy néz ki, ha figyelembe vesszük, hogy az apró (nem a szentháromságos) államok ezt megengedik-e, és hogy a törvényessé és tanácsossá tételére irányuló kampány mennyire dühös (természetesen, vagy az ápolónők gondoskodnak róla, hogy Ön betartani, minek ?? Hajtott nyereségű gazdaság, amelyet a demokrácia hiánya és a kegyetlenségre való nedvesség indít el] alig néhány évtized alatt kényelmesen megvalósulhat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A transzneműek végrehajtása:

A transzneműek jogérvényesítő épülete: azok a gyermekek, akiket azért operálnak, mert hamis és megengedő elképzeléssel azonosítják, hogy mi az, ami megfelelő az ellenkező nem számára, a náci és eugenika híveinek áldozatai.

 

Azok a gyermekek, akiket azért operálnak, mert hamis és megengedő elképzeléssel azonosítják, hogy mi az, ami megfelelő az ellenkező nem számára, a náci és az eugenika híveinek áldozatai.

 

 

Azok a gyermekek, akiket azért operálnak, mert hamis és megengedő elképzeléssel azonosítják azt, ami megfelelő az ellenkező nem számára, a náci és az eugenika híveinek áldozatai, kielégítik a kasztrálásra szomjazó lakosságot, és az orvosi kínzások fizetésévé teszik alapértelmezett. Legyen pénzük, pénztár, zseton vagy dollármilliárdok és más valódi devizaparok meghajtása felé.

 

A fasiszták azok, akik meg akarják operálni a gyermekeket és megváltoztatni testüket, abban a pillanatban, amikor azt mondják, hogy a vadgazdák azonosíthatják őket a másik nemmel, a hamis dichotómiával kapcsolatban, amelyet a hímek és a nők közötti náci hozzáállás hozott létre az anyagban tevékenységek, szerepek, funkciók és azok az emberek, akikkel jogosultak házasságot kötni.

Ez a nemek megcsonkításának és a melegek megrontásának egyik módja.

Nem felel meg az A osztályú fasiszta törvényeknek, amelyek vissza akarnak térni, az orvosi pszichopaták által nyújtott jutalom, a szikék ezreit teszik elméletet arról, mennyire helyénvaló lesz furcsa, transz, beteg heteró lenni.

 

 

Az új divat a homoszexuálisok működtetése, vagy olyan emberek, akik szeretnének azonosulni a diktált dolgokkal (ön készséges macskák vagytok videókban, tréfálkozók, mindannyian szívesen látnák, hogy a 3 darabos öltönyük tükörpótolja-e azt, ami ők). egyéb szexuális tevékenységek vagy azok az előjogok, amelyeknek partnerként kell lenniük.

 

 

 

Transznemek visszavonhatatlan végrehajtási épülete.

 

 

Csakúgy, mint ez kínzással és egyenlőtlenséggel kezdődött. Mivel itt a homosokat vagy a nemek közötti különbségeket vagy hasonlóságokat célozzuk meg. Miután mindenkit megvágnak és meghalnak, a homoszexuálisokat, mint a transzneműeket, ismét kizárják a társadalomból. Természetesen nem mondható el, hogy hetero győzelem, hiszen ez a halálos tánc minden szakaszában annak a jele, hogy a társadalom teljes szívvel énekli - nem érjük meg. Még egy baromságot is. A kórus tartózkodik.

 

 

A végén sajnálom, hogy így kellett hagynom ezt a bejegyzést, mert szereznem kellene magának néhány cikket, amely ezt bizonyítaná. De gondolj csak bele. Ezeket az intézkedéseket olyan emberek vezették be, akik halálra vágynak a melegek számára.

 

PS: Természetesen nem azért, hogy megtagadjam a transznemeket, tökéletesen meg tudom érteni, hogy az emberek nemi változást akarnak vagy igényelnek, de nem így. Azt is elismerem, hogy jól lehet vitatkozni arról, hogy az operációk sikeresebbek lesznek, ha fiatal betegeken végzik őket, de csak arról van szó, hogy ők nem betegek, hanem ezeknek a sickos pszichóknak az áldozatai, hogy egy évtizeddel korábban felvillanyoztak volna bennünket sok előadóterem, hálószoba, tankönyv és szerződés.

Ezek a gyerekek laboratóriumi tesztek lesznek azoknak a technikáknak, amelyeket színlelt tudósok és orvosok, tulajdonképpen azok az embertelenített technikusok tesznek, azoknak a technikáknak, amelyek még mindig kezdetlegesek. Ez nem az eredeti nem levétele az egyénről és egy másik elhelyezése, ezeknek a műveleteknek a végrehajtása vagy a nemek megváltoztatása csak borzalmas. Ez azon felül, hogy kasztrálták, az a nem, amelyik helyett szerepel, nem működik, nem teljesít a szó egyetlen értelmében sem.

 

Még egyszer teljesen elfogadható, hogy transzneművé akarunk válni. Másik szexet választ, mint akinek volt. A gyermekekre kényszeríteni, hogy vágják el őket, nem más, mint a nemi szervek súlyosbodása.

Elvesztette nemét az emberek azon konszenzusával kapcsolatban, hogy hogyan kell nemet alkotni ahhoz képest, hogy mit érez az ember, és hogyan dekódolja a társadalom, hogy megfeleljen mindenkit megrontó és bebörtönző kódoknak.

 

Ráadásul annak kockázata, hogy elveszíti nemét, szexuális élvezetét, valamint a szaporodást. Tudjuk, hogy a reproduktív jogok az emberi jogi elméletek legrosszabb rémálmai, mivel a szaporodás túlnépesedést von maga után, és azt is, hogy az embereknek lesznek leszármazottaik, amikor némelyikük nem, és ez a hatalommal való visszaélésre és az oktatás hatalmával való visszaélésre játszhat stb. ... végtelen találós kérdés.

Amikor ez nem a melegek fizikai sterilizálása, akkor egy mentális lesz.

 

 

Mindezek a nácik, akik ismét kiöntötték és elrabolták a pénzt, abból a célból, hogy ilyen sikeresen elcseszték és elzárták magukat. Megvilágosított?

A tudományos pszichológia nagyon ismert abszolút szörnyeteg és bántalmazó volt sok országban, a kapitalistától a kommunistákig, csak börtönbe zárta az embereket és dobozokba helyezte őket, megerősítve szado-mazochizmusukat és tudatlanságukat, valamint a teljes valóság hiányát. És itt a győzelmük, egy teljes elúszás. Túl könnyű ... soha többé, mert nem lehet csak a múltat újrateremteni. Rekeszek

 

 

 

Ismételten szeretném megismételni, hogy ez a bejegyzés egyáltalán nem a transzneműségre irányul, amelyet szabad és konszenzusos felnőttek jogosan kérdeztek meg.

És bár teljesen biztos, hogy az emberek úgy érzik, hogy szexet akarnak váltani, nincs kor, hogy megértsék, hogy a társadalom, amely minden reggel felöltözteti önmagát, hogy transzvestitálja magát. A transzvesztita mindenki. Reggel mindenki a tükörbe nézve azt kérdezi maguktól, hogy összetörik-e azokat a ruhákat, amelyek jelzik azt a szerepet, amellyel szeretnek befektetni (és ennek minden változata - ekkor lehet választani a ruhájukat - de vajon? A társadalom, amelyben élünk, mindent elpusztított, az álcázás ezt valaha megakadályozza.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az embereknek azt mondják, hogy az állatok érző lények. MERT HALOTTAK KERETTÉK.

 

Az emberekről azt mondják, hogy az állatok érző lények. Először is, lehetővé teszi számukra, hogy ne ismerjék fel ugyanezt a növényeknél (igen, bűnösök (mi) pokolba jövünk). Vigyázzon, hogy ezt ugyanúgy mondják nekünk, mint a gépeket. Csak egy állat vonása ismerheti fel, hogy az állat állat, akárcsak annak felismerése. Kétlem, hogy az emberek annyira vágynak tájékoztatni azokat, akik ezekben az istenek által elhagyott városokban élnek - bár mindenki a vidéket repítette, mivel azt megölték, kimerítették, drámai módon összezsugorították és szisztematikusan megkínozták.

 

Tehát miért nem összpontosítunk az állatok rendkívüli intelligenciájára és képességeire, és természetesen azokra is, amelyekre nem is gondolhatunk.

Az emberek felismerik az állatok számára (a józan eszük miatt, mert a felszínen (felületaktivitás) az emberek el akarják ismerni, hogy mit láthatnak egy másik faj 5 másodperces figyelésekor, hogy érzik, hogy kommunikálnak, (hasznosságot színlelve), hogy utánozzák az átlagos biológusok, akik még mernének? Hektár mondani).

 

MERT HALOTTAKKAL, VAGY SZOLGÁLTATÁSUNKAL, FOGLALKOZÁSOKBAN VAGY A SZERETŐBEN KERETETTEK CSAK MINDEN KITERJESZTÉSSEL. LELKÜNK ÉS LÉTÜNK.

 

Hallja mondani, hogy VAIN, mint a hiúság ürességét.

Hiúság-vásár.

 

 

Más fajok intelligenciájának, az érzékenységnek, az érzékenységnek a megtagadása (MINDEN A KAPACITÁSBÓL NINCS TUDNIVALÓK NEKÜNK, HOGY NEM KEZDHETÜNK ÉRTÉKET VAGY ÉRTELMEZNI A TULAJDONSÁGÁNAK, ILLETVE A FILITOSZPOKNAK ÉS A FILITOSZPÓNAK POTENCIÁLIS MÉLŐK, AMELYEK EGYENLŐSÉGESEK, HOGY AZ EMBEREKRE VONATKOZÓK, HOLOGRAMMAKÖNYVEKKÉNT, ÉS EZÉRT MEGHATÁROZOTTÁK A HAMISÁGÁRÓL SZÓLÓ PREDÁCIÓS SZAKÉRTŐKET ÉS / VAGY ÉLETMITIKÁCIÓK / SÁPOLATOK SZÁRMAZÁSÁT, TÉNYLEGET.

Képzeljük el, hogy az emberek találkoznak a technológiailag erőteljesebb ragadozók fajaival. Kirabolni az emberektől a bölcsészettudományukat, a robotokat vagy másokat, függetlenül attól, hogy a lemészárlást végző személyek milyen kategóriákba tartoznak (vagy asszimilálódnak, vagy úgy tekintenek rájuk, mint hogy teljesítik vagy pipálják) például a vágások igazolására ill ragadozás (kizsákmányolás lexikonunkban) az embereknek azt mondani, elméletekre, nyilvánosságra hozni, hirdetni és közvetíteni (abban az esetben, ha meg kell győződniük arról, hogy lakosságuk ezt többé-kevésbé magáévá teszi, és letiltani az ellentéteket), hogy az emberek puszta, nem több (mém rémálom) hologramok.

Így képesek lennének teljes mértékben igazolni az emberek bravúrjait, képességeit és létezésének bemutatását, de mi marad belőle, ha csak képként kezelik őket?

 

 

Olyan emberekkel beszélgetni, ahogy egy majom tud a szociológiáról, a rasszizmusról és a megkülönböztetésről, nem jó, tiszteld ezt és azt, bár nem. Szóval mi ez? Arra gondoltam, hogy a módszer tudja, hogyan kell megírni. Mivel ez a fajta bölcsesség teljesen állati, nem emberi. Tehát úgy gondolja, hogy az emberiség sajátos intelligenciáját használják?

Az emberek azt mondják, hogy nem állatok, ez lehetővé teszi számukra, hogy semmiféle fajta legyenek.

Milyen majom tud írni az embereket. De mellesleg miért ne zavarná egyetlen állat sem, ha olyan fajnak írna, amely elrendezi magát, hogy megsemmisítse és megerőszakolja sajátjait, és minden testvérét. Ki hagy reményt, annak az anyának sikerül egy olyan vírust kialakítania, amely képes megtámadni az őt támadó vírusokat.

Ha arra kíváncsi, vajon az állatoknak, például a madaraknak, a vadon élő állatoknak csak fokozott hitetlenséggel és borzalommal kell-e figyelniük a történteket, amikor vírusért fognak imádkozni, az nekünk, fajoknak egészére vonatkozik , amelyek képesek maguknak írni, ellopni az egészet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FORDÍTÁS ANGOL Weboldalakról.

A Cenzúra mindenhol az interneten és az összes országban fogás és fogás.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kína terjeszkedés, ipari kémkedés, tibeti invázió és mások, szervszedés.

 

 

 

 

 

 

Tibeti helyzet: kritikus - teljes dokumentumfilm. Tibeti dokumentumfilm, Jason Lansdell

https://www.youtube.com/watch?v=mqdQtwFjeMY

 

 

 

 

Miért nincs szabad Tibet | Kína cenzúrázatlan

https://www.youtube.com/watch?v=w2q0r2DAs6k

 

C: Dalai lámát a kommunista párt választja legközelebb!

 

 

 

 

 

A szervgyűjtés összekapcsolja az ausztrál egyetemet

https://www.youtube.com/watch?v=bPVnKino1iw

 

 

 

A szervgyűjtés összekapcsolja az ausztrál egyetemet

https://www.youtube.com/watch?v=bPVnKino1iw

 

 

 

FIGYELEM!

https://www.youtube.com/watch?v=lJOLCvPm5Dg

 

 

Kína borzalmas elektronikus szeméttárolója

https://www.youtube.com/watch?v=pmryr65iTwM

 

 

C: Minden dolog, ami ezen az oldalon található, kapcsolódik a szennyezéshez, amit láttam. Dokumentumfilmeket kutattam az összes meglátogatott város szegény negyedében lévő szemét mennyiségéről, a romok mennyiségéről, amelyet a hatóságok soha nem vesznek fel, vagyis a kommunista párt. Soha nem gyűjtött szemét tetején élnek emberek. Városokban, mint vidéken, tavak, dombok közelében. Dombok, amelyeket azért bombáztak, hogy a föld egyenletes és szántóvá váljon Kína vörös terra Cota kinyitja a vérző, vérző és vérző sebét, mígnem sikerül a vidékről érkező összes szegény embert koszos temetővárosokba juttatni, és hogy a párt természetesen az ország részét elvegye, mint Európában , ahol még mindig van egy fa és egy víz, amely nincs tele hulladékkal.

(és holttesteket? = korty szivárogjon a méregtől, hogy ez a generáció a valaha volt legrosszabb csapás a bölcsészettudományon, amit valaha is javasolnék. A természet most tudja.

 

C: csak azért, hogy tisztázzam Kína és Hong-Kong álláspontomat, az, hogy valakinek antikapitalistának is kell lennie, de egyébként sem Kína már képes a hősi törekvésekkel szemben a leghalványabb követelésre sem.

 

A védett emberek nem lesznek képesek imádkozni az olyan emberekért, mint ők, de a bolygóért. Ami ezt az embert látja és mindennap elviseli, ez a rendszer biztosítja, hogy előállítsák a mérget - az egyetlen trükk, amit találtak, az, hogy lenyeljük. Bárhol is van. Vagy legalábbis úgy tűnik, de azoknak, akik a legrosszabb helyzetben vannak, nincs esélyük túlélni.

 

 

 

Hogyan hatolt be a Kínai Kommunista Párt Ausztrália egyetemeire | Négy sarok

https://www.youtube.com/watch?v=JpARUtf1pCg

 

 

 

Étkezés kutyákon Kínában: Yulin kutya napjai (1. rész)

https://www.youtube.com/watch?v=589NAoC9Q6Y

 

 

 

 

 

A megfigyelők: Kína szeméttakarítása

https://www.youtube.com/watch?v=BaUpf1FS3WI

 

 

 

Dél-kínai gát hatalmas szemétben úszik

https://www.youtube.com/watch?v=8mNV1GqLuiA

 

 

 

Élő állat kulcstartó Kínában (ANIMAL CRUELTY)

https://www.youtube.com/watch?v=GtKUBqtdcmU

 

 

 

Kína: kulcstartóként értékesített zsákokban élő teknősök

https://www.youtube.com/watch?v=4PRehnzNzjM

 

 

 

ÉLŐ ÁLLATOK, KIT KÍNÁBAN ELADÓK (CSAPDÁBAN) KULCSFORGÓK BELSŐBEN

https://www.youtube.com/watch?v=U1ofc_uO3yY

 

C: és ez a franciáké. A francia útlevelek Kínában csak tilosak, mivel a franciáknak érdeme volt, hogy az emberi jogok betartását szorgalmazzák.

 

 

 

Kína élő állatokat főz a versenyben

https://www.youtube.com/watch?v=prwUIBqOvSs

 

 

 

Nyomorult teknősök Kínában

https://www.youtube.com/watch?v=PUUlI88RHug

 

 

 

C: itt csak kérdés, de kíváncsi vagyok, vajon az együttérzés buddhista gondolatát teljesen megértették-e, mivel folyamatosan figyeltem fel a növényeket, amelyek szomjúságban haldokoltak a templomokban. Ismétlem, ez csak egy kérdés. Mivel a szenvedés a buddhizmusban is jól dokumentált fogalom.

 

 

 

Kína digitális dystopiai diktatúrájának leleplezése | Külföldi tudósító

https://www.youtube.com/watch?v=eViswN602_k

 

C: Nem tudsz sokat Európában, hogy fizetni kell a rágalmazás esetén különösen a celebritásoknak és a cégeknek. ez igazi hatalmas probléma Európában. milliókat némi bírságért !!!

 

tudsz olyan újságírókról, akik sok ügyet vagy korrupciós ügyet megoldottak ??? legalábbis nyugaton sokan nincsenek, és az istenek tudják, mennyire görnyék.

 

 

 

Kína digitális dystopiai diktatúrájának leleplezése | Külföldi tudósító

https://www.youtube.com/watch?v=eViswN602_k

 

 

C: itt úgy hangzott, mintha a Yegur-i szegregáció nem vallási, hanem etnikai jellegű lenne.

A probléma az, hogy Kína egész népe érdekében teljes mértékben elkülöníti a pártértékek irányelveit. Táplálja a apparatcsikot. Akárcsak a szegényebb kasztokat a szárazföldön helyezik el, biztosítani fogják, hogy higany, fehérítő és jobb dolgok legyenek - miközben elnökölnek azokon a területeken, ahol még nem sikerült szárazon felszívniuk, mivel csak a dzsungel volt, vagy az utolsó őserdő volt a halálunk előtti héten.

 

 

 

 

 

 

Kína a Huawei képmutatásával vádolja az USA-t, kiemelve állításait, amelyeket Merkel német vezető után kémkedett

KIADOTT, 2020. FEB 17

https://www.cnbc.com/2020/02/17/china-accuses-us-of-hypocrisy-over-huawei-says-it-spied-on-merkel.html

 

 

 

Az európai biztos, aki a Huawei-t használja a déçu kifejezésre

 

LUnion européenne a des raisons de sinquiéter face à Huawei A Technologies et dautres vállalja a technológiai chinoises en raison des menaces quelles représentent pour le secteur et la sécurité du bloc communautaire, a déclaré vendredi Andrus Ansip, az Európai Bizottság alelnökének és az egyedi számoknak az európait.

https://www.challenges.fr/high-tech/un-commissaire-europeen-alerte-l-ue-sur-huawei_630709

 

 

 

Az AU központjának az információs és kommunikációs technológiai rendszerek fő szállítója Kína legismertebb távközlési berendezéseket gyártó vállalata - a Huawei volt.

De 2018 januárjában a Le Monde Afrique francia újság bombát dobott.

Jelentette, hogy az AU számítógépes rendszerét megsértették.

Az újság több forrásra hivatkozva azt mondta, hogy öt éven át, éjfél és 0200 óra között az AU szervereiről származó adatokat több mint 8000 km-re továbbították - sanghaji szerverekre.

Ez állítólag 1825 napig folytatódott egymás után.

A Le Monde Afrique arról számolt be, hogy 2017-ben került napvilágra, amikor az AU-nál dolgozó lelkiismeretes tudós szokatlanul sok számítógépes tevékenységet rögzített szerverein olyan órákban, amikor az irodák elhagyatottak lettek volna.

Arról is beszámoltak, hogy mikrofonokat és hallgató berendezéseket fedeztek fel az épület falain és íróasztalain, a hibák elmosása után.

https://www.bbc.co.uk/news/resources/idt-sh/Huawei

 

 

Az Egyesült Királyság január végén hozott döntése, amely lehetővé teszi a „nagy kockázatú szállítók számára” az 5G telekommunikációs hálózatok egyes részeinek felszerelését, lehetővé teszi a Huawei, az Egyesült Államok által leírt vállalat további részvételét törvényhozók és tisztviselők mint a kínai állam karja. A döntést széles körben az Egyesült Királyság és a partnerországok biztonságának feláldozásaként tekintették a rövidlátó anyagi kapzsiságra

5G és a Huawei: Az Egyesült Királyság és az EU dönt

Az EU és az Egyesült Királyság hajlandó elfogadni valamilyen irányított kockázatot a Kínával való kölcsönös függőség várható haszonának fejében.

https://thediplomat.com/2020/02/5g-and-huawei-the-uk-and-eu-decide/

 

 

 

Kína a Huawei képmutatásával vádolja az USA-t, kiemelve állításait, amelyeket Merkel német vezető után kémkedett

KIADOTT, 2020. FEB 17

https://www.cnbc.com/2020/02/17/china-accuses-us-of-hypocrisy-over-huawei-says-it-spied-on-merkel.html

 

 

 

 

Kína a buddhizmust uralja a globális kereskedelemben, miközben elnyomja a tibeti buddhistákat (HBO)

https://www.youtube.com/watch?v=EyxkY5NmzRY

 

 

 

Tibet Egy tragédia története

https://www.youtube.com/watch?v=0VRneGYpaXc

 

 

 

Kígyók Hot Pot fogyasztása Kínában Guangzhou廣州

https://www.youtube.com/watch?v=YHjj-V8_LT4

 

 

 

Élő étel a kínai negyed komplex nedves piacán - békák, rákok, halak. Szingapúr Street Food

https://www.youtube.com/watch?v=D5f5x_c5bGI

 

 

Élve tálalva: Az amerikai élő állatok táplálkozási trendjének belsejében

https://www.youtube.com/watch?v=WF8G0Mk2OFY

 

 

Élő étel a kínai negyed komplex nedves piacán - békák, rákok, halak. Szingapúr Street Food

https://www.youtube.com/watch?v=589NAoC9Q6Y

 

C: mint Franciaországban vagy majdnem.

 

 

 

WUHAN PIAC A COVID-19 előtt (Vessünk egy pillantást

https://www.youtube.com/watch?v=0V7fyjaFOwQ

 

 

 

 

C: ne gondolja, hogy Kínában csak kevés piacon van, Kínában minden városban.

Úgy gondolom, hogy az emberek hamar megátkozhatják az ételeket, mint például a kínai pénz nélkül élők, mert nem engedhetik meg maguknak a zöldséget és a gyümölcsöt. Zöldség nélkül pedig testünknek mérget kell vennie, holttesteken rothadva. Holt hús evéséről. És így válj. Nem „szükségszerűségből”, hanem bűnös.

Megeszi.

Találat. H-enni.

 

 

 

A vadon élő állatok kínzása, a vadvilág így kapcsolódik a vírusokhoz. De kinek lenne szüksége igazolásra annak könnyelműen, túl bajtársiasan fogalmazva? Mert az emberek élni fognak a lehetőségekkel. A vadon élő állatok megöléséhez abban a pillanatban ölje meg őket, ha hamis vagy nem megfelelő kapcsolat mutatkozott.

Még akkor is, ha a mennyben lennénk, ha a vadon élő állatok elterjesztenék a vírust, akkor elővigyázatosságra van szükségünk, senkit nem kell megölnünk, hogy bármi agya megértse.

 

Csak azért, hogy többet ölj és megölj, tehát valójában a vírus vagy te.

 

 

Kína: Hatalom és jólét - Nézze meg a teljes dokumentumfilmet

https://www.youtube.com/watch?v=JovtmKFxi3c

 

 

 

Kína valóban abbahagyta a szervek megszerzését a kivégzett foglyoktól?

https://www.youtube.com/watch?v=khpmkNfx0Rk

 

 

 

Kínában a szervek kényszerű betakarítása „jelentős mértékben” történt - állapítja meg a törvényszék

https://www.youtube.com/watch?v=nM1ZzWeshFk

 

 

 

A kínai rezsim szervgyűjtésre kényszerített sebész | NTD

https://www.youtube.com/watch?v=MZXRobpNsHA

 

 

 

A kínai kormány „elsöprő” bizonyítéka a szervszedés folyik

https://www.youtube.com/watch?v=SyZschwFN-c

 

 

 

Vörös uralom | A Fálun Gong kivégzése (kínai dokumentumfilm) Tekercs igazság bűncselekmény

https://www.youtube.com/watch?v=V91oAp8LjjM

 

 

 

Beavatkozás: Kína rejtett politikai befolyásoló kampánya Ausztráliában | Négy sarok

https://www.youtube.com/watch?v=7T_Lu1S0sII

 

 

 

Miért épít Kína szigeteket a Dél-kínai-tengeren?

https://www.youtube.com/watch?v=luTPMHC7zHY

 

 

Modi óva int Kínát az expanziós politikától

https://www.youtube.com/watch?v=6Yln6zwybcw

 

 

Gravitas: Kína teljesítményének dekódolása Mianmarban

https://www.youtube.com/watch?v=KT8dpIAcZ5k

 

 

Látják kék szemeimet, majd visszaugranak - Kína az idegengyűlölet új hullámát látja

Az elmúlt hetekben, amikor a kínai egészségügyi tisztviselők szinte minden nap új „importált” koronavírus-esetekről számoltak be, az országban élő külföldiek változást észleltek. Elfordultak éttermektől, üzletektől, tornateremektől és szállodáktól, további átvilágításnak vetették alá őket, a helyiek kiabáltak és a nyilvános helyiségekben kerülgették őket.

Múlt csütörtökre a tisztviselők a járvány kitörése óta összesen 595 importált esetről számoltak be, a fő forrás az Egyesült Királyság volt. Az elmúlt hét napban Kína csak hat, helyi szinten továbbított esetről számolt be, de több tucat érkezett külföldről.

https://www.theguardian.com/world/2020/mar/29/china-coronavirus-anti-foreigner-feeling-imported-cases

 

 

Az ENSZ és a WHO teljesen a kommunista Kína „befolyása alatt áll”

https://www.youtube.com/watch?v=BVY1PkegQZ8

 

C: Figyeld ezt, ha különös érdeklődésed van Tajvan iránt, aki először jelentette a WHO-t a rovatos új betegségről, a WHO nem figyelt rá, és továbbra is megtagadta tőlük a bejelentés jogát.

 

 

WION kiküldés: India és Nepál között fokozódik a diplomáciai szünet a Lipulekh-hágóig vezető összeköttetés miatt

https://www.youtube.com/watch?v=NsCsU2Wrtlg

 

 

 

 

Egzotikus állatkereskedelem van kitéve

https://www.youtube.com/watch?v=HeE9MNKn-zg

 

 

 

 

És végül

Kína felszólítja az Egyesült Államokat, hogy támogassa a COVID-19 szondát

https://www.youtube.com/watch?v=lXdLeyM9uE0

 

 

Kína azonban még a világ egyik legkisebb országát, Bhutánt sem kímélte, amelynek biztonsági erőiben alig 8000 ember van. A vitatott Doklam-himalájai fennsíkon, amelyet Bhután és Kína is állít Újdelhi nyilvánvalóan nem számított arra, hogy a verseny vége gyors kínai támadásokat eredményez, amelyek gyakorlatilag kizárják, hogy India Bhután parancsára ismét beavatkozhasson Doklamba.

Valójában Peking megmutatta Bhutánnak, hogy India nem tudja garantálni területi integritását.

https://asia.nikkei.com/Politics/International-relations/China-s-stealth-wars-in-the-Himalayas

 

 

India-Kína a katonai konfliktus küszöbén áll

https://www.youtube.com/watch?v=_Vhm65JAt0Q

 

 

Valódi oka annak, hogy Kína miért akar terjeszkedni

https://www.youtube.com/watch?v=YGFtFFrsQ7c

 

C: Források, de itt nem említik a vizet. Természetesen minden nemzetet megsemmisítenek, kúsznak a sarkokba, mert ha nincsenek, az elkárhozó ebben a rendszerben, amelyben élünk, de gyere és vedd más. Nem tudom, hogy minden tény-e ebben a videóban, de amit tudtam, annak nagy részét ellenőriztem.

Megjegyzendő, hogy mi történik a pólusokban, és mi lesz, ha túléljük az emberiség üdvözletét, mohóságát és a durva bűncselekményeket, vajon mi fog történni az űrben, nem csak Kínában vagy az Egyesült Államokban? tétlenség, pompás reakció, az elme lassúsága és a rendőrség megragadása.

 

 

 

 

Kilátás Bhutánból: Kína mindig is figyelte Doklamot

Miután a kínaiak nem voltak hajlandók hallgatni a bhután hadsereget, indiai csapatok léptek be a területre, hogy leállítsák az építkezést. Ez egy kínai megtorlást váltott ki, amely néhány kisebb indiai előőrsöt elpusztított a területen

 

 

Sajnos nem hiszem, hogy hamis hír.

a mainstream nem követi.

Gyakran csak diplomáciai csatornán viselkednek.

 

 

 

Kína azt mondja Ausztráliának, hogy ne avatkozzon be a kémügyekbe

https://www.youtube.com/watch?v=4UWK50HIrQI

 

 

C: nagy valószínűséggel, csakúgy, mint a kínai állampolgárok impri fiú A bizottsági párttal való nézeteltérést mutatva ez az író nem kém, hanem valaki, aki egyszerűen beszámolt a kínai üzleti ügyekről és körülményekről.

Megjegyzésként sok ausztrál forrás található itt, mivel sok ausztrál közös projektről van szó, például oktatási rendszerben, Kínával együtt. Tehát Kína kulturálisan nagyon összefonódik Ausztráliával, összehasonlítva más „nyugati” országokkal.

 

 

A gazdasági és számítógépes kémkedési kérdések dominálhatják az Egyesült Államok és Kína közötti tárgyalásokat

https://www.youtube.com/watch?v=D2WUpMiD-XQ

 

C: mi az igazság, soha nem tudjuk meg. Kortársunk azok számára biztosan soha nem fogja megtudni. Mayo polgármestere, egy új wikileaks után, még egy kis napsütés a rombolás falain.

 

 

 

Kína azt tervezi, hogy aláássa az amerikai katonaságot

https://www.youtube.com/watch?v=BU_MTBiv5QA

 

 

C: nagyon tömör összefoglaló arról, hogy mi történik Afrika-szerte.

 

 

Minden trombitával kezelt kérdésben, ideértve a szellemi tulajdon bukását és lopását (nem súlyos, hanem bukás és pokol), szégyen, hogy ezek a kérdések átengedik az ajkát, nagyon szörnyű kérdéseket, az amerikai elnök ajkát, amelyek állni fognak, mint pl. akár nem, mint a kortárs történelem legmegdöbbentőbb, hiteltelenebb globális alakjaként. Csak vigye el minden nemzetét egy olyan államtól, amelyik annyira nem volt.

 

 

Szellemi kalózkodás Kínában

https://www.youtube.com/watch?v=33sI-Z1A9og

 

 

A kínai márka kalózkodás eltalálja a német cégeket DW Business

https://www.youtube.com/watch?v=dBp7saKd7ig

 

 

Hogyan lopja el Kína, Oroszország az Egyesült Államok szellemi tulajdonát

https://www.youtube.com/watch?v=NlLtKx7IiCY

 

 

Hogyan állítólag lopta el egy kínai hallgató a Duke University Tech-et egy milliárd dolláros birodalom létrehozásához | MA

https://www.youtube.com/watch?v=jyxgIIQO7eA

 

 

A Qualcomm volt vezérigazgatója Kínával és a szellemi tulajdon lopásával kapcsolatban

https://www.youtube.com/watch?v=rAV2y23jHaM

 

 

Kína: A kémkedés legnagyobb áldozata

https://www.youtube.com/watch?v=YIK87L2pmpY

 

 

Kína kémkedési kampány: Kína hogyan használja a LinkedIn-t digitális kémkedéshez

https://www.youtube.com/watch?v=8DaunW2bsDg

 

 

Hayden, a CIA korábbi vezetője: Kína hogyan toborozhat kémeket

https://www.youtube.com/watch?v=DfyFNWOdaQA

 

 

Lopott titkok: Felfelé induló gazdasági kémkedés

https://www.youtube.com/watch?v=nwvwhM54uus

 

 

A kár exportálása: Ázsia csúcstechnológiájú szeméttárolása

https://www.youtube.com/watch?v=yDSWGV3jGek

 

 

 

C: a jelentéshez némi idegzet kell ahhoz, hogy a dupontot idézzem, míg a Dupont valójában az egész világot, és különösen az Egyesült Államokat szennyezte, úgy tűnik, vegyi anyagokkal, de még a képzelet bármely szakaszában sem gondolták őket ártalmatlanítani. rop más módon, csak árokba téve a folyókban, miközben annak soha nem kellett volna először a földre kerülnie. Az emberek szeretnék elkészíteni ezeket a triviális és nevetséges témákat. Szegénység AZON

 

 

C: titán az étel színezéséhez! Ahogyan egy feljegyzés soha ne felejtse el, hogy Amerika és követőik hogyan tették megfizethetetlenné a gyógyszerek szabadalmait ugyanazoknak az országoknak, amelyeket kihasználtak és alaposan kiürítettek. Soha nem felejtem el

 

Nem a megtérülésről beszélek, mert az atomenergiának, ha nem is korábban, volt lehetősége másokat eltüntetni. Szerencsére az emberek még biológiai fegyverekkel is tudják, hogy sokszínűségre van szükségük ahhoz, hogy alkalmazkodjanak, akár csak kérdéseikhez.

De csak azért, hogy tisztázzuk, itt terjesztek néhány információt, nem pedig azt, hogy az északi oldalt választanám, de egy rosszindulatú hatalom felépítése egy másik lopása felett a kutatás nem az az evolúció, amelynek részese akar lenni. Mert Mert ez nem evolúció.

 

 

Bizonyos értelemben azt is látom, hogy a kínaiakat könyörgöm egy másik világban, amely éppen logikusan hajtott volna ki aratásra, nem, menekült el a vallások és a kapitalizmus elől (bár a kommunista a kapitalizmus (egyenlő) a prosperózással a boldogulás és a pszichopata étvágy helyett a nyereség érdekében, és a kommunizmus az inkvizítor, amely megfelel az európaiaknak, akik kémlelik.

 

 

 

 

A Peking elleni tiltakozás erőszakossá válik Ausztráliában

https://www.youtube.com/watch?v=4den52cRFfY

 

 

 

Kína ostorozza a nyugati vállalkozásokat, amikor megpróbálja csökkenteni a hongkongi tüntetések támogatását

Az olyan ismert márkák, mint a Tiffany és az NBA, érezték Kína haragját

Companies that do business with China walk a fine line to stay aligned with U.S. values such as freedom of speech and democracy while avoiding offending China, where they stand to make billions of dollars. https://www.washingtonpost.com/business/2019/10/08/china-lashes-out-western-businesses-it-tries-cut-support-hong-kong-protests/

 

 

Nagy-Britanniának segítenie kell Hong Kong tüntetőit a rendőrállam elleni harcban

Hongkong kormánya egyre inkább brutális rendőrállammá változtatja a várost, de polgárai nem fognak lemondani az alapvető jogaik és szabadságaikért folytatott harcról

https://www.independent.co.uk/voices/hong-kong-protests-joshua-wong-masks-police-violence-democracy-west-a9146311.html

 

 

Az Egyesült Királyság hongkongi hallgatói cselekvésre szólítanak fel a Kínát támogató fenyegetések és zaklatások miatt

Laura Manneringáltal Laura Mannering 2019. november 26

A Cambridge-i Egyetem hallgatója, Ulysses Chow kinyitotta az e-mail postafiókját, és halálveszélyt fedezett fel édesanyjával szemben.

https://hongkongfp.com/2019/11/26/hong-kong-students-uk-call-action-pro-china-threats-harassment/

 

 

 

 

 

 

Van Kínában hátsó ajtó a telefonhoz?

https://www.youtube.com/watch?v=F0F5VTL4GnE

 

 

Kína kommunista figyelmeztető lövést küld Ausztráliára

https://www.youtube.com/watch?v=Z8QEFsSXbwA

 

C: Indonézia?

Életbiztos, miért tűnhet jónak, hogy Kína betiltotta a fogadást és a kaszinót, amikor meghallja, hogy az újságíró megpróbálkozik ezzel az alkalommal?

 

 

Vizsgálat: Miért van mozgásban Kína a Csendes-óceán déli részén? | 60 perc Ausztrália

https://www.youtube.com/watch?v=BzCqQKnF9Oo

 

 

C: földvásárlásról számol be, csakúgy, mint a trombita Grönlanddal, ezúttal bérleti szerződéssel.

 

 

Kínai falvak megmérgezték az amerikai high-tech szemetet

https://www.youtube.com/watch?v=3FDnwOnGw4k

 

C: ez még így van 2020-ban, ne gondolja, hogy elavult képek.

 

 

 

 

Hogy Oroszország felekezeti és rejtett, azt sejteni lehet, de az orosz gazdaságot megrontják. Ha jól értettem, akkor valószínűleg az emberi társadalom a rabszolgaság erősödése előtt áll, mint mindig afrikai országokban a rasszizmus és a teljes szegénység révén, vagy Indiában diszkrétebben gipszekkel ... vagy mint az emberkereskedelem, az embereladás és a rabszolgaság terjedése, beleértve Európában és az USA-ban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kína cenzúra és a „szociális kredit pontszám rendszer”

 

 

 

 

Kínában tilos vagy nem tanácsos kritizálni a pártot.

 

 

 

Kínában mindenki szociális hitelpontszámot kap

https://www.youtube.com/watch?v=N4Gr-HLM7Qk

 

 

 

Kína bevezeti a „szociális hitel pontszámot” az állampolgárok számára

https://www.youtube.com/watch?v=8py8fBI7wLY

 

 

 

Kína „szociális hitelrendszere” nem csupán a nyilvános szégyent (HBO) okozta

https://www.youtube.com/watch?v=Dkw15LkZ_Kw

 

 

 

Kína túl messzire viszi a társadalmi megfigyelést? Belső cikk

https://www.youtube.com/watch?v=LSb7uLB7foY

 

 

 

Kína TERIFIKÁLÓ Társadalmi Hitelrendszer

https://www.youtube.com/watch?v=y5-0llHaZDs

 

 

 

Kínában mindenki szociális hitelpontszámot kap

https://www.youtube.com/watch?v=N4Gr-HLM7Qk

 

 

 

Kína szociális hitelminősítése tiltja egyesek utazását

https://www.youtube.com/watch?v=xuqbx8tyW1Y

 

 

 

Az újságírót három évre munkatáborba ítélték

Riporterek határok nélkül 2001. augusztus 27 A következő nyelveken is elérhető: Français



(RSF / IFEX) - Jia Chunwang közbiztonsági miniszterhez intézett levelében az RSF tiltakozott Liu Haofeng újságírónak és disszidensnek ítélt három év munkatáborba ítélt büntetés ellen. Az RSF felkérte a minisztert, hogy engedje szabadon az újságírót. - Újra titokban szigorú büntetésre ítélik az újságírókat. A kínai kormány demonstrálja, hogy nem hajlandó betartani nemzetközi kötelezettségvállalásait ”- erősítette meg az RSF főtitkára, Robert Ménard. Az RSF aggodalmának adott hangot a „Hét Nos” elnevezésű új szabály elfogadása után is, amelynek célja a média feletti állami ellenőrzés fokozása. Ez a szabály újságírók letartóztatását eredményezheti, akik korrupcióról vagy más látványos és érzékeny témáról próbálnak beszámolni, vagy kritizálják a kommunista pártot - mondta Ménard.

https://www.ifex.org/china/2001/08/27/journalist_sentenced_to_three_years/

 

C.ET: ez a tétel régi, de a helyzet romlik 2014 és 2016 óta, amikor az elnök politikai és katonai hatalmat kapott.

 

 

 

http://www.asianews.it/news-en/Guangdong:-journalists-criticise-Party-propaganda-and-censorship-26769.html

 

Guangdong: Az újságírók kritizálják a párt propagandáját és cenzúráját

írta Wang Zhicheng

„Megerőszakolták” a sajtószabadságot. Támadás alatt álló tartományi propaganda vezetője, miután kényszerítette a párt eredményeit dicsérő szerkesztőség közzétételét és eltávolította az alkotmány végrehajtására szólító újságcikkeket. Online blokkolt újságírók nyílt levele; mikroblogjuk fenyegetőzött. A közvélemény aggódik az újság bezárásáért. Az ellentmondás Xi Jinping alkotmányt dicsérő prédikációi és a tartományok valósága között, amelyet sztálinista módon kormányoztak.

Az egyik újságíró, Su Yongtong szerkesztőséget készített, amelynek meg kellett nyitnia a kiadást. A cím „Kína álma, az alkotmányosság álma” volt, amely kimondta, hogy a kínaiak az alkotmány végrehajtása esetén reménykedhetnek álmaik megvalósításában. Az alkotmány végrehajtása az egyik téma, amelyet Xi Jinping megismételt a pártkongresszus alatt és után.

 

De egy nappal a szabadon bocsátás előtt a tartományi propagandafőnök, Tuo Zhen (lásd a fotót), aki egyben a Hszinhua alelnöke is, arra kényszerítette az újságot, hogy a szerkesztőséget cserélje le egy másik „Álmok üldözése” címmel, amely szerint a kínai nép közelebb áll álmaik elérésében a párt szorgalmas erőfeszítéseinek köszönhetően.

A nyílt levél eltávolítását követően sok újságíró személyes mikroblogján fejezte ki aggályait. Közülük 15-en fenyegetést kaptak, és kötelesek voltak eltávolítani álláshelyüket.

http://www.asianews.it/news-en/Guangdong:-journalists-criticise-Party-propaganda-and-censorship-26769.html

 

 

 

Kína tiltja az emberi jogi ügyvédet az Egyesült Államok Államtudományi Osztályának programjából

http://www.asianews.it/news-en/Islamic-councils-against-Catholic-magazine-of-Kuala-Lumpur:-forbidden-to-use-the-word-Allah-13850.html

 

 

 

https://www.ft.com/content/9ef9f592-e2bd-11e7-97e2-916d4fbac0da

Míg Oroszország hagyományosan a robotokra támaszkodott, hogy napirendjét online tolja, addig a kínai kommunista párt önkéntes, valódi emberekből, többségükben fiatal férfiakból álló trollhadsereget hozott létre az interneten és támadja meg ellenségeit.

 

Évek óta a kínai nacionalista trollokat „50 cent” vagy wumao néven ismerték, az Rmb0.50-nél azt mondták, hogy minden egyes hazafias posztért keresnek. De nemrégiben megjelent az önkéntes harcosok új fajtája, amelynek neve „hozd magadat” wumao-nak, mert hajlandóak fizetés nélkül dolgozni. Vannak, akik szeretik magukat „kis rózsáknak” nevezni, amely név egy népszerű online fórum színéből származik, amelyet a nacionalisták használnak.

 

Az egyre növekvő nacionalizmus miatt, amelyet Kína gazdasági fellendülése és a nyugati hanyatlás felfogása táplál, a propagandahajtás globálisá vált. Mondja el jól Kína történetét, és építse fel Kína puha erejét - sürgette Xi Jinping elnök a küldötteket a párt októberi 19. kongresszusán.

 

Az állami média gyorsan kiterjesztette tengerentúli tevékenységét, míg a kormány hazafias videókat nyomott a nyugati közösségi média platformokon.

A kínai trollhadsereg a Facebookon privát csoportokon keresztül is szerveződik - amelyet a nagyközönség letiltott.

https://www.ft.com/content/9ef9f592-e2bd-11e7-97e2-916d4fbac0da

 

 

 

A kínai chatbot eltűnik a kommunista párt felforgatása után

Kína legnagyobb internetes vállalata csendben törölte a chatbotot, amely azt mondta a felhasználóknak, hogy nem szereti a kommunista pártot.

https://news.sky.com/story/chinese-chatbot-vanishes-after-spurning-communist-party-10970890

 

C.ET: de ez már a nyugati iparban is a gyakorlatban van. Már partizán, nem azt jelenti, hogy más megmérgezte volna, vagyis a western önmagában is mocskos cenzor.

Mindenkivel ezt teszik, de olyan emberekkel is, akik nem keresnek milliókat, és ezáltal legális pártot dobhatnak.

 

 

 

C.ET: sajnos ebben a példában egy labirintusról van szó, amely meglehetősen hermetikus. Például a kínai emberek számára az olyan mondatok, mint a Tienmen tértörténet vagy akár a kortárs történelem, például a Mao-i éhínségek, teljesen cenzúra alatt állnak, így hogyan ellenőrizhetnék az emberek, hogy a kínai emberek mit éreznek, gondolnak vagy tudnak olyan témákról, amelyek nem találhatók az interneten a kínaiak használják. Úgy gondolom, hogy ezekben a helyzetekben a web, amely a legfontosabb (lehetséges vagy azonnali) eszközünk a témáink kutatásához, nem alkalmazható, vagy vákuum létrehozására szolgál.

Természetesen az elektronikus fal hihetetlen mennyiségű cenzúrát is sugároz az összes nyugati médiumból. a kínai emberek nem tudnak hozzáférni Kínán kívül készített dokumentumok millióihoz, milliárdjaihoz.

 

 

 

https://www.ft.com/content/b68b2f86-c072-11e7-b8a3-38a6e068f464

Kína cenzúrázása meghasítja a vezető tudományos kiadókat

Peking kihívása megosztja a nyugati egyetemi sajtót abban, hogy ellenálljon vagy megfeleljen-e

 

Kérjük, használja a cikkek tetején vagy oldalán található megosztás gombbal megtalálható megosztási eszközöket. A cikkek másolása másokkal való megosztás érdekében megsérti az FT.com általános szerződési feltételeit és a szerzői jogi irányelveket. E-mail küldése: licensing@ft.com további jogok vásárlásához. Az előfizetők havonta legfeljebb 10 vagy 20 cikket oszthatnak meg az ajándékcikk-szolgáltatás használatával. További információ a https://www.ft.com/tour oldalon található.

https://www.ft.com/content/b68b2f86-c072-11e7-b8a3-38a6e068f464

 

 

Miután számos hazai kritikusát elhallgattatta, Hszi Csin-ping elnök a kínai lágy hatalom előmozdítására irányuló törekvése részeként igyekszik exportálni a Kínai Kommunista Párt erősen körülhatárolt szellemi vitáját.

letiltotta a hozzáférést legalább 1000 tudományos cikkhez Kínában, amelyek Peking által érzékenynek tartott témákat említenek, beleértve Tajvant, Tibetet és Hongkongot.

https://www.ft.com/content/b68b2f86-c072-11e7-b8a3-38a6e068f464

 

 

 

https://www.businessinsider.com/china-forbids-christmas-decorations-in-war-against-foreign-culture-2018-12?r=US&IR=T

Kína megtiltja a karácsonyi díszeket, mivel Hszi Csin-ping fokozza a háborút a vallás és az idegen kultúra ellen

https://www.businessinsider.com/china-forbids-christmas-decorations-in-war-against-foreign-culture-2018-12?r=US&IR=T

 

 

 

https://www.adelaidenow.com.au/technology/chinas-war-on-words-anything-be-it-a-phrase-or-picture-that-can-be-used-to-insult-xi- has-be-betiltva / news-story / a8e5a9d558b3ed0465e1fc020e2d6c2c

Cenzúra

 

Kína háborúja a szavak ellen: Betiltottak mindent - legyen szó mondatról vagy képről -, amelyet Xi megsértésére lehet használni

 

KÍNA új, életre szóló elnöke nem szereti a kritikát.

Amióta egy császár örök trónját követelte korábban a héten , keményen leszorította az ellenvélemény bármilyen utalásától.

A cenzúra mindig is életmód volt Kína egyetlen pártállama alatt.

De a dolgok most egy teljesen új szintre emelkedtek.

Megalakul a tekintélyelvű uralom.

 

A könyvkiadókat, az internetes szolgáltatásokat - még a tudományos folyóiratokat is - azzal vádolták, hogy cenzúrázzák a műveket, félve attól, hogy hatalmas kínai kormánycsoportokat sértenek meg.

 

Egyenként a nagy nyugati vállalatokat, mint az Apple, a Daimler, a Marriot International és a Yum Brands, nacionalista trollok hordái tehetik meg a hazafias vörös vonalak átlépésének bűne miatt - állítja Ryan.

https://www.adelaidenow.com.au/technology/chinas-war-on-words-anything-be-it-a-phrase-or-picture-that-can-be-used-to-insult-xi- has-be-betiltva / news-story / a8e5a9d558b3ed0465e1fc020e2d6c2c

 

 

https://www.pri.org/stories/2013-06-03/7-things-you-cant-talk-about-china

7 dolog, amiről Kínában nem lehet beszélni

A hírek szerint a múlt hónapban terjesztették a helyi pártbizottságok elé Kína legfőbb propagandatisztviselői újat adtak ki

korlátozások, amelyek megtiltják hét olyan téma megvitatását, amelyet „veszélyes nyugati hatásnak” tartanak.

A tiltások a kínai konstitucionalizmus elleni keményvonalas támadások újjáéledése és számos népszerű, prominens író blogjainak bezárása közepette következtek be. A múlt héten négy Murong Xuecun íróhoz tartozó blogot zártak le, köztük egy 14 millió követővel rendelkező fiókot, és hűvös üzenetet küldött még a kormány kritikusainak is.

„Egyetemes értékek”

Szólásszabadság

 

Leninista örökségének megfelelően a KKP a közbeszéd - különösen a média - ellenőrzését döntő fontosságúnak tartja hatalmának megtartásában.

Civil társadalom

 

Ez a betiltott téma különösen furcsának tűnik: mitől kell félnie a KKP-nak a civil társadalomtól, vagyis a közösségi csoportoktól és a

NEM KORMÁNYZATI SZERVEZETEK

polgárjogok

Itt nincs meglepetés. Tekintettel arra, hogy a kormány rendszeresen börtönözik és könyörtelenül zaklatja az ügyvédeket

 

A Kínai Kommunista Párt történelmi hibái

 

Évek óta a KKP megpróbálta érvényesíteni a szelektív történelmi amnéziát, tanítva a hallgatókat Kína szenvedéseiről a nyugati gyarmati hatalmak alatt a XIX. Ugrás előre, amely akár 45 milliót is megölt

Crony kapitalizmus

A bírói függetlenség

 

Kínában a büntetőügyek mintegy 99 százaléka ítélettel végződött. Csakúgy, mint a médiában, a KKP is a bíróságokat tekinti ellenőrzési karjának.

Valójában a bűncselekményekkel vádolt magas rangú párttisztviselők gyakran egyáltalán nem lépnek be a polgári igazságszolgáltatási rendszerbe: velük a „shanggui” nevű belső fegyelmi bizottságok foglalkoznak.

https://www.pri.org/stories/2013-06-03/7-things-you-cant-talk-about-china

 

 

 

https://www.bbc.co.uk/news/world-asia-china-47265411

Li Rui: Az öreg őrs kommunista, aki bírálta Xi Jinping-et

Mao kézzel válogatta, hogy 1958-ban személyes titkára legyen.

 

De nem sokkal később börtönbe is vetették, mert kritizálta Mao nagy ugrását, a kudarcot valló modernizációs program szerint 30–60 millió embert öltek meg kínzással és éhezéssel.

- Nem szabad beszélnünk a múltbeli hibákról.

 

Li Rui ezt 2013-ban elmondta, miközben reflektált a kínai akkor új vezető, Hszi Csin-ping és a kommunista Kína alapító atyja, Mao Ce-tung közötti hasonlóságokra.

 

Xi úr - figyelmeztetett - visszhangozta Mao elnyomását az egyéni gondolkodásban, és hasonló személyiségkultuszt próbált kiépíteni - mindkettőt első kézből tapasztalta.

https://www.bbc.co.uk/news/world-asia-china-47265411

 

 

 

Az olimpiák számára tilos az olimpiák számára az olimpiák számára a következő helyeken való részvétel: tiltakozzon vagy beszéljen külföldi újságírókkal

Sanghajban a „közrend” merev új szabályai: börtön azoknak, akik megsértik azokat. Eközben az Olimpiai Bizottság arra figyelmezteti Pekinget, hogy „külön válassza el a sportot és a politikát”, miután a lhasai hatóságok a fáklyával kifejezték reményeiket a dalai láma fölötti „végső győzelemre”. Vízhiány Pekingben.

 

Bár a propaganda évek óta hirdeti a „zöld olimpiát”, Peking súlyos vészhelyzet előtt áll. […] „Vészhelyzeti tartaléknak” tekinthetők, felhasználásra kerültek. A vizet Hebeiből hozzák az olimpiára ásott hatalmas csatornán keresztül, de a tartomány évek óta szárazságtól szenved, sőt a gazdálkodáshoz is hiányzik a víz. http://www.asianews.it/news-en/%28China%29-For-the-Olympics,-prohibited-to-protest-or-speak-with-foreign-journalists-12623.html

 

 

 

Megjegyzés: részletesebb keresés: Koreai háború, vietnami háború és az angol erők Tibet inváziója, majd annak átadása Kínának. Tibet, mivel nincs olyan szépség, amely hatékonyan megcsapná az ember szívét, Ázsiában mégis víztartaléknak fogják tekinteni, amely létfontosságú egész Délkelet-Ázsia (India és az összes többi szomszédos, még független ország) számára.

Szórakoztató elméletek: összefonódott a szeretet, amely megszilárdult, még nem ey (szem, farok, vegye, igen, igen, yeti) felszámolódott, az imperialista wannabes.

 

 

 

Mit mond a tiltott cikkek listája a kínai cenzorokról

Azoknak a cikkeknek a listája, amelyeket a hatóságok blokkolni akartak, a kormány által érzékenynek tartott témákra terjedt ki, ideértve az 1989-es Tienanmen téri demokrácia-tiltakozásokat, az 1966-76-os kulturális forradalmat, Tibetet, Tajvant és az erőszakra hajlamos Hszincsiang-félszigetet.

A kommunista párt szigorúan ellenőrzi az 1958-61-es nagy ugrásról szóló beszédet, amelyben milliók éhen haltak a rosszul megtervezett gazdaságpolitika miatt.

https://freebeacon.com/national-security/blunt-instrument-list-banned-articles-says-chinas-censors/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mohammad, az iszlám prófétája „házasságot kötött” egy 6 éves gyerekkel. Milliók hirdetik ennek következtében a gyermekházasságok és a pedofília szentségét. Kérjük, ellenőrizze az internetet, hogy rájöjjön, hogy ez semmiképpen sem túlzás.

 

 

 

Többnyelvű változat: https://www.inthenameofhumanrights.com/p/polyglot-version-of-letter.html

Francais: https://cetviesenfrancais.wordpress.com

 

 

ISZLÁM GYERMEKEKKEL FELNŐTT FELNŐTTEK „HÁZASSÁGÁT” HIRDETÉS.

 

 

TILOS A GYERMEKHÁZASSÁG ELŐADÁSÁT.

 

 

 

Ez az e-mail egy csak elküldött kampány része. Az Ön e-mail címét nem használjuk újra, és nem is adjuk meg.

 

 

 

 

Ennek a petíciónak az volt a célja, hogy az embereket megismerje egy egyszerű tényről:

Mohamed, az iszlám vallás prófétája, „házasságot kötött” negyedik feleségével. TÖBB 50 ÉVES volt, amikor a „házasság” helyet foglalt el, a „házastárs” egy kis lányt hívtak AISHA-nak, 6 éves volt.

 

 

ELTÁVOLTAM AZ IDE SZERKESZTETT ÁDOLÁSOK LINKEIT. EZT KELL TENNEM, HA NINCS TÚL SOK A LINK KÜLDENI. Mindannyian hivatkoznak és kapcsolódnak a blogomhoz.

 

Mohammad 6 éves korában házasodott össze Aishával, és a „házasságot” (sajnálom, sajnos nincs más szó annak igazolására, hogy társadalmaink naponta hivatalosan iszonyatos szégyent és bűnösséget vallanak) 9 éves volt. Van némi vita az iszlámban a koráról, de az elsöprő konszenzus 6. Az alábbiakban bemutatjuk a hadíszt (Mohamed cselekedeteinek feljegyzései, amelyek nagyon is az iszlám részét képezik) ennek alátámasztására:
 

Khadija három évvel azelőtt halt meg, hogy a próféta távozott Medinából. Körülbelül két évig maradt ott, majd feleségül vette Aishát, amikor hatéves lány volt, és ezt a házasságot kilencéves korában fogyasztotta el. Sahih Bukhari 5: 58: 236


Aisha (Allah örüljön neki) beszámolt róla: Allah apostola (legyen béke vele) hatéves koromban vett feleségül engem, és kilencéves koromban felvettek a házába. Szahih muszlim 8: 3310

 

Abu Dawud szunnanjának hadísztól, 2. kötet, 2116. szám Aisha azt mondta: Allah apostol hétéves koromban vett feleségül. (Sulaiman elbeszélő azt mondta: „Vagy hat év.”). - 9 éves koromban közös volt velem.

A wikiislam által.

 

 

Ezek a szövegek a Hadísz, arab Ḥadīth („Hírek” vagy „Történetek”) szintén leírta Hadītot, amely Mohamed próféta hagyományainak vagy mondanivalójának feljegyzése, amelyet a vallási törvény és erkölcsi útmutatás egyik legfontosabb forrásaként tiszteltek és kaptak, és csak a Korán, az iszlám szent könyve.

A BRITANNICA enciklopédia.

Hadísz a kifejezés szinonimája lett Sunnah .

 

A helyzet azonban nem inkább arról szól, amit a szentírások mondanak, hanem arról, hogy a muzulmán prédikátorok, hívők vagy követők által előállított több ezer dokumentum teljes mértékben helyesli, tiszteletben tartja és ajánlja egy idős férfi és egy kisgyerek házasságát.

Ez az információ pontos. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az iszlám vallás szempontjából alapvetőnek legitimált „ezeket a tanításokat” ezren találják meg az interneten egy nagyon egyszerű szókereséssel.

Annak a hirdetése, hogy Mohammed házassága egy kislánnyal helyénvaló, vagy annak felfogható, vagy a modellnek súlyos és aljas következményei vannak. A gyermekházasságoktól kezdve az olyan országokban, mint Szaúd-Arábia, egészen az imámok sok történetéig, amelyeket Nagy-Britanniában kamerára vettek, és beleegyeztek, hogy feleségül veszik a gyermekeket, és ezt megfelelő gyakorlatként mutatják be az iszlám alatt.

A kampánynak és a petíciónak két célja van: az egyik annak biztosítása, hogy az emberek tudják, mi történik. A „házasságok” önmagukban, de az is, hogy a gyermekek felnőttekkel kötött házasságait valójában az iszlám tanításával vallják. Másodszor, ezután arra kéri a kormányt, hogy szankcionálja a pedofília és a gyermekházasság (pedofil házasságok) közvetlen vagy közvetett ösztönzését és ösztönzését. Pragmatikailag ez azt jelenti, hogy az iszlám tanítóknak szisztematikusan el kell ítélniük a gyermekházasságot, és szigorúan szankcionálni kell őket, amikor támogatják azt. Mohamed életének dicsérete a gyermekházasság kifejezett elítélése nélkül valójában a pedofília támogatását jelenti.

Mohamed prófétát nagyon dicsérik, és folyamatosan emlegetik, hogy ő az iszlám prófétája és egyetlen prófétája. Neve szinte minden kommunikáció és verbális vagy írásbeli eszmecsere bevezetése az iszlám kultúrában.

Senkinek sem kell belépnie a madraszákba, az iszlám iskolákba, hogy rájöjjön, Mohamed életét példaként és példaként adják.

 

 

HAGYJA MEG A GYERMEKHÁZASSÁGOT ÉS A GYERMEKHÁZASSÁGOT.

 

 

PS: Ezeket a cselekedeteket vagy megállapodásokat hagyományosan gyermekházasságnak nevezik. Remélhetőleg továbbra is gyermekházasságnak nevezzük őket, emlékeztetve arra, hogy kit mindenképpen védeni kell. Ha pedofil házasságnak nevezzük őket, a pedofilok és a paedofil kultúrák bűncselekménnyé nyilvánításának középpontjában állhat, és ez ösztönözhető. Ha „gyermekházasságnak” nevezzük, abbahagyja annak megnevezését, amely, ha már tudjuk, mindannyian bűnrészessé tesz minket, mivel nem állítja meg.

 

 

PS: Felhívjuk figyelmét, hogy két korábbi petíciót figyelmeztetés és megfelelő indoklás nélkül elutasítottak vagy eltávolítottak, a főbb petíciókra szakosodott webhelyeken is, a petícióknak korlátozott idő van az aláírásra.

 

A petíciót, amelyet az Egyesült Királyság kormányának honlapján megkíséreltem, nem felelt meg a kritériumoknak, és leírhatatlan kulturális kérdések közé sorolták.

 

 

 

Ezt a bálványt, amelyért az iszlám és gazdája nagyságát nem vitató vita tolerálható, és valójában most híresen halálbüntetéssel szankcionálják. Nem hívják terrorizmusnak, a szabályoknak, itt a saríának és más iszlám törvényeknek, amelyeket az adott ország hatalma vagy valamelyik hatalma követ el.

 

Kivégezhetik-e a muszlimokat megtértért?

A hitehagyás vagy a hit elhagyása nagyon ellentmondásos kérdés a muszlim világban, és a szakértők szerint a tudósok többsége úgy véli, hogy halálsal büntetendő.

Maga a Korán is kijelenti, hogy a vallásban nincs „kényszer”.

Által a BBC.

 

Al-Taqiyya, Dissimulation

A nem hívőknek való hazudozásnak számos formája létezik, amelyek bizonyos körülmények között engedélyezettek, a legismertebb taqiyya (a síita számára). Ezek a körülmények jellemzően azok, amelyek előmozdítják az iszlám ügyét - egyes esetekben azzal, hogy elnyerik a nem hívők bizalmát, hogy kiszűrjék kiszolgáltatottságukat és legyőzzék őket.

Által a béke vallása.

 

 

 

 

Tiltsa be az iszlám prédikátorok - és minden más - gyermekházasság-prédikálását.

 

 

 

Népirtások, amelyekről nem tudunk, vagy nem akarunk tudni.

the-inside-of-green-house.html

 

 

Tekintettel arra, hogy ez zajlik az USA-ban, ahol mindenki biztosan rémületbe esett, és nem beszélhet tovább anélkül, hogy nemzetei ellen lépne fel. Vagy azzal, hogy beáll a véglegesen virágzó démon mellé, vagy anélkül, hogy bármit elrettentenének kollégáiktól és szomszédaiktól - lehetőség a kkkill tisztítására. Még akkor is, ha ez a szélsőjobboldali elnökség megszűnt, a szakadás, az álszentség, az ostobaság, a büntetlenség, a rossz cselekedetek és a hűtlenség mind együttesen meggyógyul, soha nem gyógyul meg egyetlen generációban. És kinek fog profitálni az üzlet? Kinek fog profitálni az a diktátum és félelem, hogy beszédet vetett?

Hozta ki azt a nem hiteles fickót, amelyet álhírek rendszerének jellemzett (a populista kapitalizálásban fogságba eső reklámszórakozás zaja, amelyet az újszülött, mint a maffiánál is rosszabb politikus alak hajtott, mert köztisztviselők lettek, és reméljük, vagy imádkozz vagy mondd, hogy nem lesznek képesek kikerülni a nyomozásukat. Mivel ha többek között az adócsalók állnak az élen, akkor jelenteni kell, hogy a demokráciát meggyilkolták (és újra és újra lemészárolták, nevezetesen a legnagyobb vállalatok és államok, amikor nemzetközi szerződéseket húztak le, amikor megpróbálták csökkenteni ugyanezen ügynökök lehetőségét kisajátítás és megsemmisítés - a baktériumok képesek [jajgatni] ugyanezt) jóval azelőtt, hogy a filozófiák, a politika és a vallások [többség és akarat] egyértelmű többsége elpusztította az állatokat és a környezetet, mint a haladás és a felvilágosodás fogalmát. halott, vagy inkább nem, ezt úgy csinálják, hogy: soha nem élt, de minden darabja megosztott), amely fátyol és megerősítő folyamat - eljárási büdös mutatvány, hogy emboliókat erősítsen A-szintű cenzúra módszerrel és útvonalon , a „nincs hír” rendszer.

Azok az emberek, akik ezt a médiát támadják előszeretettel, valójában nagyon nem lehetnek boldogabbak (szemben az elégedettséggel) azzal, amit a média tesz, csak azt akarják, hogy többet tegyenek. A mainstream újságírással dolgoznak, és nem foglalkoznak másokkal; mert a különféle kampányok megkísérlése - a milliókkal beszélő néhány száz emberen kívül - ugyanolyan társadalmi és politikai hatású, mint jelentetlenül elrabolva, eltűnve a sivatagban és meghalva. Nem kell golyó a sípolóhoz, csak egy zsák és egy öklé kell. Ami a gyújtogatók kirúgását illeti, náluk vannak a kulcsok, bár nem az olimpiai égig.

Tiltsa be az iszlám prédikátorok - és minden más - gyermekházasság-prédikálását.

ELTÁVOLTAM AZ IDE SZERKESZTETT ÁDOLÁSOK LINKEIT. EZT KELL TENNEM, HA NINCS TÚL SOK A LINK AZ ELküldendő Üzenethez. A FORRÁSOK MINDENKÉNT hivatkoznak és hivatkoznak erre a weboldalra.

 

 

-       Az Egyesült Királyságban az ápolásról szóló tétel, míg a rendőrség és a szociális szolgálatok bűnrészesnek vagy passzívnak bizonyultak.

Minden negyedik gyermek az Egyesült Királyságban a szegénységi küszöb alatt: nem titok, gyakori cím, legalábbis az Egyesült Királyságban. Több tucat saría törvényszék vagy tanács működik az Egyesült Királyságban a kormány jóváhagyása alapján. A birminghami 6 iskolával folytatott „trójai faló” botrány megállapította, hogy az iszlám rezsimet és diszkriminációt ró az állami iskolák tanáraira és tanulóira.

-       Miközben a szélsőjobboldali fenyegetés átterjedt egész Európában, az Egyesült Királyság a legjobb célpont a női nemi szervek megcsonkítására.

-       Míg Európa kiváló emberkereskedelemben kezd mutatkozni, és a szervek betakarítanak. Ez idő alatt a populáció egyre többen halnak meg olyan halálos szennyezés okozta légzőszervi megbetegedések miatt, amelyek csak egyforma mértékben pusztulnak el az ország felől, nem pedig az urak hiánya, hanem az a fa és faj, amely már nincs, de gazdaságok elpusztítják a természet bármelyik sarkát, majd élvezik az állattenyésztést-kultúrát a vágásokhoz.

-       Hogyan fizetik az egyetemi díjakat és a kutatásokat a bankok, amelyek eldönthetik azokat a hallgatókat, akik vállalják, hogy elküldik vagy el nem küldik („toborozni” vagy „nem toborozni”, az általuk vezetett és kezdeményezett felmérésekre, valamint az általuk elért eredményekre közzétenni. Nincs formáció, csak formázni.

-       Hogyan kell csak egy első félév a politikatudományokból ahhoz, hogy a kezdők tudják, hogy a népszavazást széles körben potenciálisan teljesen demokratikusnak tartják. Tudja, szeretné-e megszavazni, hogy lgbt-embereket tépjen le a házasságkötéshez fűződő jogairól (ez az egyik hagyományos lépés, hogy az embereket a jobbágynál rosszabbra vigye).

-       És hogy a „gyermekházasságok” még akkor is tolerálhatók és jogellenesek, és de facto történnek oly sok „muszlim” és „keresztény” országban, köztük az USA-ban, ahol a világon a legmagasabb az arány Afrikában, például Niger, CAR, Csád, Banglades, Burkina Faso, Mali…

-       És hogy Franciaországban a hátrányok és az üzleti vállalkozások egyaránt megúsznak mindent, ami az újságírókat vonzza a bíróságok elé, amikor milliókat kérnek, amikor a sajtó nyilvánosságra hozta vagy információt keresett. Charlie Hebdónak számos szervezetnek (főleg iszlám, katolikus, szélsőjobboldali) számos próbáját meg kellett vívnia pusztán azért, mert karikatúrákat tett közzé, azzal a egyértelmű céllal, hogy szórakoztasson, gyakran olyan helyzeteken kívül, ahol az emberek olyan diszkriminatívak, hogy mit csinálnak, és sikeresek, hogy a nevetés utolsó gyógymódként, sokáig már nem vígjátékként. Az elõzetes merényletek, maga a sajtó Franciaországban, a Charlie Hebdo magazint általánosított és rendszerezett megvetéssel kezelte, amely gyötrõen figyeli, és most erõteljesen, gyáván tanúskodik. Az inkvizíció megalomániáján, vagy hogy milyen olcsón fog hangzani most egy filozófus király ötlete. Ami a többit illeti, a szélsőség szimpatizálni fog az oroszral, aki elképesztően uralkodik a fegyverkezési armádán, a többiek pedig olyan mocskosak és gazdagok, hogy nem kell messze lenniük bármelyik oldaltól, csak istenek, ugyanúgy, ahogyan tisztelik a rovarokat , ellenőrzik, ugyanúgy, ahogyan a közönséggel is megteszik, az állampolgárság tisztességtelen. Azóta az emberek nem mernek beszélni, vagy legalábbis megtisztelő jelentéssel bírnak, megfulladnak a légzés gondolatától. Az a férfi és nő az utcán, akik cserébe barangolni fognak, hogy mindenki a semmibe kerüljön, amelyet sokan felsorolnak, és akiknek megkülönböztetésre van szükségük, amikor az uralom megsemmisül. Franciaországban minden ötödik gyermek él a szegénységi küszöb alatt.

 

Által www.inthenameofhumanrights.com

 

 

És gyilkosságok dignitas-szal, svájci stílusban - egy másik fiskális paradicsom, a pénztisztítás jelképe, és amikor az életpárti többnyire azok, amelyek csapdába esnek, fenyegetést, torkot és nemi erőszakot okoznak.

De természetesen mindezt és még többet a szélsőjobb és a baloldal visszaveszi, eldobva a felelősséget, a felelősséget, ha nem reagálnak más csoportokra, miközben országaik kifosztották. És bár túl gyávák és méltatlanok ahhoz, hogy megszólítsák saját országaikat, nemzeteiket és munkásaikat, és azt mondják, hogy nem állíthatjuk meg a nyomorúságot, mert a nyomorúságot szeretnék vállalni és előállítani nagyon nagy és szisztematikus léptékben, mint felső középosztály, és a többiek segítik őt, ez csak hagyja, hogy megtörténjen.

CDX Most elképzelheti, hogy a rendőrség munkájával ez ösztönzi a szélsőjobboldalt! Míg a rendőrség a legtöbb országban olyan országokban él, ahol szélsőjobboldal nagyon szívesen tagja „ultranacionalista” tagoknak, ösztönözze a polarizált, fasiszta álláspontot a tizenéves nemi erőszakokkal vagy a biztonsággal kapcsolatban, amelyekkel nem foglalkoznak, ezért kibővített és feldühödött lakosságot vagy populistát hoz létre reakció. Ha igen, elképzelhető-e a következő lépés, egy puccs, amelyet megrendezhetnek. Ha elhanyagolja az ember munkáját, hogy kényszerítse az embereket - pártjára szavazzon.

 

 

 

 

Tudja, miért van olyan sok zűrzavar a házban a Brexit miatt. MERT NEM INDÍTVA A REFERUMUMOT, AMELY VÁLTOZIK EGY EGYES ORSZÁG ÉS MINDEN Polgár állampolgárának életében és sorsában, több generáción és generáción át, az egész áramlás végéig (amelyet röviden be kell ismerni) királyság, amely nem ez az egyesült, CSAK EGY GENERÁCIÓS SZAVAZÁS (A TÖBBI VÁLASZTÓK TÚL elfoglalták a jelenlegi életünket), anélkül, hogy ezt támogatná a többség.

 

A pm-es miniszterelnök által kezdeményezett népszavazás, amely ellenezte, vagy inkább azt mondta, amit a népszavazás javasol, hogy drámai módon megváltoztassa (vagy esetleg kirabolja) = erőfeszítések generációit azon belül, amely mindig Anglia kontinentális szomszédja marad. Azok a szokások, amelyek egy dallal vannak megtervezve, teljesen aláássák a bizalmat, amelyet valakinek a szavazással lehet. Nem folytatom. Éppen azelőtt megelőzte, hogy Cleggre szavazott, aki vállalta, hogy megvédi az egyetemi díjakat, és megduplázza őket abban a pillanatban, amikor az alelnökéhez lépett. A megdőlt elkötelezettség és ígéretek kultúrája.

 

Olyan megdöbbentő, hogy egy elnök, az Egyesült Királyság miniszterelnöke, egy ilyen gondolat ellen, ugyanúgy harc nélkül indította el a kontinens építkezésének évtizedeit eltörlő népszavazást. Úgy értem, jó, hogy ezelőtt sokat hallottunk az euroszeptikusságról, de sokat tettünk-e a kilépésről? A kilépés, amiről ez előtt tudtam, Skócia függetlensége volt,

 

Nem az emberek, hanem az emberek szavazásának eredménye .Senki sem hallgatja tovább a politikusokat, hacsak nem haladnak a kurzus vagy az út mellett, hogy egy szomorú, szomorú, szadizmushoz vezessenek - abba kell hagynia minden politikus meghallgatását, mert 1 percig a preambulumbekezdésén tudod, hogy te vezetsz a legfélelmetesebb és legrondább „mode demploi” -ba. Hogyan lehet megúszni és kezelni a baljós és bűnösségeket, amelyek karrierje során segítenek Önnek.

 

Hogyan kell csak egy első félév a politikatudományokból ahhoz, hogy a kezdők tudják, hogy a népszavazást széles körben potenciálisan teljesen demokratikusnak tartják. Tudja, szeretné-e megszavazni, hogy lgbt-embereket tépjen le a házasságkötéshez fűződő jogairól (ez az egyik hagyományos lépés, hogy az embereket a jobbágynál rosszabbra vigye).

 

A pm miniszterelnök által kezdeményezett népszavazás, amely ellen volt. Azok a szokások, amelyek teljesen aláássák a bizalmat, amelyet valakinek a szavazás során lehet. Nem folytatom. Csak megelőzte Clegg szavazatát, aki vállalta, hogy megvédi az egyetemi díjakat, és megduplázza őket abban a pillanatban, amikor az alelnökéhez lépett.

Emlékeztetőül: az emberek vitathatatlanul Clegget szavazták meg, miközben kampánya és ígéretei támogatták az egyetemi díjak befagyasztását, ami folyamatosan növekvő díjakat jelentett, amelyek annyira magasak voltak a választók gondjaiban. Clegg ez a lib dem (uram Nick Clegg, aki ezek után a facebookon dolgozik! és felbukkan több millió fontos nyaralásával, mint a dél-afrikai villában - szinte megfeledkezik arról, hogy a srácok mennyire voltak támogatók az apartheid-london gettho-val szemben, és a mindenható még a régiók és a gerrymandered városrészek körül sem vitatott, és a koalíciós ajánlat mindeddig kevés kohézió és összejátszás), Cameroun mellett miniszterelnök-helyettes lesz, megszavazták, feladja és kettős az eskütétel napján az egyetemi díjak. Az emberek, és ezalatt az összes műsorszolgáltató testület és politikus szakembereire gondolok, egyhangúlag kiáltanak azért, hogy ez a népszavazás demokratikus legyen, míg a londoni rendőrség 2010/2011-ben a tüntetők koponyáját ropogtatta, akik a díjak maradását követelték. voltak (és megállították az összes bölcsészettudomány csökkentését az istenadminisztrátorok és az üzleti vállalkozások felé), mivel a koalíciót az egyetem számlájára választották, továbbra is szinte megfizethető vagy visszafizethető, vagy mentes a keselyűk zenekarainak bankrendszereitől.

 

Lehet, hogy azért akartak, mert minden alkalommal meg kellett cserélni és elhízni bankár barátaik szamárját (szabadon mondhatjuk, hogy barátok, ha az ember rendben van, hogy ilyen kiadásokkal járjon fillérek nélküli dolgokért - projektrepülőgép-szerte az országban, quelle largesse !) anélkül, hogy ellenségeskedést tudna mutatni. És azt a kegyetlenséget is, ha hangosan és erőteljesen gondolkodnak kollégájuk mellett, miszerint a szakítás jobb lenne, vagy az egyén vezetőjétől függően kevésbé csalogatnák az állatokat, szembenézve más országok milliói (és nem tulajdonosai) millióinak logikájával. Angolul előfordulhat, hogy egy szó alulhasználatos: felháborodás.

 

És az is, hogy az európai közösség elől a hátsó ajtón meneküljünk, a jobb EUért folytatott harc irányába mutató gesztus nélkül, vita nélkül, álláspont nélkül - csak azért, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy törlesztenünk kell-e adósságaikat, vagy sem megkülönböztetésül, hogy valószínűleg ez marad a politikatörténeti évkönyvekben - történelmi hisztérikus. Nyugalom.

A officialese pedig, a Brexit szempontjából, néha gyakran, a bbc nem sokat mond a dolgokról, de a bbc 4-nek legalább havonta van egy teljes programja az Egyesült Királyságban súlyos feledésbe merülő szerencsejáték-függőségekről.

Ami Írország határátkelőjét és határát illeti, az Egyesült Királyság biztosan nem gondolná, hogy hátsó ajtóvá válna bármilyen forgalom, Észak-Korea vagy más terrorizmus kapcsán.

Cor

 

Latinul: Cor (coram) „A nép jelenlétében”

 

 

Talán ezért halasztották el az üzlet gyors kilépését 2018 végévében, mert a forradalmak óta az emberek úgy gondolták, hogy óvakodjanak a szenvedélyek gyorsaságától és leskelődésétől. ABM MAD akkor mit tennének a hazafiak, de eladnák tanítási képességeiket, majd kukucskálnának egy „new-York-i angol (e) ers-on mentén”.

ELHAGY.

https://www.inthenameofhumanrights.com/2017/10/mailed-on-brexit.html

 

 

 

 

 

 

 

VEGANIZMUST VÁLASZTOTT, ISTEN SZERETETÉNEK.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MAD (kölcsönösen biztosított, nem biztosított)

 

 

Trump: Troux-piss, toupee, groupie, Droopy-Doo-doo.

 

 

 

Trumpról véleményem szerint a dolgok sokkal súlyosabbá válhatnak, mert nem lehet egyértelműbb, hogy valójában valaki akinek az őrültsége , és az erkölcstelenség nem tudhatta, vagy nem szabhatott korlátokat vagy határokat (mivel ez a tisztességtelenség melléklete, és az emberek túl gyengék ahhoz, hogy el tudják látni magukat, és így ahelyett, hogy juhokat csodálunk, a rabszolgaságot rángatják). Beszéde olyan mutatókat tartalmaz, amelyek sürgősségi esetekben meghívhatják őt az elmegyógyintézeti egységekbe való tartózkodáshoz, és ennek ellenére ... ez nagy problémát jelenthet, ha egy elnöknek átmeneti, egyenes kabátra van szüksége, amíg a kerti börtönben maradnak a sorson töprengve. . De ki küldené börtönbe, miközben szélhámos és az életmedence közvélemény-kutatója ismert volt?

Ennél is aggasztóbb, hogy kezdettől fogva ismert, hogy mentális egészségi állapota ilyen helyzetben csak romlhat.

És bár felelősségre vonható lett volna.

 

 

 

Ha olyan, mint az 1918-as spanyol influenza-betegség, akkor a második hullám rosszabb lenne, mert azt hittem, hogy a megfázás és a szakemberek is rossz irányítást gondolnak.

December valóban nagyon baljós lehet, de az Egyesült Államokban, azzal a fickóval, maffia mérés az USA intézményei számára (RR?) Szörnyű menstruáció, amely valójában a játék elrejtésére alkalmas, ő egyike azoknak a golf arany elavultnak, aki játszik t ( h) elég és (vége) valódi, zöld környezetben játszani, miközben fakitermelés után vizet pompáznak a gyep számára . Nem aranyat csinálnak, hanem ... homályos bummot, és amikor az élén furuncle jön hogy g L ory goory, az „USA” ebben az évben macabre (me-r-chant) méchoui lesz.

 

 

A gazdagság történelme után, amelyet bevettek, megválasztották a merészeket, megbizonyosodva arról, hogy a sine qua non eloszlatja a kételyeket a tolvajok és spekulánsok manipulációival és szándékaival kapcsolatban. Kihívni mindenkit, aki még mindig az előbbieként áll a világ rendőrje , csatlakozva ennek a hitelezőihez, vagy ismét hitelezőként fiatal amerikai nemzet , amely éppen az elkövetőkké vált - elbűvölő richissizmus, amely a lusta szabadság, a monetáris boldogság keresése és a sors nélküli sors megnyilvánulásait terjeszti (természetesen most inkább természetüket, emberi, már megvadult vidéküket helyezik előtérbe, hogy még sok mindent kihasználjanak és megöljenek, például: a legrosszabb - ez az ember lehet, de mint minden más vezető, akit olyan kohorszok támogatnak, amelyek már nem veszik fel és nem is formálódnak, az őrület szelektív, csábító, és ezért a szigeteken elszigetelt, kivételes és exkluzív lassie] , a kevésbé ismert, de bár áttekintett történelméből  könnyek nyomai arra, hogyan szerzik meg osztalékukat a az európai nemzetek által kölcsönvett pénzek megmentése közvetlenül kapcsolódik a második világháború pusztításához , miközben náci tudósokat importál különösen rakétatudományok számára; mostanra összegyűjtve a nagy adatokat, amelyek minden helyről beszedik a jutalékokat, az információkat és a szabadságjogokat, anélkül, hogy adót fizetnének, és talajokat, pultokat és (űr és kém) posztokat tartanának és építenének. . A rabszolgaság általános folytatásának reménye anélkül, hogy ilyen döcögősen kellene előidéznie a délt. Hamarosan tanúi lehetünk olyan átalakulási terápiáknak, amelyek olyan kultuszokra irányulnak, amelyek célja a más lények teljes birtoklása felé való visszatérés, a gyakorlatban, mint törvényesen. Ez a szőke, fehérített, boldog és álcázott üzletkötő (szégyen, hogy még nem ért véget úgy, mint az Arthur molnár futásteljesítménye vagy futásteljesítménye előtt), és kétlem, hogy a fordulat, amelyet meg akarnak tenni, a vadászoknak és lőfegyvereiknek, inkább a gyengén színvonalasan ápoltaknak fog szólni. Mindenesetre a politikusok a választókra törekszenek, és akár a saría törvényeket is követni akarják, amikor iszlámról van szó, a zsidó-kereszténységnek kétségtelenül elég mocska és hazugsága minden bizonnyal megerősíti, hogy az összerakás mindannyiunk áldozatává válhat, anélkül, hogy kudarcot vallanánk a végességért - és a többiek a kannibalizmusért (mint a megfeszített vér szomjúságának javítása). Megölni, lőni és mérgezni a természetet puska, a természet meggyilkolásához a személyzetnek el kell veszítenie a lelkét, mint a gazdáknak már. Ezek már a legundorítóbb, emésztõbb emberek, akik úgy tesznek, mintha tetszenének a nagy terek, hogy csak az utakon jussanak, amelyeket faragnak, hogy a megrakott szarvasmarhák meggyilkolása fedje. De még egyszer, mások fognak próbálni (és nem azért, hogy helyreállítsák a jót, vagy kevésbé rosszabbat és jobbat), és érvényesülni fognak. Az, hogy ezek még szigorúbban csúsztatnák az igákat és a hevedereket, csak tettek, gyártmányok és védett szabadalmak, amelyek a nemzeti egészségügyi rendszer (rendszerszintű) elképzelésük révén aratnak halált, amely hamarosan nemzetközileg megakadályozhatja az egyetlen embert abban, hogy tablettákat vásároljon, alázattal vagy megaláztatással, hogy ne haljanak meg gyengéd influenzában (bár várjon egy kicsit, hogy mindenütt ott vannak azok a vegyi anyagok, amelyeket az ipar számára könyörtelenül, erkölcstelenül, egyre inkább, habozva öntenek, nem pedig zsaru-ek! az övék vagy harmadik fél zsebei túl soká válnak ahhoz, hogy olyan élénk testünk híguljon a bomlás előtt - nincs oltás erre) a rottener, hogy az előző és szemtelen pruder. MIVEL AZOK A DEMONOK CSAK A RÁK KORONÁRÓL ÉS NÖVEKEDÉSÉRŐL, ARANYOS EZERPLATÁROKRÓL stb. A FOLYAMAT.

Nem zsaru? Fájdalom Igen, vannak az utcákon, senki sem látható, amikor az irodákban lévő milliárdokról van szó, amelyeket yang és ying szippantanak.

A vírusok esetében az emberek képesek oltást létrehozni, csakúgy, mint a myxomatosis (ripple-cripple) terjesztését, DE KI LEHET majd beavatkozni azon a napon, amikor teljesen műanyagot fogunk meghalni?

A késői zsenialitás során az evolúció kifejezést egy nagyon kis játékidővel hozták létre az involúció előtt. Hogyan fog elvinni minket az elménk és a test, a vegyi anyagok, amelyek ellen megtámadják, összezsugorodnak, mint a tűz és a savtartalom, elveszítve az emlékezetet a genetikai belsőségünkig. Meg fogjuk mondani, hogyan fognak fejlődni a kódjaink, amikor a kő vagy a víz emlékezetéhez hasonlóan a természet is megérzi az emberben azt a szagot, ahogyan merik őt karcsú olajokká változtatni. sci-fi? A műanyagon keresztül fog meghalni, és így tovább szivárog be minden szegény. Portok, Pórusok.

 

 

A mentálhigiénés mozgás pontosítása érdekében ez a gúnyos goory valójában a darab feje szájjal, a báb Hilary Clintonnal megegyező következtetésre jutottak) az a nyomorúság-kereskedelem, és aki szolgálatosan tölti be a sok egyház által kijelölt szerepeket abban a játékban és színpadon ők írják az „elragadtatást”, anélkül, hogy s-pottyanták volna a „megpróbáltatásokat”.

Vigyázzon az új generációkkal, akik geeknek teszik ki magukat helyzetüktől, mivel senki nem mehet iskolákba és irodákba, csak azok, akiket az „apa” választ.

 

Úgy tesz, mintha üdvösségre várna !, támogatva van - biztosítva egy jézus Krisztus második visszatérésével, amelyet átölelnek egy bárány megsütésével húsvéti étkezés céljából.

 

 

 

 

 

Az összes utolsó amerikai elnök (és sok más tisztviselő), akik ott vannak, mert családjukból származnak vagy családokhoz tartoznak [nem Obama, hanem Obama sajnálatosan pótolta ezt egy feleséggel, aki tanfolyam s csak különben a bízott, be nem bízott cleopatra. Azok a nemzetek, amelyek már a világot fenyegetik egy mormonnal milliomos … Mint az elnökség második helyezettje. Igaz, hogy nem rossz az utódlásnak. Sütemények a sütemények után.

A világ egyébként is „folytatódik”, családokra oszlik, mindenütt, Közép-Keleten, Kínában, a királynőknél, még a médiában is, nyilvánosan (közszövetséges) bejelentik, hogy felhívják egymást a születésnapokra, és Franciaországban meg kell tegye nemzeti csatornákra azokat az embereket, akiknek részecskéi vannak a nevük előtt, hogy bár érdekes, hosszú és meglehetősen mélyreható programokat uralnak, évről évre ezt teszik, ugyanazokkal a degeneratív naiv, korlátozó és gúnyos kérdésekkel, csak interjúkat készítenek hangzik kínos és minden, de elviselhetetlen, miközben lőtték azokat, amelyek talán hibákat követtek el az előadásukban, de legalább tudták, hogyan kell csodálkozni, látni a világot, amelyről beszélnek, és válaszolni.

 

Csak elvállalta a szuper könnyű munkát (nem munkát, semmilyen munkát, de nem is meglepetést) az anti-krisztus ellen (tudod, hogy a Troux-Piss torony a 666-osnál van) megkezdve saját elveszett állományának levágását és mindaz, amit még lehet venni az idegen befolyási szférából. Még egy kicsit irtózni? Vagy lugas, az olajról a bolygó nyirokját kötötte le. Néhányuk közül a földrengés büntetés a melegek számára, olaj nélkül a bolygó nem nyers, hanem összeomlik.

 

 

 

Pszichiáter Donald Troux-Piss Droopy Doo-doo elnök alapvető ürességéről | Az utolsó szó | MSNBC

https://www.youtube.com/watch?v=0B4nS1-ScYw

 

 

Donald Troux-piss Droopy Doo-doo Megjegyzésekben A Kiválasztottnak nevezi magát ...

https: // www.dailydot.com / debug / donald - adu - választott - egy -mémek

elnök Donald Troux-Piss Droopy Doo-doo hívott önmaga az  a kiválasztott egy miközben szerdán az égre nézett, amikor a Kínával folytatott kereskedelmi háborúról beszélt.

 

Igen, Donald Troux-Piss Droopy Doo-doo valóban úgy véli, hogy ő a kiválasztott ...

https: // www.cnn.com / 2019/08/21 / politika / donald - adu - választott - egy

A Kínával folyó, szerdán folytatott kereskedelmi háborúval kapcsolatos kérdés megválaszolása közepette elnök Donald Adu újságíróktól elfordult, az egekbe nézett, és azt hirdette: Én vagyok a kiválasztott egy .  

 

Donald Troux-Piss Droopy Doo-doo Isten második eljövetelének nevezte magát ...

https: // www.snopes.com / tény-ellenőrzés / adu -második-jön-király-Izrael

Igen Donald Troux-Piss Droopy Doo-doo Hívás Önmaga „Isten második eljövetele” a kiválasztott Egy vagy az „Izrael királya”? Több internetes mém és hírjelentés játszotta le a 45. elnök kommentjeit ...

 

- Én vagyok a Kiválasztott - hirdeti Troux-Piss Droopy Doo-doo, amikor megvédi Kínát ...

https: // www.cnbc.com / 2019/08/21 / i-am- a kiválasztott - egy - adu - védekezésként követeli ...

Troux-Piss Droopy Doo-doo Kiválasztottnak nevezi magát, amikor védi a Kínával folytatott kereskedelmi háborút. Donald Troux-Piss Droopy Doo-doo alsó soros elnök szerdán a Kiválasztottnak nyilvánította magát, amikor megvédte adminisztrációjának ...

 

 

A Troux-Piss Droopy Doo-doo veszélyes koronavírus-kezelési ötleteket lebegtet, ahogy Dr. Birx nézi

https://www.youtube.com/watch?v=BalDN6iGYpE

 

 

 

Troux-Piss Droopy Doo-doo ismét a messiási követeléseken játszik, miközben magáévá teszi a királyt ...

https: // www.washingtonpost.com / vallás / 2019/08/21 / vagyok-választott-egy adu -játszik ...

Troux-Piss Droopy Doo-doo valakit idéz, aki Izrael királyának nevezi, Isten második eljövetelével egyenértékűen. Két dolog: 1) furcsa és sértő azt mondani, hogy a zsidók úgy szeretik őt, mint ő Jézus. 2

 

C: messiási emberek, zsidók várják messiásukat.

 

 

Várjon, Troux-Piss Droopy Doo-doo „Izrael királyának” nevezi magát, és ...

https://relevantmagazine.com/culture/politics-culture/wait-is- adu - hívás ing- önmaga ...

A Twitter ma fergeteges volt, és az elnök után az „antikrisztus” volt a legfontosabb téma Donald Troux-Piss Droopy Doo-doo a Twitteren tett, hogy látszólag támogassa azt az ötletet, hogy a király Izrael ”És„ Isten második eljövetele ”. Nézd meg magad.

 

 

 

Troux-Piss Droopy Doo-doo támogatja, hogy a zsidók úgy szeretik őt, mint Izrael királya ...

https: // www.independent.co.uk / hírek / világ / amerika / us-politika / adu -új-legújabb-zsidó ...

Donald Troux-Piss Droopy Doo-doo azt állította, hogy az izraeli zsidó emberek úgy szeretik őt, mintha ő lenne az ország „királya” és „Isten második eljövetele”. „Troux-Piss Droopy Doo-doo elnök a legnagyobb elnök ...

 

Troux-Piss Droopy Doo-doo ismét a messiási követeléseken játszik, miközben magáévá teszi a királyt ...

https: // www.washingtonpost.com / vallás / 2019/08/21 / vagyok-választott-egy adu -játszik ...

Troux-Piss Droopy Doo-doo valakit idéz, aki Izrael királyának nevezi, Isten második eljövetelével egyenértékűen. Két dolog: 1) furcsa és sértő azt mondani, hogy a zsidók úgy szeretik őt, mint ő Jézus. 2

 

 

Troux-Piss Droopy Doo-doo a rendhagyó dühöngés során „kiválasztottnak” nevezi magát

https://www.youtube.com/watch?v=LaMxO9Dp9u4

 

C: őrült. Átkozott

de valljuk be, hogy ott üljünk, ahol van, és menj el mindentől, ami eddig tolvaj ... csak felidéz minden reményt. És támasztja alá őket is.

 

 

15 módon változtatta meg a környezetvédelmi politikákat a Troux-Piss Droopy Doo-doo adminisztráció

Az elmúlt három évben a National Geographic nyomon követte, hogy az adminisztráció döntései hogyan befolyásolják a levegőt, a vizet és az élővilágot.

 

https://www.nationalgeographic.com/environment/2019/02/15-ways-trump-administration-impacted-environment/

 

c: csővezetékek, párizsi klímaegyezmény, A veszélyeztetett fajokról szóló törvény, természeti parkok, minőségi környezet, ” A végrehajtási utasítás a fakitermelés jelentős növekedését követeli a közterületeken , végrehajtás, biztonságvesztés ...

https://www.nationalgeographic.com/environment/2019/02/15-ways-trump-administration-impacted-environment/

 

 

 

A TÖBB NEMZETI HÁZIPAR IGÉNYLÉSÉRŐL:

Minden rendben van, ha vissza akarjuk repatriálni (részben beosztani) az iparágakat, a probléma az, ami feledésbe merül, hogy ellentétben más országokkal, amit fejlettségi szintünknek nevezünk, természetünk kimerülését és természetes ellátását eredményezte . A rendszer szörnyű szintű szennyezés forrása, még ennek is csak néhány éve tönkreteszi jó asszonyunkat. Európa az összes erdőjét elveszítette ... USA készen áll további vérengzésre a vadonban ....

az elfogyasztott műanyag visszatér a rendszerünkbe, a testünkbe. és akkor a korona lesz a legkedvesebb hír arról, hogyan haljunk meg, akkoriban volt.

Támogassa őket - a legnehezebb falhoz.

 

 

Valójában ez a srác a legjobb youtuber: szerintem az a trükkje a benne őszintén hiszõ lektori választóknak, mert azt érzi velük, hogy láthatják, megnézhetik a delíriumot, a játékot, a nagy vezérigazgató játékát. Téveszméik, az agytröszt köszönetet mond neki, mintha az övék lenne.

 

Troux-Piss Droopy Doo-doo beszélgetés: Minden legjobb mashupunk egy videóban

https://www.youtube.com/watch?v=2i4JxWkSYzU

 

 

Troux-Piss Droopy Doo-doo összefüggéstelen szemüveg a G7-en; WH küzd a takarítással Rachel Maddow | MSNBC

https://www.youtube.com/watch?v=FEpwkaJQh1k

 

 

Trump elnök kínos pillanatai Ivankával

https://www.youtube.com/watch?v=6h8XzB6-m1s

 

C: A fent felsorolt nem túl érdekes videó, amelyet meg kell nézni, de csak kiegészíti ezeket a viselkedésmódokat és megjegyzéseket, amelyek ártatlannak és a jelektől mentesnek tűnnek, mint a radarok, de valójában a legjobb fegyveres attitűdök degenerált férfiak.

 

 

 

C: Egy könnyebb megjegyzés: ez egy jó ellenmodell, minden ostobaságba megy a szürrealista politikák és az elérhetetlen kétségbeesés mellett, ez agyunk trükkje, pszichológiai tagadásunk, vagy a művészetekre és a szórakozásra lóg. teljesítmény, amely még mindig jó életet tesz fogyasztásra?

Fogyasztás

 

Jó felismerni, hogy nincs vicces főnöke, ügyfele vagy kollégája, van egy undorító és undorító görbe és alacsony QI-tartalmú szaténja, aki elégedett és impozáns, hogy mások (fordítva) nőttek.

Nem tudom elképzelni, hogy ezt és azokat a tolvaj DOLGOKAT klónozni lehetne.

 

 

 

Donald Troux-Piss Droopy Doo-doo Jr. csúfolja az egyetemi felvételi botrányt, annak ellenére, hogy ... www.inquirer.com ›oktatás› col ...

Traduire cette oldal

2019. március 14 - Donald Troux-Piss Droopy Doo-doo Jr. csúfolja a főiskolai felvételi botrányt, annak ellenére, hogy a múltja ... és Felicity Huffman volt - azzal vádolták, hogy fizetett egy harmadik félnek a csalásért ...

 

 

Az emberek arról beszélnek (megint), hogyan került Jared Kushner ...

www.vogue.com ›cikk› jared-ku ...

 

  1.  

Traduire cette oldal

2019. március 13 - A tegnapi vad hullámvasút nyomán a főiskola felvételi botrány ... Kushner, Donald Troux-Piss Droopy Doo-doos , Ivanka Troux-Piss Droopy Doo-doo férje, és igazi ... Charles Kushner 2,5 millió dolláros ajándékot ígért a Harvardnak fizetett ban ben ...

 

 

C: ne felejtsd el, hogy előadásokat hallgatok, és például a yale-eket, fele remek, valójában kevesebb, de legalább megér, de a másik fele aggálytalanul érdektelen, üres, nem kihívó, nem logikus, sőt nem is akadémikus vagy jó retorikát használ , mint a tv-ben, csevegő beszélgetések arról, hogy mit gondolnak egy mondat posztjáról, akárcsak az a gondolkodási szint, amelyre bármelyik srác az utcán bejön. Ne tegye közzé online. Csak borzalmas.

 

C: Ha felkeresi a keresztények webhelyeit az antikrisztusról beszélve, akkor azt mondják, hogy ez egy figura segít Izraelnek abban, hogy csak középen árulja el őket az üzletben. Biztos vagyok benne, hogy Izrael nagyon is tisztában van ezzel bár Troux-Piss Droopy Doo-dooee képe ül az érméken bál ígéretes hiányzó pro a harmadik templom megnyitása . És Troux-Piss Droopy Doo-dooee itt megpróbálja megismételni a keresztények mondanivalóját, belevetni magát azokba a komédiákba, amelyek a dekorációnak vagy a dezodornak számítanak az őrületnek és a torkának, amit az emberek el fognak vetni - de elsősorban azt, amit szeretnének a nyomorúságtól és a halál a többiek számára [tudod, ha kételkedsz az emberi természetben, csak objektíven kell felidézned, hogy mit tesznek állatokért (és természetesen más emberekért), de állatokkal az atom- és háborús veszély kevésbé áll fenn .

 

 

PS: A Troux-Piss Droopy Doo-dooee állásával kapcsolatban csak a beszámolójának megnézése elegendő ahhoz, hogy ezt megdobja börtönbe kerülni, de kik tennék ezt meg, azok, akik földtulajdonosok és spekulánsok áramlanak utána, részesülhetnek egy olyan rendszerből, amely eléggé tönkrement ahhoz, hogy soha többé ne működjön? A másik oldal, amely éppúgy toleráns szerepet játszik, mint az, hogy az államokat baloldali maffiájuk irányítja, és várja a közjó tönkremenetelének jogát, hogy újra láthassák, hogy megjelenik néhány segélyezési program, miközben az embereket az államon keresztül kifosztják a jobboldal a birtokokon keresztül teszi.

 

 

Donald Troux-Piss Droopy Doo-doo összeállítás: A 90 legmegdöbbentőbb dolog, amit a választási kampány során mondott

https://www.youtube.com/watch?v=kAIfU5RBBso

 

 

Donald Troux-Piss Droopy Doo-doo adóbevallása hazudik, egy szupervágás MostThis

https://www.youtube.com/watch?v=Vu16sE875zY

 

 

Donald Troux-Piss Droopy Doo-doo kereskedelme hazudik | MostThis

https://www.youtube.com/watch?v=WF8G0Mk2OFY

 

 

Donald Troux-Piss Droopy Doo-doo veszélyes esete: 27 pszichiáter értékelése | Az utolsó szó | MSNBC

https://www.youtube.com/watch?v=6nhoGIvOKJU

 

 

Ami azonban a covid válságot illeti, hangosan ugat felém, hogy éppen ezt remélhette Troux-Piss Droopy Doo-doo. Az amerikaiak halálának elengedése során ez a legdiplomatikusabb gesztus, amelyet Troux-Piss Droopy Doo-doo és mások tehetnének a diktátorok társainak, párjainak és azoknak, akik inspirálják vagy arra vágynak. Talán a világ hatalmas, talán elsöprő része, amely egyszerűen nem mond nemet.

 

 

Troux-Piss Droopy Doo-dooee, megőrülve azt gondolva, hogy rumpálta, ez a név, a szamár pályázik, és azt is tervezték, hogy kibuggassa.

Minden ezzel foglalkozott kérdésben szégyen, hogy ezek a kérdések átengedik az ajkát, nagyon komoly kérdések, az amerikai elnök ajka, amely tetszik vagy nem tetszik, mint a kortárs történelem legmegdöbbentőbb, hiteltelenebb globális alakja . Csak vigye el minden nemzetét egy olyan államtól, amelyik annyira nem volt.

 

 

ALAPJÁN FELHASZNÁLJA A WEBET, SOK SZEMÉLY KÉRDEZTE, HOGY KOMPLEZÍV FEHÉR, (HAMBAN MŰVÉSZET - LEAR KIRÁLY?) RENDELKEZÉSEK KÉSZÍTÉSE TÖBB ÉS TÖBB HÁLÓZATRÓL, ÉS TÖBBETTELEN, ERRATIKUSabb, FRANCKÁBB IDIOTÁLIS ÉS MEGTETT.

 

MO: Talán csak hajlamos a vákuumban történő pedálozásra, és csak megy tovább és tovább, ami több OD-hez vezet

A szemét beszélése az egyetlen módja annak, hogy a debilek órákig beszéljenek, amikor t (ő) nem tud semmit , még csak utalás sem a felelősségre, amelyet állítólag viselnek, legalábbis szembe kell nézniük.

Szintén senki sem képes beszédeket folytatni és megalapozott döntéseket hozni minden esetben, talán sokkal könnyebb rohadtul, ostobán beszélni, itt szinte felismerhettem egy személyes mintát; de legfőképpen HAZÍTÁSI RENDSZEREK? A társadalom nem ellenőrzi, amíg rögzítik és elküldik, sugározzák a tv-ben. Minden igazságszolgáltatás vége utánunk, hogy tanúbizonyságot teszünk erről az ítéletről mindenkinek halálra és fogyatékosságra, hogy hivatalos fegyverként vegyék el, a korrupt legborzasztóbb és a legalacsonyabb a hatalmatlanság. Akkor impotencia lenne bármit megváltoztatni ?? Ennek megállítása. Ettől aggódnék. Mivel ennek a fickónak szinte minden ereje megvan, ésszerűen álmodhatunk arról, hogy cselekedjünk a (tétlenül járó-bálvány) betegségével szemben.

 

 

Oroszország kis gazdasága és hiperszonikus fegyverzete, talán miért Troux-Piss Droopy Doo-doo szeretné, ha náluk lenne a legerősebb fasiszta fehér kutya.

 

 

 

 

 

Bármi is történjen most 2020-ban az elnöki poszton, amikor az átvétel, a helyzet a legfontosabb kutyák számára csak egy szaftos alku lesz, ennek a szörnyetegnek köszönhetően mindent megesznek, mintha érett szőlő lenne.

Olyan jogoktól, mint a baloldaliaknál. állít A komotor elméletem szerint nincs igazi vita, olyan jól vannak együtt.

És csak annyi marad (re-main), hogy imádkozni valami normális dologért, mint a kevésbé nyilvánvalóan szörnyű etetésnél a gép.

Csak egy lemez: az egyik szar veszteség. És mindezen rokonfajta karakterekkel meg kell mondani, köszönöm is.

Amerikának állítólag példaképnek kell lennie, [még akkor is, amikor mindannyian gyanúsak voltunk, hogy az amerikai álom még mindig azokat fedi le, akik tudják, hogyan folytatjuk az elfogultság üzletét csak az ő érdekeivel, hogy a zsákmány, hadseregeiket a helység felé fordítva rablóhelyekre és profitálhat a prostitúció „fejlesztéséből”. A W-hat örömet jelent (rendkívül gyors - most ilyen könnyű mindenféle színű, zászló és színű csalónak) minden más vezető számára, hogy semmiképp sem hasonlíthatja össze ezt a pokolba emelkedő pokolgéppel.

 

 

 

 

 

 

PP1

Csak az én véleményem, amit valójában érzek a Troux-Piss Droopy Doo-doo hirtelen felismeréséről a koronavírus kockázatáról. Szerintem egyáltalán nem az, hogy ez a srác felébredt, intelligens, kevésbé leereszkedő, kevésbé vészes (a szókincsemet elűzi a megbetegedéstől). Szerintem az az, hogy ha ismét kiszámítják ezt a magatartásbeli változást (ahonnan állok, mintha sok hete írtam volna, a betegség terjedése hasonlóan történhetett volna, mint Franciaországban az önkormányzaté, a választások késleltetése miatt !!!), ha tervváltozásai személyes politikai haszonnal járnak , akkor tévesen diagnosztizáltam a helyzet. Ez a srác nem a szomszéd srác, aki mindent elkövetne egy előléptetés megszerzése érdekében, aki egész nap próbabábu játszik, hogy megússza (és bábu legyen, nem csalhatja meg az elméjét, hanem bábut játszik, azzá válik) és egyre rosszabbá válik a szél legkisebb változásánál is.

Troux-Piss Droopy Doo-dooee nem, ezt politikai indíttatású okokból teszi; ahogyan csinálja: hogy telt-e, mindenki átesett-e mindezen szertartásokon, csak pontatlanul meghatározva azoknak a halálozásoknak a számát, amelyeket csak következetlenséggel (elhanyagolás, tagadás, hazugság, irrelevancia, skizofrén hiedelem vagy mentalitás) terveznek. Ez pszichopátia.

Valaki megmutatja, hogyan tudják játszani a rendszert, az ártatlanság fehér pecsétjével megölve, és ezeket a kényszeresen megtervezett halálokat - csak azért, mert képesek megtenni - a demokrácia kötelességtudatával, azaz politikusként, de akár inkább egy csúcspolitikus (politikai lehet) kérte az egész ország képviseletét és gondozását (demokráciának nevezték, de már nincs).

És azokon az elkövetett halálokon keresztül, amelyeket arra terveztek, hogy egyszerű cselekedet legyen a forgalom, fenyegetésnek számítanak, akik mellesleg injekcióznak. Ahelyett, hogy nagyon gondosan megterveznénk a továbbjutás módját (annak biztosítása érdekében, hogy a gazdaság továbbra is boldoguljon, de a lehető legnagyobb mértékben a veszélyzónán kívül legyen), gondot kell fordítania arra, hogy hány munkahelyet tudna létrehozni, de a célok és a kapcsolatok nem ezek, ingerlékenyek, csak engedje el a klánt támogató szamárokat, hogy eléggé hajlandóak legyenek másoknak, akiket nem akarnak megölelni, de akiket megsértenek.

 

Ami a csúcskategóriás pszichopátiát illeti, egy francia zsidó túlélő-aktivista (francia kultúra, 20/07/2020) leírta a koncentrációs táborban őrök hozzáállását, akik árvává tették. Az új érkezők, az új őrök összezavarodtak, elborzadtak, értetlenkedtek és vonakodtak, és nem tudták megoldani, hogy a fogvatartottaknak kegyetlenségeket okozzanak, amelyeket a régi őrök rendszeresen megörökítenek. Több hétre van szükségük ahhoz, hogy lazítsák elhatárolatlanságukat, és végül alkalmassá váljanak az embertelenség mély és visszatérő megnyilvánulásaiban.

 

 

Ezek a gyilkosok, nem hisznek a globális felmelegedésben, mert nem hisznek az életben, és még inkább nem hisznek az élet védelmében, szeretetteljes és tiszteletre méltó módon

Higgy, és a feledés.

Vetés

 

 

 

Abortuszellenes, mivel mindent elpusztítanak, és mindent elpusztítanak, annak eszközeit és következményét, hogy nem csak húst termelsz, a többi csak annyi, amit többször, erőszakosan (szabálysértéseken alapulva) produkálsz, hogy inspirálja a borzalmakat .

Termelni menni hulladék.

Mivel ezeknek a korhadtaknak, korruptoknak csak egy dolog lehet a birtokukban az a gyalázkodás. Uralkodó, a családot vértanúvá teszik. És kicsinyít.

Éppen az az egység, amelyet állításuk szerint védeni akarnak, valójában gondoskodjon arról, hogy követőik kihasználhassák övéiket, családjukat, és hogy az osztályharcok leálljanak, mivel a háború a család tagjai között zajlik. Mint amikor a hangsúly egy magánszférára redukálódik, ez törvény lesz önmagukra nézve, akkor minden pokol bekövetkezhet, és azokat a dinasztiák elrendelhetik, előírhatják és elvükben arra várnak, hogy földjeiket gyilkos bolondságuk megszárítsa.

Hogy a pihenést biztosító halál éhezni fogja, és bámuljuk az elenyészését.

Hatalmas pihenés szökik a lelkek alámerülve és olvadnak együtt marad.

 

 

Által https://childusa.org/child-marriage/

Az Egyesült Államokban a gyermek házasságra vonatkozó törvények talán leginkább az a szempont, hogy az államok 23-ban vagy hozzávetőlegesen felében nincs minimális életkor a szülők és bíróságok beleegyezésével kötött házassághoz. Ez úgy ismert, hogy nincs házasságának „padlója”, vagy nincs alsó határa.

Ez azt jelenti, hogy ha mindkét szülő és egy bíró aláírja a házasságot, akkor bármilyen életkorú gyermek házasságot köthet ebben az államban. A házasság emeletének hiánya a gyermekeket - leggyakrabban fiatal lányokat - a szexuális visszaélések kockázatának teszi ki, mert a gyermekházasság sok esetben a szülők kényszerítik gyermeküket házasságra.

https://childusa.org/child-marriage/

 

 

Amit tudnia kell a gyermekházasságról az Egyesült Államokban

UNICEF USA

Sarah Ferguson Márka közreműködő

UNICEF USA

BRANDVOICE | Fizetett program

Irányítás

  •  

Világszerte évente 12 millió lány házasodik meg 18 éves kora előtt . Mondjuk, hogy gyermekházasság, és az átlag amerikai egy fejlődő országra gondol, ahol a gazdasági nehézségek arra kényszerítik a szülőket, hogy feleségül vegyék kislányukat egy jóval idősebb férfihoz. A Szaharától délre fekvő Afrikában például 10 fiatal nőből négy 18 éves kora előtt házasodik össze. Dél-Ázsiában tízből 3 lány házasodik meg 18. születésnapja előtt. Noha vannak olyan bizonyítékok, amelyek szerint a gyermekeket (főleg lányokat) jobban fenyegeti a gyermekházasság vidéki és szegényebb környezetben, tény, hogy a gyermekházasság minden közösséget érint.

Nincs szövetségi törvény a gyermekházasságról. Minden állam meghatározza a maga követelményeit.

A gyermekházasság káros gyakorlat és a gyermekjogok megsértése

A szülők úgy gondolhatják, hogy a korai házasság a lányuk érdekét szolgálja, különösen, ha terhes. De azoknak a lányoknak a túlnyomó többségének, akik 18 éves koruk előtt házasságot kötnek, életükre ártanak. El vannak választva családjaiktól és barátaiktól, és 50 százalékkal nagyobb eséllyel hagyják abba az iskolát. A korai házasság megduplázza a tizenévesek esélyét a szegénységben való életre, és megháromszorozza annak valószínűségét, hogy a házastársa meg fogja verni, szemben a házas felnőttekkel.

A 18 éves kor előtti házasságkötés csapdába ejti a lányokat

Ezért az UNICEF úgy véli, hogy a 18 év alatti házasságot minden körülmények között meg kell tiltani.

Szerint a Kansas City Star gyermek házasság sorozat az Egyesült Államokban, Missouriban van a legenyhébb törvény az országban, amely lehetővé teszi a 15 éves gyermekek házasságkötését. Csak egy szülő aláírása szükséges.

Több mint 1000 15 éves fiatal házasodott Missouriban 1999 óta. Még 14, 13 és 12 éves gyerekek is házasságot köthetnek Missouriban - ez egyike azon 25 államnak, ahol nincs minimális életkor. 14 éves vagy annál fiatalabb személyek számára bíró beleegyezése szükséges. Missouri a 15 éves gyermek menyasszonyok esküvői helyszíne

https://www.forbes.com/sites/unicefusa/2018/10/29/what-you-need-to-know-about-child-marriage-in-the-us-1/#700666155689

 

 

 

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/child-marriage-chart-reveals-girls-can-still-get-married-at-12-in-some-parts-of-the- nekünk-törvényhozóknak-a6921246.html

A törvények változást hoznak, de a társadalmi normáknak is változtatniuk kell

A gyermekházasság-diagram azt mutatja, hogy a lányok 12 éves korukban házasodhatnak az Egyesült Államok egyes részein - miközben a törvényhozók harcolnak azért, hogy 16 éves legyen

Több állam - köztük Massachusetts - lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy „kivételes körülmények között” házasodjanak

 

Magában Virginiában az állami egészségügyi statisztikák szerint 2000 és 2013 között több mint 4500 kiskorú házasodott össze, köztük körülbelül 220 15 éves vagy annál fiatalabb gyermek.

És külön Statista A lányok házasságának minimális életkorát világszerte bemutató diagram világszerte azt mutatja az Egyesült Államok az egyik legalacsonyabb a nyilvántartásban, több helyen - köztük Massachusettsben - a bíró beleegyezésével 12 éves korú lányokat lehet feleségül venni.

Csak Szaúd-Arábia és Jemen felel meg, ahol a házasságra való beleegyezés kora kilenc és 13 év között mozog.

Ritkán fordul elő, hogy a 13 éves nő egy 17 éves gyerekhez megy feleségül - mondta Vogel asszony. Washington legfrissebb hírei .

Gyakrabban fordul elő, hogy egy gyermek évtizedekkel idősebb embert vesz feleségül, mint ők.

Vogel asszony rámutatott, hogy a fiatal nők, akiket a korai házasságok során bántalmaznak, gyakran nem elég idősek ahhoz, hogy bírósághoz forduljanak védelmi végzésért - és még nem is elég idősek a vezetéshez. Valakinek fel kellene tennie a kérdést: Nos, ha ez a 13 éves gyermek terhes, akkor ez nem a törvény szerinti nemi erőszak bizonyítéka?  - mondta Vogel asszony. Ez nem bűncselekmény? Minden szempontból valóban áldozatok.

más államok házassági törvényei, amelyek szerinte fátyolként működtek a szexuális visszaélőkkel szemben, hogy megvédjék magukat a büntetőeljárástól.

A Nemzetközösségben jelenleg nincs minimális életkor a házassághoz.

Tavaly júliusban a spanyol kormány bejelentette, hogy a házasság korát 14-ről 16 évre emeli, hogy összhangba hozza azt Európa többi részével.

Például Nigerben, ahol a lányok törvényes házasságának életkora 15 év, a lányok 76 százaléka vélhetően 18. születésnapja előtt házas. Az amerikai külügyminisztérium szerint az emberek helyes jelentése Trinidad és Tobago 2014-től, bár a hivatalos házassági életkor 18 év a férfiak és a nők számára, a muszlimoknak és a hinduknak külön házassági törvényük van.

A muzulmánok megengedhetik, hogy a férfiak 16 évesen, a lányoknál 12, a hinduk pedig 18 és 14 évesen házasodjanak.

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/child-marriage-chart-reveals-girls-can-still-get-married-at-12-in-some-parts-of-the- nekünk-törvényhozóknak-a6921246.html

 

 

C: Meg kell jegyezni, hogy sok országban az a helyzet, hogy még ha a törvényes életkor is 18 éves, sok lány illegálisan fog „házasságot kötni”. Néhány országban az illegális gyermekházasság szinte általános.

 

 

 

 

 

C: Nézd meg, miről szól a „pro-life”. Sajnos nem arról a nemes célról van szó, hogy elkerüljük a magzat abortusz útján történő megölését. Arról szól, hogy a nőket egy életre bebörtönzik, lehetőleg akkor, amikor még gyermekek - ezt a jó öreg családom végzi - mondhatnám az alap szamár valódi pisi lyukat. Lulling július 4 th , nem csak kötelességtudóan lobogtak, mint büszkén a szarvasmarhákkal.

És azok a hazug hazugságok is valójában összegyűjtésű perverzek, akik abban reménykednek, hogy házasságot kötnek, hogy olyan köröket hozzanak létre, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy ne kelljen olyan szegény országokba utazniuk, mint Kambodzsa és más rettenetesen szegény és korábban kifosztott országok - ahol a nyugati hadsereg megkezdte a az emberek nemi erőszakai, ahol gyermekkereskedők e pedofilok miatt dobják el és tartják őket a legmélyebb cellákban.

Sajnálom, hogy nem vagyok szakember, és nem nagyon tudom, hogyan lehet olyan szavakkal leleplezni, amelyek közelebb állhatnak ezeknek az utálatosságokhoz.

 

 

 

 

 

Gyermekházasság

a csempéken

, Troux-Piss Droopy Doo-dooee stratégiái. „Trompeur”

Kushnerek, barátok és kedvelők.

 

 

 

A legtöbb, amit megtesz, megtámadja az embereket személyes szinten, kijelentve, hogy milyen szegénynek érzi magát. Mint egy szegény nyomorult, aki olyan zárt, hogy nem tud többet mondani, mint a Nem vagyok jól. És ez nem a merénylők miatt.

 

Romboló terv, intellektuális összeomlás.

 

Összegyűjteni az általa elmondott elmebetegségeket, de inkább visszahelyezni az emberiség börtönök szeméttárolóihoz és szeptikus tartályaihoz (de még mindig hogyan kell ártalmatlanítani).

Minden, ami a száján kívül esik, kiáltás arra, hogy a dolgok miként térhetnek vissza a jól megalapozott helyzetbe náci visszatérő és toborzó előadások kezdete a politikában.

Mindenesetre minden észrevételt meg lehet tenni arról, hogy mi az, mert a trükk megfogalmazza a - hazugságokat -, hogy nem kellett volna.

 

Donald Troux-Piss Droopy Doo-doo azt mondja: Szükségünk van a globális felmelegedésre, amikor az extrém hideg időjárás megközelíti a középnyugatot

https://www.yahoo.com/entertainment/donald-trump-says-apos-global-061700421.html

 

 

 

 

Különjelentés: A munkavállalók biztonsági szabályának felszámolása mögött zajló politikai harc

Davis a becslések szerint 11 500 hajógyár és építőmunkás egyike volt, akinek az amerikai szabályozók szerint minden évben ki vannak téve berilliumnak: mérgező, rákkeltő elem, amelyet a koptató robbantóporokban gyakran használt szénhulladék vezet át.

Ezek a munkavállalók egy kevéssé ismert szabályozási dráma középpontjában állnak, amely a Troux-Piss Droopy Doo-doo adminisztráció azon törekvése mögött áll, hogy ellazítsa a biztonsági szabályokat, amelyeket az amerikai vállalkozások számára megterhelőnek tart.

https://www.reuters.com/article/us-usa-beryllium-rule-specialreport/special-report-the-political-battle-behind-the-dismantling-of-a-worker-safety-rule-idUSKCN1PG1CQ

 

 

 

Kíváncsi voltam, hogy mekkora a valószínűsége Troux-Piss Droopy Doo-dooee-nak a valóságban vett klórt. és akkor azt képzeltem, hogy nem volt olyan lehetetlen, hogy a mesék elbeszélői végül a sajátjukon csapódjanak le. Azok a gyógyszerek, amelyek mindegyiküket jelzik hogy trófeavadászata megkezdődött.

Elgondolkodtam azon is, vajon mit képzelnek a füve vagy az „igen” személyek arról, mi lenne a valóság ez a klorofill- vagy klórfájl (a részvények, a részvények és a portfóliók elrablása céljából) legsötétebb szegénységüket elhagyva, nem pedig az értékpapírokat hagyva, nem hagyva el, az igazi nem hagy semmit, bérbe adják a halált és szabadon engedik? ... ti ( ll) Omán, szégyentelenül, gátlástalan fasiszták politikája - enyhén szólva - operatív volt-e

1226 nap alatt Troux-Piss Droopy Doo-doo elnöknek van
 19 128 hamis vagy félrevezető állítást tett

A Tényellenőr folyamatos adatbázisa Troux-Piss Droopy Doo-doo elnök hivatalba lépése óta tett hamis vagy félrevezető állításairól.

https://www.washingtonpost.com/graphics/politics/trump-claims-database/

 

 

Troux-Piss Droopy Doo-doo koronavírus-járvány közepette eluralkodott elnökként - mondta a CIA exigazgatója

https://www.theguardian.com/us-news/2020/jul/02/trump-coronavirus-awol-crisis-leon-panetta

 

C: Véleményem szerint elkerülte, hogy magáncégnek tegye ki magát, csak néhány fellépést rendezett. Mert erre egyszer egyszer a komorbiditás segíthet.

 

 

Troux-Piss Droopy Doo-doo hirtelen befejezi az eligazítást, miután szembeszállt a riporterrel

https://www.youtube.com/watch?v=uwT_E5PyNDM

 

C: amit állandóan így tesz az újságírókkal, egyet és csak egyet akar kiabálni. Övé a hely, és te szégyentelenül engeded.

Amikor azt gondolom, hogy az emberek kirúghatják az embereket, mert azt mondják, hogy nincsenek olyan humorukban, amilyennek szeretnék őket érezni. Nem hamis fasiszta asszociációk, amelyek így a vezérigazgatóhoz hasonlóan az unionistákhoz hozzák a kis világot, amelyet tönkretehetnek.

 

 

 

 

PP2

 

Csak egy megjegyzés, hogy ennyi ember, munkásosztály várja a trükk Le csilingeltem ettől a szörnyű csalástól, számomra régóta fennálló rejtély volt. Nem minden elképzelhetetlen, hogy egy ismert csaló hogyan szerezheti meg az embereket, de mindegy, annyira ...

A trükk az, hogy a Troux-Piss Droopy Doo-doo egyes összeesküvés-elméletek szerint egy szabadságharcosként jelenik meg, amely harcolni fog az elit ellen, harcolni fog a bűncselekmények ellen, harcolni fog bármivel, csak az olvasás, amely minden épeszű elmét sokkba ejt. hallucinációkkal, hogy az emberek milyen tulajdonságokkal ruházzák fel a pervert a szexuális visszaélések megszüntetésére ... a csodaország világa több mint morbid, aggasztó, felkavaró, de valóban készülj fel egy nagy sikerre az amerikai horrorfilmek hagyományában, amelyek valljuk be, hogy be kell vallanunk, hogy a modern világban utánozatlanul - animálva - (vagy a 30-as évek Németország - aztán talán Európa).

 

 

 


English Singapore: Mohamed, THE prophet of Islam, ‘married’ a 6-year-old.Millions are preaching the sanctity of child marriages and of pedophilia as a result.

  Mohamed, THE prophet of Islam, ‘married’ a 6-year-old.Millions are preaching the sanctity of child marriages and of pedophilia as a result...