My Blog List

Monday 19 August 2019

Мохамед, THE пророк на исляма, "женен" на 6-годишен. Милиони проповядват святостта на детските бракове и педофилията в резултат на това.

 
 Мохамед,  THE  пророк на исляма, "женен" на 6-годишен. Милиони проповядват святостта на детските бракове и педофилията в резултат на това. Моля, проверете в мрежата, за да разберете, че в никакъв случай не е преувеличено.



ИСЛАМ ПРАХВА «БРАТЯ» НА ВЪЗРАСТНИТЕ С ДЕЦА.





Този имейл е част от само една изпратена кампания. Вашият имейл няма да бъде използван отново, нито даден.




Това е груб превод, извършен по електронен път, тъй като не съм испаноговорящ. Моля, не обърнете внимание на граматическите грешки, надявам се, че няма да има твърде много, които ще променят смисъла на оригиналния текст. Информацията обаче ще бъде лесно проверена на много други източници в мрежата.



Тук за английската версия: www.inthenameofhumanrights.com
Тук за френската версия: https://cetviesenfrancais.wordpress.com
Тук многоезична версия на писмото само: https://www.inthenameofhumanrights.com/p/polyglot-version-of-letter.html



Това е груб превод, извършен по електронен път, без да се проверява от човек, който говори на езика. Моля, не обърнете внимание на граматическите грешки, надявам се, че няма да има твърде много, които ще променят смисъла на оригиналния текст. Информацията обаче ще бъде лесно проверена в мрежата.





Тази петиция има за цел да позволи на хората да знаят за един прост факт:
Мохамед, професор на Ислямската религия, "побрал" своята четвърта "съпруга". Той е на повече от 50 години, когато "брака" се заема място, "SPOUSE" е малка МОМИКА, наричана AISHA, тя е на 6 години.


ИЗВЛИЧАХ ВРЪЗКИТЕ НА КРАТКОВЕТЕ, КОИТО ОБИЧАХА ТУК. Аз трябва да направя това, ако не съществува много връзки, които трябва да бъдат изпратени. ВСИЧКИ СА ВСИЧКИ СПРАВКИ И СВЪРЗАНИ С МОЯТА БЛОГ.

Мохамед се оженил за Айша, когато била на 6 години, а "бракът" (съжалявам, че за съжаление няма друга дума, за да се квалифицира, че всекидневно официалният ужасен срам и вината на нашите общества)  Има известно разискване в рамките на исляма за нейната възраст, но преобладаващият консенсус е 6.  По-долу са описани хадисите (записи на действията на Мохамед, които са много част от исляма) в подкрепа на това:
 
Хадиджа умира три години преди Пророкът да замине за Медина. Той останал там в продължение на около две години, а след това се оженил за "Айша", когато била момиче на шестгодишна възраст, и консумирал този брак, когато била на девет години.  Сахих Бухари 5: 58: 236

"Айша (Аллах е доволен от нея) съобщава: Апостолът на Аллах (може да бъде мир към него) се оженил за мен, когато бях на шест години, и бях приет в дома му, когато бях на девет години.  Сахих Муслим 8: 3310

От хадиса на сунаан Абу Дауд, том 2, # 2116 "Айша каза:" Аллах апостолът се оженил за мен, когато бях на 7 години ". (Разказвачът Sulaiman каза: "Или шест години."). - Той имаше с мен връзка, когато бях на 9 години.
От wikiislam.


"Тези текстове са директен превод на Хадит, арабският Ḥadīth ("News" или "Story") също написа Хадит, записвайки традициите или думите на Пророка Мохамед, почитан и приет като основен източник на религиозно право и морално ръководство. Коран, свещената книга на Исляма.
С енциклопедия на БРИТАНИЦА.
Хадитът стана синоним на този термин Суна. "

За нещастие обаче не става дума повече за това, което казват Писанията, а за хилядите документи, произведени от мюсюлмански проповедници, вярващи или последователи, които напълно одобряват, почитат и препоръчват този брак на старец с малко дете.
Тази информация е точна. Моля, имайте предвид, че тези "учения", легитимирани като фундаментални за ислямската религия, могат да бъдат намерени от хилядите в интернет чрез много просто търсене на думи.
Проповядването на това, че бракът на Мохамед с малко момиче е подходящ или може да бъде възприет като модел, или моделът има грозни и отвъд ужасни и зли последици.  От детския брак в страни като Саудитска Арабия до многото истории на имами, които са заловени на камера във Великобритания, се съгласяват да се оженят за децата и да я представят като подходяща практика под исляма. 
Кампанията и петицията имат две цели: една, за да се гарантира, че хората знаят какво се случва. "Сватбите" сами по себе си, но и фактът, че браковете на деца с възрастни всъщност се изповядват чрез учението на исляма. Два, тогава ще поиска от правителството да наложи санкции на преки или косвени стимули и подбуди към педофилия и брака за деца (педофилни бракове). Прагматично означава, че ислямските учители трябва системно да осъждат детския брак и да бъдат сериозно санкционирани, когато се застъпват за него. Да се ​​похвалиш на живота на Мохамед, без категорично да осъждаме детския брак, всъщност е подкрепа на педофилията.
Пророкът Мохамед е високо възхваляван и постоянно цитиран като пророк и само пророк на исляма. Неговото име е въведение към почти всяка комуникация и словесен или писмен обмен в културния ислям.
Никой не трябва да влиза в мадрас, ислямските училища, за да разбере, че животът на Мохамед е даден като пример и модел.


 СПИРАЙТЕ ДЕТСКОТО БЛАГОСЯВЯВАНЕ И ПРАХОВАТА БЛАГОПРИЯТИЯ НА ДЕТЕТО. 


PS: Тези действия или договорености традиционно се наричат ​​детски брак. Все още да ги наричаме детски брак, надяваме се, би ни напомнило кой трябва да бъде защитен по всякакъв начин. Да ги наречем педофилен брак може да се съсредоточи върху криминализирането на педофили и педофилни култури, които да го окуражават. Да го наречем "детски брак" спира да посочва какво, след като знаем, ни прави всички съучастници, тъй като не го спираме. 


PS: Имайте предвид, че две предишни петиции са били отхвърлени или отстранени без предупреждения или адекватни обосновки, също и по основните петиции на специализирани сайтове, петициите имат ограничен срок за подписване.

Петицията, която се опитах чрез интернет страницата на правителството на Обединеното кралство, не съвпадна с критериите и беше каталогизирана под неприемливи културни въпроси. 



Този идол, за който не се толерира нито една дискусия, която да утвърждава величието на исляма и господаря му, и всъщност е известно, че сега е санкциониран със смъртно наказание. Това не се нарича тероризъм, правилата, тук шария и други ислямски закони, които се извършват от силата или от една от правомощията в дадена страна.

Могат ли мюсюлманите да бъдат екзекутирани за преобразуване?
Отстъпничеството или напускането на вярата е много спорен въпрос в мюсюлманския свят, а експертите твърдят, че мнозинството от учените смятат, че е наказуемо със смърт.
Самият Коран заявява, че в религията няма "принуда".
от Би Би Си.

Ал-Такия, Дисимулация
Съществуват няколко форми на лъжа на невярващите, които са разрешени при определени обстоятелства, най-известното същество taqiyya (името на шиитите).  Тези обстоятелства обикновено са тези, които напредват в каузата на исляма - в някои случаи, като придобият доверието на невярващите, за да извлекат своята уязвимост и да ги победят. 
от религията на мира.




Забранете проповядването на детски брак от ислямските проповедници - и всички останали.



Как Китайската цензура забранява всички видеоклипове (а следващата може да бъде Русия) и блоговете от западните култури: не преувеличаващите китайските народи нямат достъп до YouTube, Google (само за няколко), тези сайтове са само напълно и изчерпателно забранени, годишни потребители на интернет биха могли да бъдат затворени, ако се опитат да получат достъп до тях (чрез закупуване на софтуер, способен да прескочи защитната стена). СЪЩО, КАКТО Е ПРЕДНАЗНАЧЕНОТО ПО ТЕМАТА, ХОРРЕНЕН, НО НЯКОЛКО НАЙ-ЯВНО В МЕДИИТЕ НА ОСНОВНАТА МЕДИА, НЯКОИ ВЪТРЕШНИ ВЪВЕЖДАЩИ И ВЪЗСТАНОВЯВАЩИ ОПОСОБИЯТА (като Би Би Си и доколкото ми е известно, всички други големи медийни институции са собствена практика, толкова за 4тата сила, имущество и 4тата клон на правителството), ТОВА, ЧЕ ВЯРВАМЕ НА Огромната мнозинство на народа, че всъщност тези групи имат мирни намерения и добре обосновани доктрини, тъй като всеки негов заклеймяващ, ако е сериозно изучаван, би могъл да знае, че е само десептивен.

Не може да има хипервръзка, защото е по радиото, но достоен елемент от Би Би Си, който ще спомена тук, защото докато се извършва цензуриране на всички неформални (всички блогове и видеоклипове) и артистични западни източници и основните медии не говорят директно за него , многобройни блогове и алтернативни постове са били направени (вероятно предимно от хора, които са живели в Китай - в миналото, тъй като сега блоговете за запад (само възможно с помощта на софтуер, заобикалящ Великата защитна стена на Китай) от Китай ще бъдат считани за престъпление. Въпреки това, Би Би Си (актуализирано и разбиващо се - това се случва) е единственото, което знам, че говори за това, как изборът на Интернет и дейностите, направени от гражданите, се съхраняват от правителството и как влияе (положително или отрицателно) на социалните им държави , перспективи за работа, да станат държавни служители или да се възползват от държавните служби (в някои части на Китай хората не могат да си позволят своите заявления за самоличност и множество удостоверения), ако държавата смята, че гражданите са маркирали "грешните" или "правилните" варианти .




Геноциди, за които не знаем, или не искаме да знаем.
Изведено от онова, което ненарушилният човек характеризира като система от фалшиви новини (шум от популистки капитализиращи пленни рекламни развлечения, провокирани от новородената като политик фигура, която е по-лоша от мафията, защото стана държавен служител - и да се надяваме или молете се или кажете, че няма да могат да избягват разследването им. |||UNTRANSLATED_CONTENT_START|||Since if tax fraudsters are at the head, amongst other things, then it amounts to announce that democracy was murdered (and slaughtered again and again most notably by the biggest companies and states when pulling off international treaties attempting to decrease those same agents’ possibility for appropriation and destruction- in terms of capacities bacteria could [wail will] do the same) well before by the clear majority of philosophies, politics and religions [wile and wilt] destroying animals and environment as a concept of progress and enlightenment Un-naively democracy is dead, or rather not it, it is done as: ‘has never lived, but its every shred shared’), which is a veil and a reinforcement process-procedural stinking stunt, to bolster embolies through A-level censorship method and pathway, that regime of ‘no news’.|||UNTRANSLATED_CONTENT_END|||
Хората, които атакуват нелегално медиите, всъщност са на много неща, не могат да бъдат по-щастливи (в сравнение със задоволство) с това, което правят медиите, просто искат да го направят повече. Те работят с основната журналистика и не се занимават с други; защото да се опитва кампанията иначе - освен няколкостотин души, говорещи на милиони хора - е също толкова социално и политически, колкото и да не бъдат излъгани, да изчезнат в пустинята и да умрат. Нямате нужда от куршум за подаване на сигнал, просто имате нужда от чувал и удар. Що се отнася до изстрелването на пожарникарите, те държат ключовете - макар и не на олимпийското небе.



Забранете проповядването на детски брак от ислямските проповедници - и всички останали.
ИЗВЛИЧАХ ВРЪЗКИТЕ НА КРАТКОВЕТЕ, КОИТО ОБИЧАХА ТУК. Аз трябва да правя това, ако не съществуват твърде много връзки за посланието, което трябва да бъде изпратено. ИЗТОЧНИЦИТЕ СА ВСИЧКИ СПРАВКИ И СВЪРЗАНИ С ТОЗИ WEBPAGE.


-        Артикул за гледане в Обединеното кралство, докато полицията и социалните служби са доказали съучастие или пасивност.
-        Едно от четири деца в Обединеното кралство под прага на бедността: не е тайна, често е заглавие, поне във Великобритания.
-        Как ще се изплащат университетските такси и изследвания от банките, които ще решат от учениците, които ще се съгласят да изпратят или да не изпращат (да "наемат" или не "наемат", на проучванията, които ще водят и инициират и резултатите, publishate. Няма формация, само за форматиране.
-        Как то отнема максимум един първи семестър в политическите науки, за да може начинаещите да знаят, че референдумът се смята за потенциално напълно недемократичен. Знаете ли, бихте ли искали да гласувате, за да отклоните хората от правото си да се ожени (една от традиционните стъпки, за да доведете хората в по-лошо от сержанството) новост.
-        И как "детските бракове", дори когато нелегални са толерирани и се случват де факто в толкова много "мюсюлмански" и "християнски" страни, включително САЩ, с най-високи темпове в света в Африка като Нигер, Карибския басейн, Чад, Бангладеш, Буркина Фасо, Мали ....






English Singapore: Mohamed, THE prophet of Islam, ‘married’ a 6-year-old.Millions are preaching the sanctity of child marriages and of pedophilia as a result.

  Mohamed, THE prophet of Islam, ‘married’ a 6-year-old.Millions are preaching the sanctity of child marriages and of pedophilia as a result...