My Blog List

Monday 19 August 2019

Mohamed, A próféta az iszlám, "házas" egy 6 éves. Milliók hirdetik a gyermek házasságok és a pedofília szentségét. Kérjük, ellenőrizze a weben, hogy rájöjjön, hogy ez egyáltalán nem túlzás.


Mohamed, A próféta az iszlám, "házas" egy 6 éves. Milliók hirdetik a gyermek házasságok és a pedofília szentségét. Kérjük, ellenőrizze a weben, hogy rájöjjön, hogy ez egyáltalán nem túlzás.



AZ ISLAM GYERMEKEKBŐL SZÁRMAZÓ "GYERMEKEK" ELŐZMÉNYE.





Ez az e-mail egy csak egy küldött kampány része. Az Ön e-mailjeit nem fogjuk újra használni, sem pedig nem adjuk meg.




Ez durva fordítás elektronikusan, mivel nem vagyok spanyol hangszóró. Ne felejtsd el a nyelvtani hibákat, remélem, nem lesz túl sok, ami megváltoztatja az eredeti szöveg jelentését. Azonban az információk könnyen ellenőrizhetőek lesznek sok más forrásból az interneten.



Itt az angol verzióhoz: www.inthenameofhumanrights.com



Ez egy durva fordítás elektronikusan, anélkül, hogy ellenőrizné az ember, aki a nyelvet beszélte. Ne felejtsd el a nyelvtani hibákat, remélem, nem lesz túl sok, ami megváltoztatja az eredeti szöveg jelentését. Az információk azonban könnyen ellenőrizhetők az interneten.





Ez a petíció arra irányult, hogy az embereket egyszerű tényről tudassa:
MOHAMMED, AZ ISLAMIKUS VÁROS JÓVÁSA, "NEGYEDIK NEGYEDIK" BÉRA. 50 éves volt, amikor a "Házasság" megérkezett, az "alvás" kisfiú volt, akit Aisha hívott, 6 éves volt.


Eltávolítottam az itt szerkesztett idézetek listáját. HOGY KELL AJÁNLNI, HOGY NEM TÖBB VAGY LINKEK TÖRTÉNT. MINDEN REFERENCÁLT ÉS KAPCSOLÓDVA A BLOGOMOM.

Mohammed férjhez ment Aisha 6 éves korában, és a "házasság" (sajnálom, hogy sajnos nincs más szó, hogy megkaphassák, hogy társadalmaink napi hivatalos félelmetes szégyenét és bűntudatát) eltöltötték.  Volt vita az iszlámban az életkoráról, de a hatalmas konszenzus 6.  Az alábbiakban a hadíszt (a Mohammed cselekményeinek feljegyzései, amelyek nagyon is az iszlám részei) támogatják ezt:
 
Khadija három évvel meghalt, mielőtt a próféta elment Medinába. Két évig ott maradt, majd feleségül vette Aisha-t, amikor hatéves lány volt, és kilencéves korában elfogyasztotta ezt a házasságot.  Sahih Bukhari 5: 58: 236

"A'isha (Allah elégedett vele) számolt be: Allah apostola (lehet béke vele) feleségül mentem, amikor hat éves voltam, és beismertem a házába, amikor kilenc éves voltam.  Sahih Muslim 8: 3310

Abu Dawud Sunan hadísztjából, 2. kötet, # 2116 "Aisha azt mondta:" Az Apostol az Úr hozzám férjhez, amikor hétéves voltam. " (Az elbeszélő Sulaiman azt mondta: "vagy hat év"). "9 éves koromban együtt volt velem."
A wikiislam által.


"Ezek a szövegek a Hadisz, az arab Ḥadīth ("Hírek" vagy "Történet") ugyancsak tükrözte Hadīt, a Mohamed próféta hagyományait vagy mondásait, a vallási törvény és az erkölcsi irányítás egyik legfőbb forrását, Korán, az iszlám szent könyve.
A BRITANNICA enciklopédiával.
A Hadith a kifejezés szinonimájává vált Sunnah.”

Azonban a helyzet nem inkább a szentírásokról szól, hanem arról, hogy a muszlim prédikátorok, hívők vagy követők által készített dokumentumok ezrei teljesen elnézést tanúsítanak, tiszteletben tartják és ajánlják egy öregember házasságát kisgyermekkel.
Ez az információ pontos. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek a tanítások, amelyek az iszlám vallás szempontjából alapvető fontosságúak, megtalálhatók az ezresek az interneten egy nagyon egyszerű szó keresésen keresztül.
Prédikálva, hogy Mohammed egy kislány házassága megfelelő, vagy lehet, mint egy, vagy a modell súlyos és túl rémes és gyalázatos következményekkel jár.  A gyermekek házasságából olyan országokban, mint például Szaúd-Arábia, az imámok sok történetére, akiket Nagy-Britanniában találtak, és beleegyeznek, hogy feleségül vesznek a gyermekekkel és bemutatják az iszlám alatt. 
A kampánynak és a petíciónak két célja van: az egyik, hogy az emberek tudják, mi történik. A "házasságok" önmagukban, de azt is, hogy a felnőttekkel foglalkozó gyermekek házasságát az iszlám tanításán keresztül vallják. Kettő, akkor felkérheti a kormányt, hogy szankcionálja a közvetlen vagy közvetett ösztönzőket és a pedofília és a gyermek házasság (pedofil házasságok) ösztönzését. Pragmatikus értelemben ez azt jelenti, hogy az iszlám pedagógusok rendszeresen elítélik a gyermekkori házasságot, és súlyosan szankcionálják, amikor azt támogatják. Dicséret Mohammed életére anélkül, hogy kifejezetten elítélné a gyermek házasságát, valójában a pedofília támogatása.
Mohammed próféta nagyon dicséretes és folyamatosan idézett, mint próféta és csak az iszlám prófétája. Az ő neve bevezetése szinte minden kommunikáció és szóbeli vagy írásos csere a kultúra iszlám.
Senki sem kell belépnie madrasákba, az iszlám iskolákba, hogy kiderüljön, Mohammed életét példa és modell adja.


 STOP GYERMEKBESZÉLÉS ÉS GYERMEKBÓL SZÁRMAZÁS ELŐRE. 


PS: Ezeket a cselekményeket vagy megszorításokat hagyományosan gyermeknevelésnek hívják. Még mindig úgy hívják őket, hogy gyermek-házasság remélhetőleg emlékeztet bennünket, ki kell bármilyen módon védett. Hogy nevezzék őket, a pedofil házasság a pedofilok és a paedofil kultúrák kriminalizálására összpontosíthat, amelyek lehetővé teszik, ösztönözve azt. Ha úgy hívjuk, hogy "gyermek házasság" megáll, elnevezzük, mi, miután tudjuk, mindannyiunk bűntárát hozzon, mivel nem állítja meg. 


PS: Kérjük, vegye figyelembe, hogy két korábbi kérelmet elutasították vagy eltávolítottak figyelmeztetés vagy megfelelő indoklás nélkül, a főbb petíciók szakosodott helyszínein is, a petícióknak korlátozott ideje van az aláíráshoz.

Az Egyesült Királyság kormányának honlapján megpróbált petíció nem felel meg a kritériumoknak, és megtiltott kulturális ügyek alatt katalogizáltak. 



Ez a bálvány, amelyre az iszlám és mesterének nagyságára vonatkozó vitát nem tolerálják, és valójában nagyon híres, amit most a halálbüntetés szankcionál. Nem nevezik terrorizmusnak, a szabályoknak, itt a sárvia és más iszlám törvényeknek, amelyeket a hatalom vagy az adott ország egyik hatalma gyakorol.

Lehet-e muszlimokat kivégezni az átalakításért?
Az aposztázia, vagy a hit elhagyása nagyon ellentmondásos kérdés a muszlim világban, és a szakértők szerint a legtöbb tudós úgy véli, hogy halálra ítélhető.
A Korán maga is kijelenti, hogy nincs "kényszer" a vallásban.
Által a BBC.

Al-Taqiyya, Dissimuláció
A nem hivőknek többféleképpen lehet hazudni, amelyek bizonyos körülmények között megengedettek, a legismertebb lénynek taqiyya (a Shia név).  Ezek a körülmények jellemzően olyanok, amelyek elősegítik az iszlám okait - egyes esetekben a nem hívők bizalmának megszerzésével, hogy kiszolgáltassák sebezhetőségüket és legyőzzék őket. 
Által a béke vallása.




Az Iszlám prédikátorok - és minden mások - tiltják a gyermek házasságának prédikálását.



A kínai cenzúra megtiltja az összes videót (míg a következő Oroszország lehet), és a nyugati kultúrák blogjai: nem túlzás a kínai emberek nem férhetnek hozzá semmilyen YouTube-hoz, google-hoz (csak néhányat említenek), ezek a webhelyek teljesen és kimerítően tiltottak és azóta ha internetes felhasználókat megpróbálnak elérni (olyan szoftverek vásárlásával, amelyek képesek ugrani a tűzfalat). Ugyanaz, mint a fent tárgyalt, HORRÓDUS, de TUDOMÁNYOSAN TÖRTÉNELEM A MAINSTREAM MEDIABAN, NÉLKÜL EREDMÉNT AZ INNOVÁCIÓ ÉS AZ OPPOSITE MEGSZAKÍTÁSA (mint a BBC, és tudomásom szerint az összes többi nagy média intézmény nagyon saját gyakorlat,th hatalom, birtok, és 4th a kormányzat ága), MÉG KÉRDEZZE A NEMZETKÖZI KÖZÖS FŐBB RÉSZVÉTELÉRT, hogy a CSOPORTOK BÉKEZETT SZÁNDÉKOKAT ÉS JÓT ALAPÍTVA DOKTRINÁKAT HOGY, MIVEL BÁRMELY DEBUTANTOK, HA TÖKÉLETESEN KUTATJÁK, KIZÁRÓLAG JÓVÁHAGYÁSÁBAN.

Nem tudom hiperlinket tenni, mert a rádióban volt, de a BBC méltó eleme, amelyre itt hivatkozni fogok, mert bár minden informális (minden blog és videó) és a művészi nyugati források cenzúrája zajlik, és hogy a fő média nem beszél közvetlenül róla , sok blogot és alternatív hozzászólást tettek róla (talán főleg az emberek éltek Kínában - a múltban, mivel most blogging a nyugati (csak lehetséges segítségével a szoftver megkerülve a Nagy Tűzfal Kínában) porcelán lesz tekinthető bűncselekmény. Azonban a BBC (frissített és feltörő - ez megtörténik) az egyetlen, amelyről tudom, hogy arról beszélt, hogy az állampolgárok internetes választásait és tevékenységét a kormány tárolja, és hogyan hat a jóléti államokra (pozitívan vagy negatívan) , a munkakörök kilátásai, a köztisztviselők váltak, vagy részesülnek az államok szolgáltatásaiból (Kínának egy része nem engedheti meg magának az azonosítót és a több tanúsítványt), ha az állam úgy gondolja, hogy a polgárok a "rossz" vagy a "jobb" opciókat .




A népirtások, amelyekről nem tudunk, vagy nem akarunk tudni.
Hoztak belőle, hogy a nem hivatalos fiú a hamis hírek rendszerének minősül (a populista kapitalista kapitalista elfoglaltság-hirdetési szórakoztatás, amelyet az újszülött-szerű politikus alakja hajt végre, aki rosszabb a maffiánál, mivel köztisztviselővé vált - és reméljük, imádkozni vagy mondani, hogy nem fogják tudni kikerülni a kivizsgálásukat. |||UNTRANSLATED_CONTENT_START|||Since if tax fraudsters are at the head, amongst other things, then it amounts to announce that democracy was murdered (and slaughtered again and again most notably by the biggest companies and states when pulling off international treaties attempting to decrease those same agents’ possibility for appropriation and destruction- in terms of capacities bacteria could [wail will] do the same) well before by the clear majority of philosophies, politics and religions [wile and wilt] destroying animals and environment as a concept of progress and enlightenment Un-naively democracy is dead, or rather not it, it is done as: ‘has never lived, but its every shred shared’), which is a veil and a reinforcement process-procedural stinking stunt, to bolster embolies through A-level censorship method and pathway, that regime of ‘no news’.|||UNTRANSLATED_CONTENT_END|||
Azok a személyek, akik a médiát ilyen nagylelkűen támadják, valójában nagyon nem boldogok (nem elégedettek) a médiával, csak azt akarják, hogy többet tegyenek. A mainstream újságírással dolgoznak, és nem zavarják másokkal; mert máskülönben kampányozni próbálkozni - azon kívül, hogy néhány száz ember milliót beszél - ugyanolyan társadalmi és politikai hatást gyakorol, mint nem bejelentett módon elrabolták, eltűntek a sivatagba és meghaltak. Nem kell golyó egy whistle-ventilátorra, csak egy zsákra van szüksége. Ami a gyújtogatók tüzelését illeti, a kulcsokat tartják - bár nem az olimposzi égre.



Az Iszlám prédikátorok - és minden mások - tiltják a gyermek házasságának prédikálását.
Eltávolítottam az itt szerkesztett idézetek listáját. HOGY KELL MŰKÖDNI, HOGY NINCS TÖBB VONATKOZTATÁS A HÍVÁSHOZ. A FORRÁSOK MINDEN REFERENCÁLT ÉS KAPCSOLÓDÓ EZT A WEBOLDALON.


-        Az Egyesült Királyságban végzett ápolásról szóló pont, míg a rendőrség és a szociális szolgálatok bűnrészesség vagy passzivitás bizonyítást nyertek.
-        Az Egyesült Királyságban minden negyedik gyerek egy szegénységi küszöb alatt: nem titok, gyakori cím, legalábbis az Egyesült Királyságban.
-        Hogyan fizetik majd ki az egyetemek díját és a kutatást a bankok, amelyek a diákoktól fogják eldönteni, hogy beleegyeznek abba, hogy küldik vagy nem küldenek ("toborozni" vagy nem "toborozni") a felmérésekre, amelyeket vezetnek és kezdeményeznek, publishate. Nincs formáció, csak formázáshoz.
-        Hogyan kezdődik a politikatudományban az első félév legfeljebb egy első féléve, hogy a népszavazást széles körben potenciálisan teljesen antidemokratikusnak tekintsék. Tudod, szeretne szavazni az emberekre, akik elveszítik a házassághoz fűződő jogukat (az egyik hagyományos lépés, hogy rosszabbá tegyék az embereket, mint a sertés) újdonság.
-        És még akkor is, ha az illegálisan tolerálható és de facto "gyermeke házasságok" vannak olyan sok "muszlim" és "keresztény" országban, beleértve az Egyesült Államokat is, a legmagasabb arányban Afrikában, mint Niger, CAR, Csád, Banglades, Burkina Faso, Mali ....







English Singapore: Mohamed, THE prophet of Islam, ‘married’ a 6-year-old.Millions are preaching the sanctity of child marriages and of pedophilia as a result.

  Mohamed, THE prophet of Islam, ‘married’ a 6-year-old.Millions are preaching the sanctity of child marriages and of pedophilia as a result...