My Blog List

Monday 19 August 2019

Mohamed, de profeet van de islam, 'trouwde' met een zesjarige. Miljoenen prediken de heiligheid van kindhuwelijken en van pedofilie als resultaat.


Mohamed, de profeet van de islam, 'trouwde' met een zesjarige. Miljoenen prediken de heiligheid van kindhuwelijken en van pedofilie als resultaat. Controleer alstublieft het web om te beseffen dat het in geen geval overdreven is.



ISLAM DIE 'HUWELIJKEN' VAN VOLWASSENEN MET KINDEREN PREDIKT.





Deze e-mail maakt deel uit van een campagne die alleen is verzonden. Uw e-mailadres wordt niet opnieuw gebruikt of gegeven.




Dit is een ruwe vertaling die elektronisch wordt uitgevoerd, aangezien ik geen Spaans spreker ben. Let alstublieft niet op de grammaticale fouten, ik hoop dat er niet te veel zullen zijn die de betekenis van de originele tekst zullen veranderen. Informatie zal echter eenvoudig op veel andere bronnen op internet te vinden zijn.



Hier voor de Engelse versie: www.inthenameofhumanrights.com
Hier voor de Franse versie: https://cetviesenfrancais.wordpress.com
Hier alleen de meertalige versie van de brief: https://www.inthenameofhumanrights.com/p/polyglot-version-of-letter.html



Dit is een ruwe vertaling die elektronisch wordt uitgevoerd zonder te worden gecontroleerd door een mens die de taal spreekt. Let alstublieft niet op de grammaticale fouten, ik hoop dat er niet te veel zullen zijn die de betekenis van de originele tekst zullen veranderen. Informatie kan echter eenvoudig worden gecontroleerd op internet.





Deze petitie was bedoeld om mensen te informeren over een simpel feit:
MOHAMMED, PROFET VAN DE ISLAMITISCHE RELIGIE, 'GEHUWDE' ZIJN VIERDE 'VROUW'. HIJ WAS MEER DAN 50 JAAR OUD WANNEER HET 'HUWELIJK' PLAATSTE, DE 'ECHTGENOOT' WAS EEN MEISJE GEROEPEN AISHA, ZE WAS 6 JAAR OUD.


IK VERWIJDER DE LINKS VAN DE QUOTES DIE IK HIER HEBBEWERKT. IK MOET DIT DOEN ALS ER NIET TE VEEL VERBINDINGEN ZIJN VERZONDEN. ZE ZIJN ALLES REFERENTIE EN LINKEN OP MIJN BLOG.

Mohammed trouwde met Aisha toen ze zes was en het 'huwelijk' (het spijt me dat er helaas geen ander woord in de buurt is om te kwalificeren dat de dagelijkse officiële gruwelijke schaamte en schuldgevoelens van onze samenlevingen) naar verluidt werd voltrokken, ze was 9.  Er is wat discussie binnen de islam over haar leeftijd, maar de overweldigende consensus is 6.  Hieronder staan ​​de hadith (verslagen van de acties van Mohammed die zeer veel deel uitmaken van de islam) ter ondersteuning hiervan:
 
Khadija stierf drie jaar voordat de profeet naar Medina vertrok. Hij bleef daar ongeveer twee jaar en toen trouwde hij met 'Aisha toen ze een meisje van zes jaar oud was, en hij verteerde dat huwelijk toen ze negen jaar oud was.  Sahih Bukhari 5: 58: 236

'A'isha (moge Allah tevreden met haar zijn) heeft gezegd: Allah's Apostel (vrede zij met hem) trouwde met mij toen ik zes jaar oud was, en ik werd toegelaten tot zijn huis toen ik negen jaar oud was.  Sahih Muslim 8: 3310

Uit de hadith van de Sunan van Abu Dawud, deel 2, # 2116 "Aisha zei:" De apostel van Allah trouwde met mij toen ik zeven jaar oud was. " (De verteller Sulaiman zei: "Of zes jaar."). "Hij had omgang met me toen ik 9 jaar oud was."
Door wikiislam.


"Deze teksten zijn een directe vertaling van de Hadith, Arabische Ḥadīth ("Nieuws" of "Verhaal"), spelde ook Hadīt, een verslag van de tradities of uitspraken van de profeet Mohammed, vereerd en ontvangen als een belangrijke bron van religieuze wet en morele leiding, de tweede alleen naar het gezag van de Qur'ān, het heilige boek van de islam.
Door BRITANNICA encyclopedie.
Hadith is een synoniem voor de term geworden Sunnah.”

De situatie is echter niet meer wat de Schriften zeggen, maar over de duizenden documenten die zijn geproduceerd door moslimpredikers, gelovigen of volgelingen die dit huwelijk van een oude man met een jong kind volledig goedkeuren, eren en aanbevelen.
Deze informatie is correct. Houd er alsjeblieft rekening mee dat 'deze leringen', gelegitimeerd als fundamenteel voor de islamitische religie, door duizenden mensen op het internet gevonden kunnen worden via een zeer eenvoudige woordzoeker.
Prediken dat het huwelijk van Mohammed met een klein meisje geschikt is of kan worden opgevat als een, of dat het model ernstige en verachtelijke en verachtelijke gevolgen heeft.  Van kinderhuwelijken in landen als Saoedi-Arabië, tot de vele verhalen van imams die in Groot-Brittannië voor de camera zijn gearresteerd en die instemmen met het trouwen met kinderen en het presenteren als een geschikte praktijk onder de islam. 
De campagne en petitie hebben twee doelen: een, om ervoor te zorgen dat mensen weten wat er gebeurt. De 'huwelijken' op zich, maar ook het feit dat huwelijken van kinderen met volwassenen in feite worden beleden via de leer van de islam. Ten tweede zou het de regering vragen om directe of indirecte prikkels en aansporing tot pedofilie en kinderhuwelijken (pedofilische huwelijken) te sanctioneren. Pragmatisch gezien betekent dit dat islamitische leraren systematisch het kinderhuwelijk moeten veroordelen en streng gesanctioneerd moeten worden als ze het pleiten. Het loven van het leven van Mohammed zonder het kindhuwelijken uitdrukkelijk te veroordelen, is in feite de ondersteuning van pedofilie.
De profeet Mohammed wordt zeer geprezen en wordt voortdurend aangehaald als zijnde de profeet en enige profeet van de islam. Zijn naam is de inleiding tot bijna elke communicatie en verbale of geschreven uitwisseling in de islam van de cultuur.
Niemand hoeft madrasas, islamitische scholen, binnen te gaan om erachter te komen dat het leven van Mohammed als voorbeeld en model is gegeven.


 STOP HET HUWELIJK VAN HET KIND EN HET PREDIKEN VAN HET HUWELIJK VAN HET KIND. 


PS: deze handelingen of regelingen worden traditioneel kindhuwelijken genoemd. Nog steeds het kindhuwelijk noemen, zou hopelijk ons ​​eraan herinneren wie op welke manier dan ook beschermd moet worden. Om hen het kinderdroohuwelijk te noemen zou zich kunnen concentreren op de criminalisering van pedofielen en pedofiele culturen die dit toestaan ​​en aanmoedigen. Om het 'kindhuwelijk' te noemen, stopt met het benoemen wat, als we eenmaal weten, ons allemaal medeplichtig maakt, omdat we het niet stoppen. 


PS: Houd er rekening mee dat twee eerdere verzoekschriften zonder enige waarschuwing of toereikende motivering zijn geweigerd of verwijderd, ook op hoofdwebsites met verzoekschriften, petities hebben slechts een beperkte tijd om ondertekend te worden.

De petitie die ik probeerde via de Britse overheidswebsite, kwam niet overeen met de criteria en was gecatalogiseerd onder onweerstaanbare culturele aangelegenheden. 



Dit idool, waarvoor geen discussie die de grootsheid van de islam en zijn meester bevestigt, wordt getolereerd, en is in feite heel beroemd nu gesanctioneerd door de doodstraf. Het wordt geen terrorisme genoemd, de regels, hier sharia en andere islamitische wetten, die gepleegd worden door de macht, of een van de machten in een bepaald land.

Kunnen moslims worden geëxecuteerd voor conversie?
Afvalligheid, of het verlaten van het geloof, is een zeer controversiële kwestie in de moslimwereld en deskundigen zeggen dat de meerderheid van de geleerden gelooft dat het met de dood bestraft kan worden.
De Koran zelf verklaart dat er "geen dwang" is in religie.
Door de BBC.

Al-Taqiyya, Dissimulation
Er zijn verschillende vormen van liegen tegen niet-gelovigen die onder bepaalde omstandigheden zijn toegestaan, het bekendste wezen taqiyya (de Shia-naam).  Deze omstandigheden zijn typisch die de oorzaak van de islam bevorderen - in sommige gevallen door het vertrouwen van niet-gelovigen te winnen om hun kwetsbaarheid te achterhalen en ze te verslaan. 
Door de religie van vrede.




Verbied de prediking van kindhuwelijken door islamitische predikers - en alle anderen.



Hoe China censuur alle video's verbiedt (terwijl de volgende Rusland zou kunnen zijn) en blogs uit westerse culturen: geen overdrijving Chinese mensen kunnen geen toegang krijgen tot YouTube, Google (om er maar een paar te noemen), deze sites zijn gewoon volledig en volledig verboden en sinds laatst jaar internetgebruikers kunnen worden opgesloten als ze proberen toegang te krijgen (door software te kopen die in staat is om over de firewall te springen). HETZELFDE ALS VOOR HET BOVENSTAAND BOVEN, HOREREND, MAAR NERGENS DUIDELIJK IN DE MAINSTREAM-MEDIA, SOMS IN FEITE INSISTING EN HERHALING VAN HET TEGENOVER (zoals de BBC en voor zover ik weet alle andere grote mediabureaus een eigen praktijk, zo veel voor de 4th macht, vermogen en 4th tak van de overheid), DUS GELOVEN DE GROTE MEERDERHEID VAN DE BEVOLKING DAT IN FEITE DIE GROEPEN VREDE INTENTIEEN EN GOEDGESTELDE DOCTRINES HEBBEN, TERWIJL ALLE DEBUTANTEN OP HET, INDIEN ERNSTIG ONDERZOEK, HET ALLEEN DECEPTIEF ZOUDEN KENNEN.

Kan niet hyperlinks plaatsen omdat ik op de radio was, maar waardevol item door de BBC waarnaar ik hier zal verwijzen omdat er censuur plaatsvindt over alle informele (alle blogs en video's) en artistieke westerse bronnen en dat de belangrijkste media er niet rechtstreeks over praten er zijn veel blogs en alternatieve berichten over gemaakt (misschien voornamelijk door mensen die in China hebben gewoond - in het verleden sinds het bloggen voor het westen (alleen mogelijk met behulp van software die de Great Firewall van China omzeilt) uit China zal worden beschouwd als een strafbaar feit. Echter, de BBC (geactualiseerd en grensverleggend - het gebeurt) is de enige die ik ken die sprak over hoe internetkeuzes en activiteiten door hun burgers worden opgeslagen door de overheid en hoe deze (welwillende of negatieve) hun welvaartsstaten beïnvloeden , perspectieven op banen, van ambtenaar worden of van staatsdiensten genieten (in een deel van China kunnen mensen zich hun ID en meerdere certificaataanvragen niet veroorloven), als de staat denkt dat de burgers de 'foute' of de 'juiste' opties hebben aangevinkt .




Genociden die we niet kennen of niet willen weten.
Uitgevoerd van wat een oneigenlijke kerel typeerde als een systeem van nepnieuws (populistisch populistisch kapitaliseren van reclame voor reclame en reclame, voortgestuwd door de pas geboren politicus, die erger is dan de maffia, omdat hij ambtenaar is geworden - en laten we hopen of bidden of zeggen dat ze niet zullen kunnen ontwijken dat ze worden onderzocht. |||UNTRANSLATED_CONTENT_START|||Since if tax fraudsters are at the head, amongst other things, then it amounts to announce that democracy was murdered (and slaughtered again and again most notably by the biggest companies and states when pulling off international treaties attempting to decrease those same agents’ possibility for appropriation and destruction- in terms of capacities bacteria could [wail will] do the same) well before by the clear majority of philosophies, politics and religions [wile and wilt] destroying animals and environment as a concept of progress and enlightenment Un-naively democracy is dead, or rather not it, it is done as: ‘has never lived, but its every shred shared’), which is a veil and a reinforcement process-procedural stinking stunt, to bolster embolies through A-level censorship method and pathway, that regime of ‘no news’.|||UNTRANSLATED_CONTENT_END|||
De mensen die dit op een absurde manier op de media aanvallen, kunnen eigenlijk niet blijer (versus tevreden) zijn met wat de media doen, ze willen gewoon dat ze het meer doen. Ze werken met reguliere journalistiek en doen geen moeite met anderen; omdat het proberen campagne te voeren, buiten de paar honderd mensen die tegen miljoenen spreken, net zo sociaal en politiek van invloed is als niet-gerapporteerd te zijn, te zijn verdwenen in een woestijn en te sterven. Je hebt geen kogel nodig voor een klokkenluider, je hebt alleen een zak en een prop nodig. Wat betreft het afvuren van de brandstichters, houden ze de sleutels vast, hoewel niet aan de Olympische hemel.



Verbied de prediking van kindhuwelijken door islamitische predikers - en alle anderen.
IK VERWIJDER DE LINKS VAN DE QUOTES DIE IK HIER HEBBEWERKT. IK MOET DIT DOEN ALS ER NIET TE VEEL VERBINDINGEN ZIJN VOOR HET BERICHT DAT MOET WORDEN VERZONDEN. BRONNEN ZIJN ALLES VERMELD EN VERBONDEN OP DEZE WEBPAGINA.


-        Een artikel over grooming in het VK, terwijl politie en sociale diensten bewezen medeplichtig of passief zijn.
-        Een op de vier kinderen in het VK onder de armoedegrens: geen geheim, een veel voorkomende kop, althans in het VK.
-        Hoe collegegeld en onderzoek worden betaald door de banken, die besluiten van de studenten die ze overeenkomen al dan niet te verzenden (naar 'werven' of niet 'werven'), naar de enquêtes die ze zullen leiden en initiëren en de resultaten die ze zullen behalen publishate. Geen formatie, alleen om te formatteren.
-        Hoe het maximaal een eerste semester in politieke wetenschappen duurt voor beginners om te weten dat referendum alom wordt beschouwd als potentieel volledig ondemocratisch. Weet je, zou je willen stemmen om lgbt mensen af ​​te schrikken van hun recht om te trouwen, (een van de traditionele stappen om mensen erger te maken dan serfage) nieuwheid.
-        En hoe 'kindhuwelijken', zelfs als het illegaal is, wordt getolereerd en gebeurt de facto in zoveel 'moslim'- en' christelijke 'landen, waaronder de VS, met de hoogste percentages ter wereld in Afrika zoals Niger, CAR, Tsjaad, Bangladesh, Burkina Faso, Mali ....







English Singapore: Mohamed, THE prophet of Islam, ‘married’ a 6-year-old.Millions are preaching the sanctity of child marriages and of pedophilia as a result.

  Mohamed, THE prophet of Islam, ‘married’ a 6-year-old.Millions are preaching the sanctity of child marriages and of pedophilia as a result...